mat,sol,mat,minigolf.

Oj vilken underbar dag jag har haft, det har nästan känts som om jag har haft semester idag. Jag åkte till jobbet imorse till 6 åkte hem 4timmar senare. För att vi inte har någonting att göra. =) Jag klagar inte, jag åkte upp på stan och handla lite sakerl Hörde av mig till bror min och fråga om vi skulle äta lunch någonstans. Visst han var uppe på stan på 10min, vi gick till Slottet och käka buffé, riktigt gott var det,även fast man inte fick i sig så mycket för att det var så SJUKT varmt. Så där satt vi inte så länge, utan vi gick hem till mamma och sola och bara tog det lugnt. Sen efter tag kom Tommy och gjorde oss sällskap. Sen tänkte vi åka och bada men ingen orka ta sig ut till bilen så vi vart kvar. Sen kom Skog efter ett tag också och gjorde oss sällskap. Där låg vi 4 grisar i solen och dunka bra musik. Kändes som om man var utomlands nästan =) Sen åkte vi till Biltema för att Tommy skulle ha massa saker till sin bil och jag tänkte köpa mig en fläkt men jag avstod då den inte var så stabil haha :P Sen åkte vi till Pitchers och käka igen kolla på tennisen och bara lata oss igen, sen drog vi och spela minigolf och jag kom näst sist. =( Men vad fan, jag spela mot 3 killar som har vinnarskallar allihoppa, men jag har sagt att jag ska ha revans.=) Ja nu vet ni ityp exakt hur min dag har sett ut. Jag har haft riktigt trevligt kan jag säga!

Imorrn är jag tydligen ledig, eller kl: 13.00 ska jag tydligen befinna mig på Proffice kontoret för att gå på nåt möte, det kommer tydligen 2st företag som ska presentera sig och erbjuda jobb tror jag.. Men vi får väll se vad det är för någonting..

Nu är det snart U21 em final, kan bli en riktigt bra match tror jag =)

Hejsvejs.







Vilket väder

Så nu är det gjort, det känns så skönt på något sätt. Nu kan vi spelreglerna så det är bara att köra, för nu JÄVLAR är det sommar! Denna sommar ska bli en av mina bästa! Utlandet, landet, dansbandsveckan, stockholm, fotboll, en jävla massa vin och trevligt sällskap! Jag ser fram emot denna underbara men korta sommar!! =)

Alla är vi olika här i världen, jag har mina drömmar med men dom kanske inte är lika som dina?



Jaha nu är man själv på jobbet i 5veckor, kul?! Jag går på semester när alla kommer tillbaka v:31 sen får vi se om jag får komma tillbaka efter semestern, eftersom att jag är varslad..





Frågan är..?!

!!

Det var SUPER kul att spela fotboll igen! =)

Bara det att min höft är helt paj, Jag har haft ont i en vecka men nu kan jag knappt gå efter denna träning. Så frågan är om man ska ringa till Wasarehab imorn och kolla om dom kan titta på min höft, för det gör SJUKT ont! AJ!!


ÅHHHHH

Åhh vad knäpp jag blir på mitt jobb!!! Dagen imorrn är redan stressig som den är men inte nog med det så ska man gå 8-17 imorrn, kul?!?!  Är hemma typ 17.40 då är det bara hem och slänga i sig nåt att äta, sen är det bara att dra iväg till Garphyttan på något sätt för att vara där till 19.00 och  ÄNTLIGEN få spela fotboll igen!! =)

Morgondagen blir inte rolig om man säger så.. Men det får gå!!

Äntligen är ju sommarn är igen!! Mindre kul att man jobbar HELA sommarn medans alla andra har semester! =( Jag kommer ha skit tråkigt på jobbet ju.. Men men det får gå det med, det är bara att ladda MP3 spelaren med bra musik och gå.....

Sitter och kollar på Serbien-Sverige, Sverige äger ju matchen redan efter 15min!! Kungar är ni!

Sen ska vi skriva historia jag och några tjejer, vi ska bli det första tjejlaget som ställer upp i beckacupen.se. Det är alltså enbart Herrlag som är med och vi kommer möta div:1 lag typ men det ska bara bli kul. Lite smällar får man ta =) Sen kanske vi får med oss några killar också i laget så vi har lite backup.. :P  Haha men jävlar vad kul det ska bli!! =)


LÄNGTAR INTE EFTER MORGONDAGEN DIREKT!!

Äntligen!


