Helg igen!


jaha då var det helg igen, men denna helg kommer fan bara flyga förbi! Börjar jobba vid 2 idag och slutar halv 8.. :( Men det ska väl gå bra, sen efter jobber funderar jag på att ta mig joggingtur i karlslund. Imorrn blir det Loppis för fulla muggar i Brunnsparken 11-15 så kom och shoppa! haha Och på söndag är det dop för Lilla Olle! :)
Dock har jag inte köpt någon "riktig" såndär doppresent som man ska göra typ en silversked, spargris eller något annat fint.. Jag har köpt något helt annat, kan ju hoppas på att det blir bra.. Haha berättar på söndag vad det var för något :P
Måste bara komma på en dikt eller nåt.

Nä dags att börja röra sig mot jobbet då!

Trevlig Helg!


Hörrni det vart ju fint väder också, passa på att njut det kanske är sista gången man kan sitta på en uteservering i sommar..

Löpning

Vet ej ifall jag har sagt det men jag eller vi har börjat springa igen och oj vad jag tycker det är kul :) Haha
Vi springer ungefär 2-4gånger i veckan och vi skriver upp våra tider. SÅ jag tänkte visa lite hur det går =)
Här är några tider och jag tycker det är svin bra gjort att för första gången vi sprang 3km den 4/7 så sprang vi på 16.22 och bara ca 3 veckor efter det springa 3km på 15.03 mitt mål är att komma ner till 3km på 14min. då är jag nöjd. Sen när vi tog 5km slingan så på första försöket slog jag min tid som jag hade på vårruset i år då sprang jag på 28.40 och nu på 27.43 :) Kan verkligen rekomendera att skriva upp era tider när ni är ute och löper allt blir mycket roligare!


mån-4/7 3 16,22
lör-9/7 3 15,51
ons-13/7 3 15,31
Tors-14/7 3 15,36
mån-18/7 3 15,36
Tors-21/7 3 15,05
Mån-25/7 3 15,03
ons-28/7 5 27,43


Längtar bara till Oktober då går mitt telefon abonemang går ut för då är det dags att skaffa en Iphone kanske. det enda kravet jag har är att det ska vara Spotify i så jag kan lyssna på musik både på jobbet och när jag springer, det blir lite roligare då! :)





Helg.


Idag är det match igen och idag är jag nervös, det brukar jag inte vara.. haha Men idag känns som en bra dag. Jag hoppas verkligen att vi vinner eller vi måste vinna!!

Helgen har varit rätt lugn. i fredag var jag bara hemma hos mamma och åt kräftor och räkor och prata massa skit. det var mysigt :) Igår gick jag hem till elin och Jonas en sväng på morgonen där jag, linda och Elin skulle baka bullar men det skit vi i.. Haha jag och Linda drog och köpte en ny bil till henne istället. Hon köpte Martins morfars bil en Volvo s40! hoppas att hon blev nöjd :P
sen på kvällen satt vi hos henne några stycken och bara snacka skit, drog hem vid halv 12 för att sova och ladda inför match :)


Jag har inte riktigt berättat för er hur denna säsong har gått för mig. Som ni alla vet så tog jag min sista cig på nyår och jag har inte rökt en cig sen dess mer än att jag har smakat ett bloss någon gång (vilket smaka skit) och jag kan säga att jag märker STOR skillnad sen förra säsongen. Alla matcher jag har spelat har jag spelat i 90min! jag är nöjd i alla fall!! :=) haha







kan inte slutar lyssna på Kapten Röd!


Sommarn.


Denna sommar har varit mycket bra men väldigt kort, den bara försvann.. :( Vi hann med en vecka på Santorini i alla fall. Jag säger bara det att om ni någon gång i livet har möjlighet att åka dit så gör det! De var det finaste jag någonsin sett, deras huvudstad Fira var som taget ur en dröm, så fint!! Jag vill åka tillbaka snart igen!! :)
Annars har jag inte gjort så mycket i sommar mer än att jobbat..

Vad har ni själva gjort i sommar?

Sommarn har bara försvunnit men nu längtar jag nästan lite till hösten och mörkret, det är ju trots allt lite mysigt. I alla fall ett tag. :P sen hoppas vi på att vi kommer iväg till New York i November också, men med våran otur hela tiden så blir det väl inget med det.. Men vi håller tummarna.

Snart ¨är Augusti slut och  det är mycket som ska hinnas med. Nästa helg ska vi stå på Loppis på lördagen och på söndagen så ska vi på Olles dop. Vad köper man i doppresent??? och Lollo ifall du läser detta vad önskar sif Olle? :) Helgen efter det den 3/9 så är det personalfest, kan bli roligt :)
sen ska det hinnas med en del träning, matcher och umgås med vänner också..

Vi har flyttat också, har jag sagt det? vi bor nu i en trea på Östrabangatan, jag trivs som fan! Älskar denna lägenhet, kommer aldrig flytta härifrån!

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. har inget att berätta haha..










RSS 2.0