NNNeeerrvööst!



Japp nu är det bara 2 timmar kvar tills det är dags att bege sig till bussen för att åka till det nya jobbet. Nu börjar ett nytt kapitel på mitt liv kan man säga.. Nu är det på riktigt känns det som och jag tror eller jag känner att jag kommer att trivas som fisken i vattnet. Jag hoppas bara att jag inte gör något misstag och gör bort mig totalt. haha skulle vara så typiskt mig, men va fan jag får väl bjuda på den om det skulle hända. :)
Tror man kommer att ha skit kul på jobbet bara man kommer in i gruppen och så.. Sjukt vad nervös man kan vara, men frågan är varför man ska vara det?!
Jag brukar tänka att alla har varit nya någon gång både på jobbet och på att köra truck så det blir liksom två flugor i en smäll men va fan det är bara att göra det bästa och ta det lugnt.
Jag har typ sovit 4 timmar inatt, så jag kommer väll somna som en stock när jag kommer hem ikväll :) Haha

Nu ska jag försöka äta lite sen blir det att gå och köpa busskort och lite frukt sen iväg och få alla kläder och grejer.. Piiiirrriigttt!!! Haha Fan va nojig jag är, förlåt! haha

Hejdå till det tråkiga arbetslösa livet och Hej jobblivet igen, nu kör vi! :)

Haha

En gammal klassiker :) haha ser mig och Lollo stå och hoppa i kapp på Satin =)




09.50



Är klockan och jag är svin trött och det är svinit kallt hemma hos oss, jag ligger med två duntäcken ska det verkligen vara så?? BRRR

Igår var jag hemma hos Robban och Eve med Sanna en sväng det var mycket trevligt. Kolla in deras lägenhet, fy fan vilken fin lägenhet dom har! Där skulle jag trivas som en kung om jag bodde där. Någon som har en lägenhet att bytta med oss? Vill inte bo här längre.. :( Haha

Idag är det lördag och det är en dag närmare mitt nya arbete, jag börjar på måndag och jag har inte sovit sen i måndags då jag fick reda på det. Jag kör truck i sömnen :) Haha Jag är verkligen skit nervös men jag hoppas verkligen att det ska gå bra, vilket jag tror att det gör också.
Sen är det jobb enda fram till 29 januari och förhoppningsvis längre :)

Mamma ska åka till USA nästa höst. För min kusin ska göra sin Bar mitzvah (nu undrar ni säkert vad Bar mitzvah är för någonting. Det är när man konfirmerar sig fast på Judiskt sätt så att säga) och då är vi bjudna dit till Kalifornien och fira den med honom. Sen vill vi hälsa på våran andra kusin som bor i New York så jag hoppas att jag och Martin kan följa med, det vore verkligen kul att för det första träffa min kusiner på mammas sida vilket jag aldrig har gjort sen så klart att få se USA vore ju inte helt fel det heller. :)
Men som sagt det är ju mycket som ska klaffa om vi ska kunna följa med dit. Men kul vore det i alla fall!


Men åter till dagen idag. Har match 14.00 i Garphyttan mot Laxå. Hoppas verkligen vi vinner idag och att mitt knä håller. Fråga farmor vad hon trodde att det kunde vara och hon sa att hon trodde det var menisken som kan ha fått en spricka eller vad man ska säga. det gör tydligen svin ont en kort stund sen försvinner smärtan och det gör bara ont när man har belastning på knät eller vrider det på olika sätt.. Men jag hoppas att det inte gör ont i dag och jag ska mjuka upp knät med mitt super linement som är galet bra med det är nästan så att man får brännskador av det, men skönt är det i alla fall. Sen ska jag linda knät hårt som fan så hoppas verkligen att det inte gör ont?!!!!!!

Nu är det dags att ta sig upp ur denna varma och sköna säng och börja klä på sig och äta lite frukost sen bär det av mot mamma min sen blir det match!! =)

Denna spelas hemma i mina högtalare just nu det är min pepplåt till allt just nu! haha ;)


Nytt jobb.