Jag är rätt nervös nu, på onsdag ska jag för första gången på 4år röra en fotboll igen! Det ska bli hur kul som helst!! Längtar riktigt mycket!! =)



Gårdagen

Oj det är så mycket att berätta om gårdagen så jag vet knappt vart jag ska börja...
Men Sarah kom hirt
vid 17-tiden vi tog ett glas vin sen åkte vi ut till Sarah mamma och käka lite och umgicks med Sarahs syster och några kompisar till henne, mycket trevligt måste jag säga. Sen drog vi vidare ut till Vintrosa där Linda och Ville var, det var någon kompis till dom som hade fest. Men när vi kom dit så kände vi att det inte riktigt var våran grej det där, dom hade hållt igång från kl:13. Så om jag säger såhär dom var klappkanon många av dom!! Haha men det var trevligt det med en stund tills vi fick för att vi skulle in till stan igen.Så in till stan kom vi och hem till mamma gick vi jag och Sarah utanför porten hos mamma hitta på Skoog, haha han var helt vilsen och viste inte vart han skulle så jag bjöd upp honom till mamma. Så nu var det alltså bara jag,Sarah och Skoog som var hemma hos mamma. Vi satt på hennes altan och spela ölspelet och snacka. Sen kom 3st till Marta, Erik och Johan vi satt där och hade allmönt trevligt och skratta sjukt mycket om själva situationen att min brorsvänner sitter med mig hans lilla syster och Pontus är inte ens där!! Haha Sen helt plötsligt står mamma och hennes kompisar i dörren så in med dom också, och det vart sjukt trevligt! Mycket skratt,vin,ost,jordgubbar,annans och prat. Det var en mycket trevlig midsommar i alla fall.. Lite svårt att förklara exakt ur kvällen såg ut. Men den avslutades med efterfest hemma hos mig där det vart lite mer ost och kex! Haha



Allt folk sitter i partytältet.


En av dessa var totalt klappkanon, gissa vem?!



.






Ja fler bilder har jag tyvärr inte från denna dag, glömde bort att ta kort =)


Först ut är bilder från 13/6.

         









Bara några av alla bilder som togs den kvällen =)

Glad Midsommar!

 
Jag tror seriöst att detta har gått lite till överstyr nu. Vilken normal människa ställer klockan en fredag när man är ledig och dessutom är det Midsommar! Klockan 10.00 imorse stod jag på löpbandet på gymmet och sprang som en idiot och sen träna jag magen lite också, vilken idiot tänker ni, eller hur? Men vet ni att det kanske var det skönaste jag gjort på länge. Sen efter det så drog jag till Karlslund och sprang 3km, det gick rätt bra fast jag var totalt slut i benen efter att ha sprungit på löpbandet jag sprang 3km på 16min =)
Nu är jag helt slut men vetni att nu kan jag äta alla godheter utan attt få dåligt samvete. =) Jag ska hoppa in i duschen sen ska jag faktiskt göra en midsommartårta! Jag ska vissa er en bild på den sen, kommer bli ett mästerverk!

Nu vill jag önska alla er där ute som läser min blogg en TREVLIG MIDSOMMAR!
Ta det lugnt ikväll och ta hand om varandra!




Midsommar i Göteborg 2008 =)


Glöm aldrig Janne! Haha


Fina Sanna <3


Vi hade en väldigt trevlig midsommar i Göteborg förra året..




Vet ni att nästa vecka kommer medelhavsvärmen! =)

ont i hjärtat.

Dagen idag börja bra men slutade i ren katastrof. Idag mår jag inte så bra, och jag erkänner det för er. Jag är delad på hälften!

Lätta hjärtat.

Allvarligt talat, nu får det fan vara nog. Vart fan är sommaren?! Detta väder är ju så deprimerande så det är galet! Det känns som höst! =( Jag som hade tänkt att jag skulle ligga i en solstol på landet idag och bara lata mig. Men nej nu blir det stan med systeryster om jag nu får följa med.. Sen ska jag till systemet åt Sarah och handla lite godheter tills imorrn..

Jag skulle vilja åka ut på landet och tända en brassa,laga sjukligt god mat och dricka vin tills natten blir ung och sitta på trappan och se solen gå ner bakom Kilsbergen och prata om allt mellan himmel och jord och bara umgås..


