Lördag kväll..

Kvällen blev väll kanske inte som jag hafe tänkt, Jag trodde som vanligt att jag bara skulle ligga i min lilla soffa och ta det lugnt. Men Sarah hörde av sig vid 7 och ville göra någonting, fast hon är sjuk! Så vi bestämde oss för att bara gå till Pitchers en sväng och träffa lite folk.. Alltid trevligt!
Så nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma, men hon är ju ganska så seg.. haha
Så jag sitter här och lyssnar på Darin på högsta volym, haha (ja,jag vet fjortis varning!) Fast hans "nya" skiva är grymt bra!

Var och köpte mig en ny mobil idag, igen! En nokia så klart. Skit fin verkligen. Jag är verkligen skit nöjd. Bara jag kan hålla ordning på den här och inte tappa den!




Nu kör vi igen, Sarah är tillbaka det tycker vi om!!! :D

Lördag..

Skulle bara ha tagit det lugnt igår, men som vanligt så vart det utgång. Vilket inte var meningen! Men som sagt det är ju alltid spontana utgångar som är roliga, och roligt hade vi kan jag säga!! Haha
Vi satt här och dela på EN flaska vin Jag,Sanna,Linda och Sanna.E. Sen hade tydligen Robban en liten förfest där det var lite folk, så vi gick dit och kolla läget. Kanske inte dom roligaste människorna men det blir vad man gör de till som sagt.. Satt där fram till 11 kanske sen drog alla som var där nästan till Björnis, där fortsatte vi härjandet på dansgolvet till dom stängde. Till slut när alla som var hos Rabban kom upp och dansa så kändes det som att man gick på högstadiet igen. Vi bildade världens ring på dansgolvet som täckte typ hela dansogolvet, folk stod runt omkring och kolla in i ringen och undra vad som hände där inne.. Haha Sjukt roligt var de i alla fall!
Sen vart det hem gång och jag slockna som en gris som vanligt.

Nu ska jag åka till Marieberg och kolla på en ny mobiltelefon, jag vart ju förälskad i Sannas nya Nokia så jag kanske köper en likadan. (förlåt!)

Ikväll får vi se vad som häder, skulle behöva storstäda här hemma och tvätta! Får se om jag orkar ta tag i det!

Hejsvejs!

Ex.

Det här med att man inte kan vara kompis med sitt ex? Vart har ni fått det ifrån? Jag vet inte hur många gånger jag har fått frågan, Är ni verkligen bara kompisar? 
Svar: Ja, jag och Fredrik är bara kompisar, hur svårt kan det vara att förstå! Visst vi har delat 5år av vårat liv tillsammans. Men i dags läget finns det inga känslor mellan oss. Vi är enbart kompisar och jag kommer aldrig släppa honom hur mitt liv, då han har funnits där för mig när vissa andra bara har vänt ryggen mot mig. Så jag är evigt tacksam över att jag har träffat honom och att jag har kvar honom i mitt lv, fast som min vän!

Varför har folk så svårt att acceptera att man är kompis med sitt ex?
Visst jag skulle väll kanske ha lite svårt om jag träffa en kille som hade kontakt med sitt ex i början av vårat förhållande.Då kanske man skulle bli lite tillbaka dragen.. Men samtidigt så skulle jag acceptera det, för det dom hade kan ingen ta ifrån dom och förhoppningsvis så har dom lämnat allt gammalt bakom sig och gått vidare men vill fortfarande vara vänner och vara en del av varandras liv.. Så svårt kan det väll inte vara att acceptera det?

Det vi hade har övergått till en fin vänskap istället, vilket jag är evig tacksam för. Jag önskar Fredrik allt gott i denna värld. Jag hoppas verkligen att han hittar en ur gullig tjej som är bra för honom. För han är den snällaste människan som vandrar på denna jord! Jag vill att han ska må bra och få en underbar framtid!

Är det verkligen så konstigt att man önskar en annan människa lycka här i livet?


Så snälla ni , man kan faktiskt BARA vara kompis med sitt ex!

You are my superstar..


promenad

En promenad med Sanna genom stan blir de nu innan de är dags att sova igen, börjar 7 och slutar 16.00 imorrn. Fick sluta lite tidigare idag sluta vid 17.00, skönt de! Idag är det  första gången den här veckan jag har sett på tv!! Haha

Skriver lite mer sen om jag orkar...

