..


Kan verkligen inte fatta..

R.I.P


Idag går alla tankar till Rille och familjen Jämsä.
Allt känns bara konstigt, trodde inte att det var sant när jag såg detta på Facebook.. Jag kände dig inte så bra, men träffa dig ett ex antal gånger och senast förr förra lördagen då jag fick en kram och du var så glad. Men nu är du borta och det känns så overkligt. Alla undrar varför men ingen kommer någonsin att få svar men det vi hoppas är att du mår bra och har det bättre på andra sidan.. 

 
R.I.P Richard Blomquist




Tänker på er Marie ska ni veta, förstår att detta är tufft och känns overkligt..
Massa kramar till er! <3

Lukten av gräs!



Fan vad jag längtar till att få spela fotboll på gräs! Vilken jävla känsla det är att en varm sommardag få dra på sig fotbollsskorna och få svettas som en gris, få solens strålar i ansiktet och få en underbart ful bränna på benen. Men det är de som är charmen med det hela! Fan vad jag längtar!!!

Och en sak till som jag har lovat mig själv är att denna säsong ska bli en utav dom bästa på länge från min sida och det kan inte starta bättre än att ha fimpat min sista cigg, tränat styrketräning mist 2gånger i veckan och 2 fotbollspass varannan vecka (eftersom jag jobbar kväll varannan) och nu ska jag börja spriga så fort den svinhala isen är borta! Jag tror på mig själv denna gång!

Ge mig sommar och lukten av gräs nu!!


Tiden går..


och går och kommer aldrig med tillbaks bara så ni vet.. Visst är det lite skrämmande när du tittar dig i spegel så tittar du rakt in i det förflutna för det tar 16 nanosekunder för bilden i spegel att nå ögat igen. Rätt sjukt!
Det var bara en liten grej jag var tvyngen att skriva. :)

Sitter här och ska snart dra på mig kläderna för att gå över till farmor och hjälpa dom att städa, sen bär det iväg mot jobbet.. :) Det suger verkligen att jobba kväll bara så ni vet ni som aldrig har jobbat skift. Var glada för er dagtid! :)

I lördags var jag ute och åt med Syrran och Martin på Khrisma (elr hur det stavas) det är en indisk restaurang, jag kan verkligen rekomendera det stället! De är verkligen svin gott och rätt okey priser :) Sen gick jag och syster Sandra vidare till Satin en sväng hon var rätt full, haha kul och se syrran släppa loss ibland, de är ju inte varje dag det händer.. :)

Snart dags att anmäla sig till Vårruset såg jag här om dagen det är bara 8 veckor kvar elr nåt sånt, så det är dags att dra på sig löparskorna och börja träna inför de, och möjligtvis ta ledigt från jobbet eftersom jag nog jobbar kväll den dagen, men springa SKA jag göra!


Fan vad jag längtar till sommaren!

Midsommarn 2010 :)


jag har..


tappat motivationen till allt!

Hur ska man göra för att få tillbaka orken och viljan att göra någonting?

RSS 2.0