Jag hoppas ni har en trogen vän alla ni där ute som ställer upp och lyssnar när du/ni inte mår bra och du/ni måste lätta på ditt hjärta. Jag hade inte det ett tag i mitt liv när jag gick i 7:an tror jag, sen hände det mycket i mitt liv just då som inte påverka mig så bra. Så jag vart instängd och höll allt inom mig prata knappt med någon. Jag ägna mitt liv åt fotbollen och mer var det inte, visst då träna jag 7 dagar i veckan och fotbollen var mitt liv just då. Men idag när jag tänker tillbaka så tror jag att flydde lite från min tillvaro just då.. Pappa träffa ny tjej, mamma var förkrossad, jag hamna i mellan för jag var den enda som bodde hemma då, jag hamna i lite fel umgänges krets osv. det är bara lite som gjorde mig skör under den tiden på högstadiet. Jag höll allt inom mig men så en dag så explodera jag och jag är otroligt glad för att jag gjorde det. Mina vänner som var med den kvällen kan prata om det än i dag om att dom aldrig har sett mig så förtvivlad,arg & ledsen någon gång. Idag skrattar vi åt det. Men just då var det inte kul på något sätt. Jag var HELT försörd. Jag slog i allt som kom i min väg. Det var utanför Harrys det hände och det lilla jag kommer ihåg av den kvällen var att jag stod och slog i tegelvägen (harrys alltså) så mina knoggar svullna upp börja blöda lite grann. Jag kommer inte ihåg någonting för jag fick total blackout alltså inte för att jag var full som många tror att jag var. Grejen var bara den att ungefär 4års ilska kom ut på en och samma gång och jag var helt förstörd. Men den känslan jag hade i kroppen just då och dagen efter har jag aldrig känt igen, den känsla går liksom inte att förklara, jag kände mig minst 100kg lättare det var sån lättnad att bara få skrika och säga precis vad jag tyckte om saker och ting  och slå på allt som kom i min väg. Jag vill absolut inte att det ska hända igen eller jag vet att det inte kommer att hända igen för idag mår jag bra och har fått lite perspektiv på saker och ting och jag är glad över att jag gick igenom den perioden i mitt liv, för den har fornat mig till den människa jag är idag. Och idag kan jag bara säga att jag inte vill  höra mer det är erat liv osv och sen har jag mina underbara vänner som alltid finns där och lyssnar när jag vill lätta på mitt hjärta.
Sen har vi alla våra problem men idag bor många av oss själva och problemen blir inte lika påträngande som när man yngre och bodde hemma och man bråka med morsan dag in och dag ut. Men vad ni än gör så håll inte allt inom dig du måste rensa luften ibland. Du måste våga säga till din mamma,syskon, kompis elr vad det än är att du/ni inte vill höra mer eller att nu får det vara nog!  Jag vill att alla runt om kring mig ska må bra och gör ni inte det så vill jag att ni ska veta att jag finns här och lyssnar på era problem vilket tid på dygnet ni än ringer eller kommer så finns jag alltid där.. Jag mår bra när alla runt om kring mig också gör det!



Jag läste en av mina absolut bästa vänners blogg här om dagen och hon hade skrivit ett sånt underbart fint blogg inlägg om mig?! Jag satt och läste det och jag kände hur tårarna börja komma. Det träffa liksom rätt in i hjärtat på mig.. Jag är så glad att hon kan sitta och tänka på mig en helt vanlig dag och le och skriva så fina saker om mig. jag är oerhört glad över att jag är den jag är idag och att mina vänner verkar tycka om mig för den jag är. <3
Jag och Sarah träffas inte varje dag men ändå så vet vi att vi kan ringa varandra när som helst och bara prata om allt. Vi är som sagt i samma stadie i livet, vi vill samma saker och jag hoppas verkligen att vi får tillbringa mer tid tillsammas och att vi får fler fina minnen tillsammans som vi kommer minnas ett tag framöver.
Du är också en helt underbar vän Sarah, jag vill att du ska må bra och jag önskar dig all lycka i livet och vill att vi ska tillbringa många år framöver tillsammans. Jag hoppas att en dag så hittar vi rätt  väg och vi båda sitter där i våra hus och minns tillbaka till den här tiden som är just nu, den bästa tiden av alla.. Det är nu vi upplever saker som vi sedan minns när vi blir äldre.. Jag är evigt tacksam för att jag har dig i mitt liv! <3
sarahmoacecilia.blogg.se är Sarahs blogg om ni vill gå in och läsa om vad hon har skrivit om mig..



Sarah.

Vilka?

Vilka är ni som läser min blogg? Kan ni inte lämna ett litet spår efter er, det vore kul? =)

Tiden går..