Trött

Den här veckan har inte varit rolig. känns som om jag inte har haft något liv alls. Det enda jag har gjort är att jobba,sova, laga mat och springa de är det enda jag har gjort denna vecka. Pga. dessa skit tider man jobbar!
Sanna,Nina och Sarah blir det någon badminton på lördag förmiddag eller?
Skulle va grymt kul! Annars funderar jag på att kanske gå och bowla på lördag om det är någon som vill följa med..?

Jag är helt slut idag, vet inte vad de är med mig, har träningsvärk i hela kroppen fortfarande, när ska detta gå över? haha
fast jag tycker de är lite skönt att ha träningsvärk, för då vet man att man har gjort någonting bra för kroppen, istället för att komma hem och inte ha träningsvärk alls, de är ju inge kul..
okey jag tar det som en utmaning jag ska springa 5km på 25min, om 2 månader ska jag klara det,de har jag bestämt mig för! JAG SKA KLARA DET!!

Jag är tyvärr lite tom på fantasi såhär på morgonen, så ska ta och slänga i mig lite frukost och hoppas att hjärnan hoppar igång igen..

See you!
 

Slut.

Jag är helt slut!

Lars Winnerbäck

tid har förlöpt 
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

*

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv

*

jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem

jag har saknat din röst
nu har du en ny
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gry

Bra dag!

Är super glad idag, fråga mig inte varför.. Är över taggad för allt, de ska tom bli kul att jobba idag! Ska få ett par nya skyddsskor av Marie idag som hon inte vill ha. Får väll ge henne en slant för dom, för skyddsskor är ju inte direkt gratis, tyvärr!
Jaha då var det snart helg igen, funderar allvarligt på att bara ta det lugnt den här helgen med, skulle behöva fixa lite grejer här hemma, åka till Ikea, elgiganten och NetonNet och inhandla lite nya saker, känner jag.
PÅ fredag blir de i alla fall Hedersmässan med syster min, kanske att vi ska gå på bio också. Frågan är om man vill gå på bio med henne, hon lär väll springa på toa 780000 gånger, då hon är höggravid!  Haha!

Sen fick jag en inbjudan till Satin nästa tisdag om att Ibbe fyller 25år! Kanske att man måste gå dit och säga Grattis! Han blir ju en stor grabb nu! :D

Vad ska ni själva hitta på i helgen? Något roligt?

Nä, nu ska jag ge mig ut i spåret igen och springa, haha får se om jag orkar runt idag känner mig lite konstig i kroppen.! Men de ska nog gå.!!


Sweet dreams..

AjAjAj!

Jaha då kom man nyss hem från jobbet, skit drygt att jobba kväll eller 12-20.45 för att vara exakt! Sämsta tiderna, men from. måndag så jobbar jag dag, varje dag resten av året!!! haha skit lycklig är jag, slippa jobba kväll de finns inge bättre!
Så nu Martin kan vi gå ut och gå varje kväll om du vill, din tjurplutt!! haha
Idag har jag plockat sjukt många rader på jobbet 1080rader, de är mitt personliga rekord! Haha :D Jag  Brukar ligga runt 600-700rader på en dag..

Jag vet, jag snackar bara massa goja nu. Men jag vet inte vad jag ska skriva är helt sjukt trött så ska nog ta och sova lite för imorrn ska jag ju upp igen kl:9 för att jag ska ut och springa igen! Jag har verkligen ont i HELA kroppen från nacke till fötter, helt sjukt vilken träningsvärk jag har! Kan knappt röra mig.. haha men de är det värt!
Nu kör vi hårt inför sommarn 2009!
 



En bild från Nyår.

Skit..

Hur gör man, kan inte någon bara visa vägen.. Jag funderar och funderar men kommer inte fram till något..  Vad ska jag göra.?! Jag blir galen snart!! 
Kan någon där ute hjälpa mig?!  Hur ska man bete sig?




Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt.


Svar..

Det var någon liten själ där ute (som inte våga skriva sitt namn) som undra vart jag köpt min tv möbel.
Svar: På Möbelhandlar'n i Örebro..








You drive me crazy..



Bäst är jag!

Nu får jag verkligen berömma mig själv, halv 10 imorse stog jag redo i karlslundspåret och sprag 3 km UTAN ATT STANNA!  Fan va bra jag är! Lite vinnar skalle har man kvar i alla fall, de tog emot där på slutet, men runt kom jag och jag lever fortfarande!



Min sexiga outfit!


Doping.. haha


Fan va bra jag är!

Frågan är vad du vil..?