Det finns en folktro som man inte kan bortse ifrån när det är Midsommar och det är ju det här med att plocka 7 olika sorters blommor och lägga under huvudkudden och förhoppningsvis så drömmer man om sin blivande man.. Är det någon som har testat det någongång? Det kanske är värt ett försök.. Hihi
Fast jag vet ju redan vem jag vill ha och allt sånt där men frågan är ju om det kommer hända.. Det går ju inte framåt direkt, snarare ett steg bakåt varje gång vi ses.. Konstigt är det, men jag får väll fortsätta drömma, men känner jag dig rätt så förblir detta bara en dröm...

Har varit ute och gått i 1,5h med Sanna idag, väldigt skönt väder har det varit idag. :) Äntligen lite sol, elr vad säger ni?! Det är bäst att passa på att njuta så länge den tittar fram, det är ju inte allt för ofta.

Imorrn ska man ut och springa igen, hoppas jag bara har en såndär bra dag som jag hade igår när jag var ute och sprang då kunde jag seriöst ha sprungit 1mil om det hade varit så.. Men imorrn då jävlar :P hehe..

På måndag ska man bli lite kvinnlig igen, då ska jag och Anna-lena göra våra naglar lite sommar fina =) Kommer inte kunna knäppa byxorna men jag får väll be någon om hjälp om det skulle bli allt för hopplöst... haha =)

Har tagit ledigt på torsdag så nu är det bara morgondagen kvar, sen är man lite långledig! Ska bli jävligt skönt. Funderar på att åka upp till pappa i Dalarna och hälsa på.. Men det är SÅÅ drygt att åka tåg i 5tim.! Så får se hur jag gör..


Montenegro..

.

Jag ger upp!


Kvällen igår!

Mycket trevlig kväll igår måste jag säga. Det var länge sen jag hade så kul på krogen, men F*N vad varmt det var där inne har nog aldrig svettats så mycket heller som jag gjorde igår. Haha :)

Jag har ont i handen och foten, vad har jag gjort..?

Efter krogen gick jag till Frimis för att hälsa på Viktoria som jag inte sett på ett år?!! Det var såå kul att se henne igen. Har saknat henne som fan, men hon var bara hemma över helgen men om 2 veckor kommer hon hem i 2månader! YES! Sen åker hon och hennes man till Bali! :)


Saknat!!





Lördag.

Jaha då var det lördag och skit väder, elr det regnar inte än i alla fall så det är ju ett plus i kanten! :)  Ikväll vankas det utgång med Ebru, Anna-Lena, Marie och Anneli det ska bli mycket trevligt! =) Här ska det bjudas på ostbricka och lite annat smått och gott.

Igår vart det en väldigt lugn kväll, Först var jag och handla med mamma på Maxi och helt seriöst jag åker fan aldrig mer och handlar en fredag eftermiddag, HELA ÖREBROS BEFOLKNING ÄR OCH HANDLAR DÅ?!!!!
Sen bar det hem och plocka upp allt, sen dog jag i soffan i typ 1tim, hade så fruktansvärt ont i ryggen men med en Ipren gick det över. Sen ringde min bror och sa att jag skulle komma hem till mamma och käka mat, så det var bara att sätta på sig kläder och börja vandra i det underbara vädret. Och väll där hemma var alla mina syskon + Mio och min mamma vi käka lite och prata lite skit. Mycket trevlig kväll! :) Love!

Förlåt Martin att jag inte och kom och kolla på matchen igår men det var sånt jävla pissväder. Jag kommer en annan gång! =) Haha



Min Mamma <3


Världens bästa människa! <3


Och min underbara syster! <3


Vila i Frid!

Allvarligt talat detta som har hänt i en ort utanför Stockholm att Therese Johannsson 16år har blivit mördad av två av sina klasskamrater, hur sjukt är inte detta? Pojken och flickan som har slagit ihjäl Therese är födda 1993?! Alltså 16år och skulle ha gått ut nian i år. Men nu sitter alltså en flicka och en pojke anhållna för mord. Vart fan är samhället på väg? Vågar man ens sätta en unge till världen i framtiden, det kommer ju knappas bli bättre snarare värre?!

"Åklagaren: De planerade mordet på Therese i två veckor"

Dom har alltså planerat detta mord i två veckor, fan när man är 16år ska man inte ens ha såna här tankar i huvudet. Jag vet själv hur det är att vara 16 det var ju inte så länge sen typ 5år sen men jag kommer ihåg det som igår. Visst det är i den åldern man kommer i kontakt med alkhol, ciggaretter, droger, killar, sex osv.. De är inte lätt de är mycket krav som ställs på en, man ska vara smal och ha märkes kläder,pengar, och gärna en moppe (scooter) Det är inte lätt i den åldern man ska hitta sig själv samtidigt som man vill vara den där "inne" människan som alla killar tycker är SJUKT snygg men som alla tjejer också tycker är trevlig och snäll?! Det går inte, man kan inte tycka om alla människor här i världen,men hur fan kan detta spåra ur helt jävla totalt och allt handlar om svartsjuka?! Det ska inte finnas i en 16årings hjärna att man ska mörda en kompis bara för att hon kanske tyckte att hennes kille var snygg?! Allvarligt talat nu måste ju politikerna engagera sig lite i dom unga, öppna alla fridtidsgårdar som ni har stängt igen för att ni inte har råd. Anordna discon, utflykter med övernattning elr vad fan som helst. Bara dom inte springer runt på stan/skogen och slår ihjäl varandra deras liv har inte ens börjat!

Therese´s familj vill att tidningar osv ska publicera bilder på Therese för att hon ska bli ihåg kommen och jag hjälper till med en bild på henne söt som få men tänk att hon aldrig fick uppleva livets bästa dagar...
Skänk både Therese och hennes familj en tanke och ta hand om alla som står dig nära!


Vila i frid!



Låt aldrig något sånt här hända igen!

Dagens Låt!


4-0! =)

Sjukt bra jobbat Sverige! Nu är vi med igen och slåss om en plats i VM 2010! Kom igen nu!


Olympiastadium i Berlin för snart 4år sen!


50.000 svenskar på läktarn som sjung Sveriges nationalsång, det var mäktigt kan jag lova!


Snart helg och snart lite sol förhoppningsvis! =)

Fotboll.

Åhh sitter här och drömmer mig bort till sommarn (som redan borde har varit här) så frågan är ju om det blir någon sommar överhuvudtaget i detta land?!
Väldigt konstig är det, jag vet ingenting och är bara allmänt förvirrad.. Vad ska man säga eller göra? Det är bara att gilla läget och skratta och va glad. Men det är inte så lätt. Jag har en känsla i kroppen som inte är så bra.. Jag har en anning om nåt som inte verkar bra. Varför? Jag har hundra frågor jag vill ställa men vågar inte riktigt.. Jag skiter i det från och med idag jag ska inte göra nåt. Får vi se vad som händer istället.. Varför kanske spela ett spel, de är inte värt att lägga ner energi på.. Det är tiden som avgör vad som händer och sker. Men snart är tiden ute i min värld och jag trippar glatt vidare ut i vida världen.


Jag vill kunna åka och bada och ligga och sola hela dagarna och dra fram grillen framåt kvällen och bara ha allmänt mysigt med nära och kära. Men vart fan är sommaren? Kommer den ens komma? Den frågan ställer sig många, och det är ingen som vet.?
Men jag vill ha svensk sommar, det är trots allt något  speciellt med en riktig svensk sommar eller hur? Allt är så grönt, alla är glada, kära och allt är bara allmänt bra liksom! GE MIG SOMMAR NU!


Sail Away kanske är den bästa låten jag har hört på väldigt länge. Jag spelar sönder den här hemma. Konstiga drömmar får man också när man lyssnar på denna låt.. Konstigt. Haha! Tack för att du ladda ner den till mig Stephan! :)