Damp

Hur har ni de där ute i stugerna en sånn här fin söndagskväll?
Själv är jag full men energi kan inte sitta still, sitter och lyssnar på sjukt bra musik på högsta volym och skrattar åt alla fulla kort Linda har skickat till mig. Haha herregud man ser ut som en flodhäst på alla, men de bjuder jag på..
Vi har suttit och diskuterat vad man skulle göra om man var kille för en dag. Kan ju bara säga att det är mycket man vill hinna med och testa på, den saken är ju klar. Haha Vågar inte ens ta upp de här i bloggen, då kanske man bli anmäld eller nåt haha.
Ni skulle bara veta vad vi skulle göra om vi var kille för en dag.. Vad skulle ni göra om ni var kille/tjej för en dag?

Den här veckan jobbar man tydligen kväll, tråkigt! Men imorrn får vi reda på vilka skift vi ska gå, vi ska börja med 3 skift, 13personer som konstant går dag (där har jag såklart skrivit upp mig, hoppas bara att jag får göra de.) Sen ett skift som går 12-20.45 och sen dom som jobbar extra ska jobba 12-18.00.. De blir nog bra.
Så imorrn blir de upp med tuppen och springa halv 10 , haha fan va seriös jag har blivit! har legat här på golvet och gjort armhävningar och situps så nu kan jag inte skratta, sen har jag tagit fram mina hantlar också ur garderoben, fan kommer bli vältränad som ett djur snart haha :D
Säger bara sommarn 2009 kommer bli den bästa sommarn på länge, I can feel it!


Montenegro



Dagar har gått..

Sen lite nytt.. :)

Måste ju bjuda på lite nya bilder också..


I december hos Linda


Sannaoch jag


Jag och Ville


Underbara människor




Fråga mig inte vad jag gör.. Haha




och såhär slutade kvällen för en viss Erik. Haha

År Sen..

Jag och Linda satt och kolla i mina fotoalbum, haha herregud vad man har sett ut genom åren!
Här kommer några smakprov, jag gillar kortet på Lollo mest, snacka om extrem makeover om man kollar på henne idag!!

Lollo och Carro i 7:an ! HAHA


Såhär snygg är Lollo idag!


Min bror och min mamma för länge sen!


Road Mickis för några år sen.. Haha


Jag i Berlin på Fotbolls Vm!


Snygg är man! Haha

Nya skor!

Nu ni, imorrn börjar verkligen mitt nya liv! Sådär en månad efter att jag sagt de haha. Men bättre sent än aldrig!
Nu har jag varit och köpt mina löparskor, så nu är man pank igen haha. Men de var de värt! Fina va?!
haha fick springa på ett löpband och kolla på en tv hur jag sprang, så nu har jag ett par skor som passar mina fina fötter perfekt!
Imorrn kommer en bild på hela min outfit innan jag ger mig ut och springer för första gången på länge! Haha får se om jag tar mig hem igen, kanske tappar bort mig där i skogen..
Någon som ska med ut och springa en sväng i veckan?






Bed of roses..

Step up 2 the streets

Kanske va en av dom bästa filmerna jag sett. Man blir ju sjukt sugen på att börja dansa, sjukt vad man kan uttrycka sig i dans. Varför har man aldrig lagt märke till snyggingen Robert Hoffman?? Han kanske var den charmigaste/snyggaste mannen jag har sett. Denna film kan jag STARKT rekommendera!


Kanske drömmannen..

Myskväll

Har nyss varit ute ovh gått en väng runt Slussen med Sarah, kul att se henne igen hon är ju borta med vinden i veckorn.. Vi har lite planer inför sommarn. Eller först ut är ju Midsommar då blir de att åka till Västkusten och härja runt lite..
Annars kommer sommarn 2009 bli sjukt bra, de ska vi se till! LÄNGTAR!
Har varit och hyrt mig en film också Step up2 the Streets, den kan va bra..
Igen hade väll trott att jag skulle vara hemma i min ensamhet hela helgen, men vet ni vad?!  De är fan skönt att vara  alldeles för sig själv och ta de lungt och göra vad man vill! Haha
Just nu sitter jag i soffan och dricker te och tittar på tv, ska snart sätta på filmen och mysa lite mer..
Har massa tända ljus i hela lägenheten! Riktigt mysigt är de och det regnar ute, de kan inte bli mer mys!









Ingen vet vad som händer i framtiden...?

.

Längtan kommer man alltid att ha inom sig..

Update!

okey, nu har jag fått skäll av Martin att jag ska uppdatera min lista jag gjorde i förra inlägget. För den stämmer inte riktigt längre.

1. Jag har varit hos farmor&farfar och städat
2. Jag gick aldrig på stan för att de är sånt skit väder!!
3. Jag köpte aldrig mina löpskor för att jag höll påatt frysa ihjäl!
4: Jag gick aldrig och hyrde film, jag ska göra de lite senare.
5. Kanske att de fortfarande blir utgång, får se vad jag känner för lite senare..

Så Martin är du nöjd nu?!! Haha


Lördag..

Dagen idag ser ut såhär..

1: Städa hos min farmor&farfar
2: Gå på stan och kolla läget, kanske käka lunch med någon rolig.
3: Gå och köpa mina löparskor.
4: Gå och hyra film
5: Lägga sig i soffan och bara va
6. De kan bli utgång om de blir för tråkigt att ligga hemma. hihi

Vilket jävla piss väder de är ute idag, har snöat under natten och nu regnar de så nu är de bara slask ute, trist och grått helt enkelt.
Idag är det en såndär dag man skulle vilja ha någon man här i huset och laga massa god mat med,ha tända ljus i hela lägenheten, lägga sig i soffan och kolla på en sjukt bra film.
Men tyvärr så finns de inga normala män i denna stad! så man får väll ta sitt pick och pack och dra någonstans.. För i örebro lär man aldrig hitta drömmannen, de ska mycket till om de ska ske.. Eller vad säger ni? Haha


Frågan är ju vad som hände..??



Fredag..

Kom nyss från mamma, har suttit där och pratat lite om allt, tittat på när hon har städat.,. :) Haha och kollat in hennes nya mattor och spegel, hon har de så fint där hemma. Man saknar lite när man bodde hemma faktiskt. Alltid någon som var hemma, var de inte mamma så var de Pontus som var hemma. De var lite mysigt nu när man tänker tillbaka, men just då var de ju bara jobbigt och man ville ju bara va själv.
Har tryckt i mig pizza och godis hela kvällen så nu spricker jag snart ,  men på måndag så börjar ju mitt "nya" liv. Ska ju börja springa nu 3 gånger i veckan. Jag återkommer med hur långt jag orka springa första gången utan att stanna.. haha
Jag är faktiskt nykter idag har inte dryckit en droppe! Ska bara hålla mig imorrn med, ska ju spara mig för nästa helg, för då kanske de blir  Strömpis med mina Anna-Lena och Marie, De kan bli kul! De ser vi fram emot!

Jag hitta massa gamla skivor hemma hos mamma idag från högstadiet, massa brännda skivor med massa techno och sånt man lyssn på då. Fick värsta minnena från Vasagården! Fan va kul man hade på högstadiet, de saknar jag faktiskt lite.
Men nu har vi i allafall ett par RIKTIGA partyskivor! Haha de blir grejer nästa gång de är förfest här!



Hur ska man tolka allt?

Bomb!

Nu ska jag släppa årets bomb..!
Folk undrar vad som händer i helgen, de är ju trots allt lönehelg jag vet!. MEN lilla jag ska faktiskt bara ligga hemma den här helgen och bara ta hand om mig själv.  Visst är de konstigt?! Men jag känner att jag behöver de. Så imorrn efter jobbet ska jag gå och hyra några filmer sen ska jag gå och köpa räkor hade jag tänkt, är sjukt sugen på räkor.. :) hihi
Sen kanske de ramlar ner en chips påse eller nåt gott i korgen också. Men som sagt jag ska bara ha en myshelg alldeles för mig själv. Och skönt ska de bli, kan jag lova! Tänk att få vakna upp på lördag och inte va bakis eller ha ångest för nåt man kanske sagt eller gjort.. :p 
Men som sagt ni får ha så jätte kul utan mig i helgen och festa åt mig med.. :) Hoppas jag inte missar något alldeles för roligt bara.! haha

SIMMA LUGNT!

Jag bjuder på en ful bild och en brun bild. Längtar till sommarn!


Mitt rätta jag! Haha


Kommer nog aldrig bli så brun igen som jag var när jag kom hem från Turkiet!

Dagen idag!