Då kanske man ska börja spela fotboll igen då, jag är riktigt sugen på att lira boll igen. Tänk om man hade fortsatt spela fotboll och verkligen satsat på de, undra vart man hade vart då idag? Kankse i Kifs A-lag man vet aldrig.. Jag var ju trots allt rätt duktig, om man får säga så. Jag spela SM final med Ösks F-17lag när jag var 14år, det är väll ändå rätt bra att dom ville ha med mig i truppen ens. Sen var jag med i skollaget på Vasa jag gick ju fotbollsklass på Vasa. Fast vi var ju bara 8tjejer i klassen så det var ju inte så svårt att bli med där, alla var typ med. Det var nog en av de bästa tiderna i mitt liv. Så jävla roligt hade vi! Sen träna jag med P:90 laget för att jag inte tyckte att jag unvecklades nåt i Ösktjej lag så jag och kajsa träna med dom 2 gånger i veckan ett tag. Det var riktigt kul! Sen var jag med på ett antal Distriktslagsuttagningar. Men jag var så förbannad så jag tacka för mig och gick för att vi slit arslet av oss för att visa upp oss för alla talangtränare medans vissa stod i ett hörn och körde gris för att hennes mamma var distriktslags tränaren, så hon och typ 5 till stod där och lira gris medans vi andra 30st fick slita som djur! Så då blev jag skit förbannad och tappa sugen på fotbollen totalt ett tag, träna säkert inte på över 2år. Sen börja jag i Kif där spela jag typ ett år sen la dom ner laget och nu kanske jag ska börja i Garphyttans if. Jag läste Emilies blogg om att hon skulle starta upp ett damlag och jag vill självklart vara med!! :D
jag är ju uppvuxen med fotboll i familjen pappa har varit tränare så länge jag kan minnas och bror min har spelat så länge jag kan minnas med. Jag har ju trots allt spelat fotboll sen jag var 7år typ så jag vill verkligen börja spela igen, men för skojskull.. :D 
Det finns inge bättre än när det är en riktig sommarkväll och lira fotboll så svetten rinner längst ryggraden! Åhh vilken känsla jag vill spela nu!!!



Sista matchen i Kif tröjan vi vann Ö-cupen!


Mina lagkamraet i Ösk på en cup.


Tjejerna i min klass på högstadiet vi vann cupen mot dom andra klasserna! :)


Åhh jag längtar!

Sparken.

Jaha då har man fått sparken, kul?! Jag som trivdes som fisken i vattnet. Vad händer nu liksom.? Jag som hade så många planer, skulle jobba ett ex antal år och sen ge mig ut i stora vida världen och resa omkring.. Men nu kan man väll skriva sig de i himlen.. Alla säger att det kommer ordna sig, men vad händer om det inte gör de? Får flytta hem till mamma igen, och hur kul är de då? 21år gammal och bott hemifrån sen man var 16år kul att behöva bo under samma tak som mamma och bror min igen. Nej tack, jag får helt enkelt skaffa mig en inneboende, någon som är villig att flytta in?! haha :)

Nu ska jag tanka min Mp3 med massa damp musik och ge mig ut och springa en mil! Är så arg/ledsen så behöver rensa tankarna lite..

Jaha på lördag kommer mina arbetskamrater hit. :) Ska bli trevligt hoppas bara att det blir lite bättre väder så man blir lite peppad! =)



På personalfesten. Men sånna blir det inga fler nu. :(


Hos Ebru.


Hos Anneli.


Hej så länge!

.

Äntligen!

Här kommer några bilder från den 30maj. :)























kom

Skit glad!

Haha oj vad hände igår, mina besökar sköt i höjden.. Väntar ni på att jag ska skriva nåt?!
Idag är jag världens lyckligaste!! Jag åkte in på Netonet idag och köpte mig ett nytt hemmabiosystem!
Grymt ljud om man jämför med mitt andra, haha jag som älskar musik förstår inte hur jag har kunnat haft  så jävla dåligt ljud innan! Haha du spelas det i alla fall musik på högsta volym :D :D :D
Jag ska visa er någon dag hur fint de är i mitt vardagsrum nu! :)


Jag har lovat er bilder från i lördags men jag har tyvärr inte lagt upp dom än på datorn, så ni får vänta ett tag till..
Men det var en helt underbar kväll. Mycket trevligt folk och fint väder. Allt vara bara hela toppen!
Fick massa fina presenter också, tack snälla!!!
Fick vin, ölspelet (Sarah tycker väll att jag dricker för dåligt haha), armband och örhängen och massa fina blommor!
TACK ännu en gång för att ni alla kom och jag hoppas verkligen att ni tyckte det var trevligt?!

Jaha i helgen händer det inte så mycket, ska inventera både fredag och lördag, tur bara att man jobbar dag. För på lördag blir det att sätta sig någonstans och titta på Sverige matchen! Jag ska cykla till jobbet i helgen haha för det går ingen buss på lördagen så det är bara att trappa för glatta livet! Önska mig lycka till, haha nejdå men det ska nog gå bra.
Men nästa helg då blir det att slå klackarn i taket, det brukar bli så när gamlingarna är i farten. Då är det utgång  med arbetskamraterna igen! :D haha det brukar bli rätt kul så det hoppas jag att det blir denna gång också, då ska vi vara här hemma hos mig.. Haha :) Det blir trevligt!





Haha jag dör!

RSS 2.0