Kom nyss hem från jobbet, sjukt segt har de varit idag. Tiden har gått sååå sakta. Men de är tur att man har några bra arbetskamrater i allafall som gör dagarna sjukt roliga, hade inte dom funnits där så hade jag sagt upp mig för länge sen. För de flesta som jobbar där är lite knäppa eller vad man ska säga, ni som jobbar där vet vad jag menar.. haha
Idag gick brandlarmet på jobbet vid 9, de sjuka är att ingen tar de på allvar när brandlarmet går. Alla bara fortsätter med det de håller på med.. Till slut när Miad hade ringt vakten och frågat om vi skulle ut, så fatta alla att de var på "allvar" eller i allafall vissa. Man är ju tvungen att ta de på både svenska,bosniska,ryska osv för att folk ska förstå någonting..  Haha ut kom vi i allfall och fullt pådrag var de, Hela jävla DHL stod på parkeringen, sen efter typ en kvart kom brandbilen och kollade läget.. Men de var ingen fara så vi fick gå in igen efter typ en halv timme. Medans vi stod där ute så tittade jag och Anna-Lena runt omkring  oss och sen börja vi as garva och undra vart fan vi jobbar någonstan, vi var kanske dom enda som var blonda där på parkeringen av kanske 100personer. Behöver jag säga mer?! Ett gott skratt fick vi oss i allafall :D haha

Nu håller jag på och tvättar, ska försöka städa lite också innan jag ska ställa mig och göra mat.. Allvarligt talat hur tråkigt är det inte att stå och laga mat åt sig själv? Jag blir tokig, för de första så gör jag alltid mat för ett helt fotbollslag för de andra så har man ingen matlust när man är själ och för de tredje så vet man aldrig vad man ska göra för mat! Inte för att jag hatar att laga mat, de är typ de roligaste jag vet. Jag Älskar att laga mat, de vet mina vänner. :) Alltid jag som får vara kock när vi har middagar.. haha inte mig emot tycker ju bara de är kul!
Jag har i allafall varit duktig den här veckan, jag har haft med mig matlåda VARJE dag till jobbet, de är inte likt mig kan jag lova, jag brukar beställa mat på jobbet annars.  Men den här veckan har jag varit riktigt duktig kan jag lova!

På lördag ska jag gå och köpa mina efterlängtade löparskor så jag kan börja springa igen och komma iform till sommarn! Ska visa er mina springoutfit  när jag köpt mina skor.. :) Ska bli intressant att se hur långt jag orkar springa inna jag svimmar eller spyr haha. Men jag har bestämt mig att jag ska få tillbaka min kondition som jag hade för ett ex antal år sen, då jag träna 6 dagar i veckan! Snacka om att man var vältränad då, vad har hänt?haha  Det är den stora frågan jag ställer mig sjäkv varje dag..! Jag har tyvärr inget bra svar!

Mitt mål är att orka springa från jobbet i sommar.. Alltså dryga milen!  Tror ni jag klarar de?!

Min sista match i KIF innan jag sluta med fotbollen, vi gick in och ägde sista året i Örebro Cupen och vann med 1-0 över Vivalla/Lundby i finalen!









Musik!

Några låtar jag tycker ni ska lyssna på..

Lars Winnerbäck - Tidvis (kanske den finaste texten)

Lady Gaga - Boys Boys Boys ( Kommer bli årets sommarlåt!)

Lasgo - Cry (Lyssna inte på den här om du nyss blivit dumpad, du kommer garanterat gråta)

Ken- Bryter tystnaden (Berör enda in i själen)

Katty Perry-Use your love (Bara en sjukt bra låt)


Jag varna er bara för Lasgo med Cry den låten är verkligen sjukt fin. Men den är inget för den som nyss blivit dumpad du kommer gråta floder, den texten stämmer nog in på alla som blivit lämnade någon gång.!

Hoppas ni gillar dessa låtar!

Framtiden..

Nu har jag suttit och kollat igenom alla mina bilder. Fick tillbaka mitt USB minne av Fredrik här för några dagar sen med massa bilder från hans dator. Haha herregud säger jag bara. Vad man har förändrats på bara några år. Sjukt!
Men de är väll tur att de går åt rätt håll, att man blir äldre och inte yngre. Jag ser faktiskt fram emot att bli äldre. Nu tycker ni säkert att jag är dum i huvudet. Visst jag har lite åldersnoja, men de är mest för att jag tycker tiden går så snabbt och jag tyckte nyss att jag 15år! Men fyller 21 om bara 4 månader! De är det som skrämmer mig lite att allt går så snabbt och man ska hinna med att göra så mycket..
Jag ser fram emot att bli äldre, de är då man får vara med om sånt som verkligen kommer sätta spår i en.. Tänk att få gå på mina tjejkompisars bröllop. tänk den dagen då en av oss kommer och säger att- Jag är gravid! eller vi ska köpa hus.. osv..
Jag har redan varit med om när Linda ringde mig för snart 2år sen. Och säger: Mickis DU MÅSTE KOMMA HIT NUU!!! 
Jag kom och sa att hon var gravid. Jag höll på att smälla av och de första man sa: Linda du måste göra abort! Men nej hon behöll barnet och de gjorde hon rätt i! Hon och Ville har nu kanske den underbaraste dottern som går på denna jord. De har varit så roligt att se henne från att vara en dag gammal till att snart fylla 2år, man ser hur hon upptäcker livet på olika sätt.



Vi satt här på nyår och prata om vad vi gör om 10år, de är lite läskigt att man inte vet vad man gör om 10år! Man kanske inte ens lever, man vet ju aldrig. Sarah och Marta har värsta förväntningarna på mig kan jag ju säga.. Ojoj, de ska bli kul och de om det stämmer de dom sa..
Dom sa att jag kommer troligen får ett ryck om några år och ha flytt från stan kanske att jag bor utomlands. Dom tror att jag har ett bra jobb där jag tjänar bra med pengar. Dom tror att jag ev kommer jobba inom räddningstjänsen, massör eller något liknande eller narkotikapolis.. Dom tror att jag kommer återvända till stan och skaffa barn med någon kille jag har träffat..


Kanske att jag bor i ett sånt här hus i Stockholms skärgård!

Haha de ska bli kul och se om detta kommer hända.. Som de känns nu så skulle jag kunna fly från stan på engång!!

Vad gör du om 10år?! Kom igen nu, jag vet att de är några som läser min blogg så jag vill ha en kommentar om vad just du gör om 10år!?

De är konstigt att man aldrig får vara precis som man är.. Jag har alltid fått höra enda sen jag var liten att jag är blyg och inte vågar säga nåt.. Men är de så jävla konstigt att folk är annorlunda eller måste alla vara sociala Varför är man helt plötsligt konstig om man är blyg och inte lika social som alla andra?. Ni som känner mig vet att jag inte är blyg egenligen när man väll känner mig. Men grejen är bara den att jag är en person som vill kolla in "läget" lite först innan jag öppnar mig för mycket. Jag säger inte så mycket i början men sen kan man inte få tyst på mig.. haha :P nejdå så farligt är de inte, men jag är bara trött på att få höra att jag är blyg, men är de verkligen så konstigt att en människa är blyg och lite tystlåten?

ÄLSKAR ER!

Jag vill passa på att ge mina underbara syskon lite kärlek. Ni är dom BÄSTA som finns! Ni finns alltid där när man som mest behvöer er! TACK FÖR ATT NI FINNS I MITT LIV!









Mina tankar..

Idag har jag en såndär tänkar dag eller vad man ska kalla de. Gick på jobbet med min mp3 med massa bra musik och tänkte på livet.. Vet inte riktigt vad jag har packat ner i alla dessa låder i dag på jobbet. Jag har varit i min alldeles egna lilla värld hela dagen.. Har precis varit ute och gått och nu sitter jag här och försöker skriva ner lite av mina tankar.. Hoppas ni inte tycker jag är dum i huvudet..

Får man känna ibland att man saknar någon att dela saker och ting med..? jag har ju ändå delat 5 år av mitt liv med en annan människa. Visst jag tycker verkligen de är jätte skönt att vara själv, Men ibland så saknar jag verkligen att ha någon där som bara ger en en kram när man kommer hem, som lägger armen om en när man står och hackar lök i köket eller bara att få vakna av att någon ligger och pillar en i håret och tittar en djupt in i ögonen.. Kommer man någonsin få uppleva de igen? Jag börjar faktiskt bli lite rädd. Inte för att jag har varit singel så länge än, men man börjar ju fundera på att tänk om jag inte hittar någon att dela mitt liv med... Vad gör man då? Livet går ju ändå ut på att man ska träffa någon att dela sitt liv med och skaffa barn och kanske hus och hela den biten. Men man får väll hoppas att den dagen kommer..
Visst var saker och ting lättare när man var liten, tänk att få byta kille och bara fråga chans..? Tänk så smidigt de va. Nu ska man dejta i evigheter, sen när man kanske har dejtat i ett halv år då kanske killen man träffar har kommit på att: Nej de här funkar inte längre.. allt är så komplicerat nu förtiden! Och nu när man börjar bli "gammal" så ger man sig ju inte in i ett förhållande om man inte tror att de ska hålla ett tag. De är ju inga månaders förhållanden vi pratar om längre, utan år och kanske den du kommer leva med resten av livet.
Jag älskar att dela mitt liv med en annan människa, du får så mycket på vägen.. Du får en bästa kompis som känner dig både in och ut vändigt. Du har verkligen någon du kan få rensa dina tankar med, säga precis vad tycker om saker och ting och han/hon finns alltid där med öppna armar och kramar om dig när du behöver de som mest. Du får många fina minnen och du växer som människa enormt mycket genom ett förhållande..
Jag har lärt mig VÄLDIGT mycket under mitt förhållande. Jag tycker synd om den killen som blir min nästa haha.. Du kommer få ett helvete.. haha nejdå, men jag har lärt mig saker som man inte ska tycka är okey och våga säga de på en gång och inte låta de gå ett ex antal år innan man öppnar käften.. Jag har blivit en starkare människa som vet vad jag vill ha och inte ha i nästa förhållande..
Men jag kommer nog att vara den som drar mig lite tillbaka nästa gång jag går in i ett förhållande pga. saker jag varit med om nu.. Jag kommer vara försiktig för jag orkar inte bli sårad engång till. Jag tycker att jag är värd någon bättre som tar mig för den jag är,och nöjer sig med bara mig.!
Samtidigt så tror jag att nästan alla killar där ute har J*VLIGT svårt att hålla sig till en och samma tjej livet ut.. Visst jag ska inte säga att jag är gudsbarn, visst har man  tänkt tanken medans man varit i ett förhållande. Att fan ikväll vill jag bara hångla upp någon... Men någonstan så har jag spärren, som säger att MICKIS, DETTA ÄR JÄVLIGT FEL! Tänk om alla människor hade den spärren. Jag hatar att såra människor de spelar ingenroll om de är mina nära vänner eller någon jag inte känner... Tänk om fler hade den spärren då skulle inte otrohet finnas!

Så ska man sitta själv på Alla Hjärtans Dag för första gången på 5år också haha. Får väll dra täcket över huvudet eller något och hoppas på bättre tider. Ska gå och köpa mig mina gelé hjärtan i allafall de äter jag alltid då..hihi Kanske får gå på dejt med mamma vi är ju lika ensamma just nu och båda tycker om gelé hjärtan.. :)








Öppna din dörr..

Tyson Beckford!

Jag bjuder på två bilder med kanske världens sexigaste man!






Korpen någon?!

Någon som är lite sugen på att starta ett Korpen lag..? Skulle va sjukt kul att få spela lite fotboll på skoj.
Säg till om ni är intresserade, jag är lätt på men vi måste vara minst 10personer..
lovisa,Lillan,Viktoria, Linda och Sanna Är inte någon av er lite sugen på att spela lite fotboll igen?


Resa

Frågan är ju vad som händer. Jag fattar ingenting av allt som hänt.. Haha asså jag känner bara de att jag skulle behöva åka upp till min far och tänka igenom livet lite, just nu är jag lite förvirrad.. :S hihi
Sitter här och letar resa, skulle vilja boka en resa så man har något att se fram emot, då kanske saker och ting blir lite lättare.. Sitter och kollar på lite utbildningar också, känner att något skulle behöva hända som är lite otippat..
Men,men kommer väll gå på de där lagergolvet tills de blir spår efter mig eller nåt.. Men man ska inte klaga man tjänar bra, jag kan betala min hyra och leva livet.. Men nu har jag bestämt mig för att i höst/vinter så ska jag åka på LÅNG semester.. Jag känner att jag behöver de, jag efterlyser bara någon att åka med..?!

Nu vill jag bara att de ska bli vår så man kan få gå i ett par jeans och en skinn jacka och skor utan strumpor!! JA TACK!
Sen i sommar ska vi dra ihop alla avdankade fotbollstjejer och spela lite boll, de saknar jag sjukt mycket.. Så ni där ute som vill vara med säg till!! Typ du Lollo haha :D

Den 4:e April kan de bli kryssning med jobbet, hoppas att de är några roliga som ska med bara.. Då kan de bli riktigt kul..! :D


Annars vad händer med livet, vad händer i sommar tjejer? Kanske dags att planera något kul..
Vad sägs som en vecka på västkusten och en vecka utomlands..? De kan inte bli bättre!

Är det någon mer än jag som känner att man vill ha något att se fram emot..??


Saknar....


Sommar  tack!


Montenegro..


Stockholms skärgård...

Jag säger bara tänk att få knäppa en iskall cider ute i trädgården, känna grill lukten av en köttskiva och få äta den med  färskpotatis med massa smör och tatziki.. De pirrar i hela kroppen på mig. Kan de bli sommar NU!

R.I.P

Fan säger jag bara!! JAG HAR TAPPAT MIN MOBIL IDAG NÄR JAG VAR UTE OCH GICK I STADSPARKEN..?!?!!? Jag blir så arg! Varför kan inte folk lämna in grejer dom hittar till Polisen eller ringa något nummer som finns i mobil..?!!
Så nu sitter jag här med ett kontantkort om min gamla mobil :( Jag som nyss köpt ny mobil och den var så fin!
Fan !!!
Ni kommer få ett sms med mitt nummer som jag kommer ha tills mitt nya simkort kommer..

Döden

Nu ska jag säga er ensjukt viktig sak. Jag vill att alla ni som läser det här ska ta vara på alla ni har nära. Jag höll på att mista mitt ex som nu är min bästa vän inatt. Han skulle åka hem från Norrland igår. Jag ringer honom vid 4 och kollar så allt är okey, nej då har han glidit av vägen men inget hade hänt. Allt hade gått bra, han vänta på bergningsbilen som skulle dra upp honom. Och upp kom han och börja köra igen. Sen vid Gävle så får han sladd 3 gånger i rad och den tredje gången så kunde han inte styra upp bilen utan åker över på fel körfält och rakt in i ett träd! De kunde ha gått JÄVLIGT illa om man säger så. Som tur va så slog passagerar sidan in i trädet så han klarade sig utan ett enda blåmärke men ont i ryggen och nacken. Men hade han haft någon med sig i bilen så han den personen antagligen dött...Hans nya bil är bara att skrota finns ingenting kvar av den. Han fick åka ambulans in till akuten i Gävla där dom gjorde en grundlig undersökning på honom. Som tur va, var allt okey!

Jag vill med detta inlägg säga att ditt liv kan ändras lika fort som du blinkar. Jag vill att alla tar sig en tankeställare och ger den/dom man bryr sig lite extra om en klapp på axlen eller en kram. När du minst anar det, de är då det händer och något rycks ifrån dig som du aldrig mer kommer kunna få tillbaka. Så ta hand om alla som står dig nära!
Detta har gjort att jag har fått mig en rejäl tankeställare! Sluta gräv ner i små saker. Se på livet som något unikt och ta vara på de åren du har kvar att leva, de kan ta slut imorrn......

Jag är evigt tacksam att ingen mer allvarligare hände med dig. Du är en av några som betyder väldigt mycket för mig och jag kommer aldrig att släppa dig.. Du är en underbar människa på alla sätt och vis. Jag önskar dig all lycka i framtiden och jag vill vara en del i din framtid som en nära vän och jag hopppas att jag får de..?!

Ta vara på varje minut som du lever på denna jord!




SANNA 20ÅR!

GRATTIS GUMMAN NU ÄR DU 20ÅR!! IKVÄLL BLIR DET FEESSTT! 
                                     LOVE YOU!
   

2009

Igår var det en sjukt kul kväll. Vi började att förfesta lite här jag,Marta,Emma,Sarah,Hampus och Nord. Spela lite twister och hade riktigt kul faktiskt. Sen bar de av till en fest på Järntorget där de va massa folk, träffa några grabbar som jag spelat fotobll med för typ 100år sen, Sjukt kul att se dom! Vi hade första parkett också på 12slaget han som bodde där hade ju balkong ut på Järntoget så vi såg all raketer och alla människor! Sjukt vad folk de va på stan!!
Sen bar det av till Klaras en snabbis, sen var klockan mycket och det var dags att gå hem. Skönt de, hade ont i fötterna som vanligt och med mat i min mage la jag mig  i sängen och tvärr somna. Haha fick mig ett VIP kort igår av olof på Klaras haha pinsamt värre. Man kanske inte ska gå till Klaras mer, tror dom börjar känna igen mig och Sarah nu efter alla dessa helger! haha men nu kommer vi in Gratis i allafall och behöver inte stå i kö så kanske att man går dittt engång till kanske.. :D

Men kvällen igår var sjukt bra och rolig! Denna kväll kommer jag minnas länge!
Nu är det nytt år med nya utmaningar som väntar runt hörnet!
Nu kör vi ett år till!


RSS 2.0