Jaha idag har man varit barnvakt ska vara barnvakt tills imorrn, Så imorn ska vi till Lekparken sen kanske vi ska gå och köpa en ny pulka åt Mio. Han skulle verkligen behöva en ny :)
Idag har ´man fått jobb också, känns kul men är väldigt nervös över att köra truck men det ska nog gå bra. Börjar jobba på Måndag och det är två skift, lite tråkigt kanske men kul ska det bli i alla fall. :)

Nervöst men kul, hoppas bara att det ska gå bra. .

Nervös..



Så var det fredag igen, skönt! Idag är jag nervös jag ska på intervju kl 14.00 hos ett företag som heter Schnider (tror det stavas så). Det ska bli kul men känner mig väldigt nervös bara vet inte varför.
Detta är verkligen helt sjukt, jag har gått arbetslös sen i Maj och vart på 3st intervjuer hos tre olika bemaningsföretag. Det är de "enda" jag har gjort förutom att jag sökt säkert ett hudratal jobb också men inte fått svar på dom. Men så denna vecka så i ringer 3st företag?! Varför ska alla ringa samtidigt? Jag förstår inte varför det alltid ska vara så?  Det är ju jätte kul men jobbigt samtidigt för nu kanske man tvingas välja vilket inte är kul..
Men man ska iofs inte hoppas för mycket nu, ingen kanske hör av sig då.. Konstigt men kul är det i alla fall =)
Jag klagar inte, det enda som är skit är att jag inte har någon erfarenhet av att köra truck, det är lite synd för då hade jag säkert haft jobb för länge sen. Men jag tog ju mitt truckkort när jag vart av med jobbet i Maj..

I helgen vet jag inte vad som sker, inget planerat faktiskt så vi får väl se vad som händer..
Nästa helg ska jag kanske träffa Marie hon ska in till stan och käka julbord så jag hoppas att jag hinner träffa henne en sväng, vore kul att se henne.. =)

På söndag har vi match mot Sturehov tyvärr fick jag inte vara med, men det är nog lika bra för mitt knä är inte helt Okey än. Kan det bara gå över?!?!!!!


Här får ni lite gamla bilder :)







Be om svar och bli förlåten..


Detta med att vara osams med någon har jag suttit och funderat på idag, ja jag vet ni behöver inte fråga varför.. haha Men i alla fall varför kan man bara inte prata ut med varandra och strycka ett streck över det som har hänt. Jag tycker att man verkligen ska ta vara på livet för du är född i en kropp som du ska ha med dig hela ditt liv och i livet kommer du att möta människor som någonstans på vägen kommer att gräva sig in i ditt hjärta på något sätt och lämna ett spår efter sig var sig du vill eller inte. Men ta fram detta spår nu ett par år senare och tänk efter är det vart att gå och grubbla på detta resen av livet utan att ha fått svar på varför det hände eller så?
Jag tycker inte att det är de, har man fått ett svar på det man vill ha fått svar på så tycker jag att man kan strycka ett streck över det hela och börja om. Jag säger inte att ni ska bli bästa vänner eller så men man kan ju fortfarande prata med varandra när man springer på varandra då och då...
Jag vet inte varför jag sitter och skriver detta jag är inte osams med någon (hoppas jag) eller jag känner inte någon som är osams med någon heller. Men detta var bara en tanke som uppkom i mina tankar förut idag.
Livet är verkligen FÖR kort för att gå runt och grubbla på saker som man kan få svar på om man vill!
Nu när jag sitter här och skriver detta så börja jag tänka på allt man varit med om i livet fram tills nu. Många som man umgicks med på lågstadiet, mellanstadiet osv som man inte alls har någon kontakt med idag.. Jag har ju alltid sagt att "allt har en menning" men ibland så önskar man att det inte var så. Jag har en sak som jag fortfarande tror på och detta handlar inte om mig men om någon annan.
Jag vet att  det kommer att ordna sig och det värsta jag vet är när man ljuger för sig själv och intalar sig visa saker. Jag vet att en människa vandrar där ute i höst mörkret och ljuger lite för sig själv och jag tycker att du ska släppa detta och vågra stå för allt du känner och tycker. Det är ingen som kommer att ta skadda av detta förutom du själv inom en snar framtid. Det tär på dig och några få människor omkrig dig, men jag tror att du är lite för "tuff" för att ta ner fötterna på jorden och sluta spela  någon som du egentligen inte är..




Det var kanske lite osamanhängande men jag skrev bara det som kom upp i mitt huvud..

-4


Fan vad jag blir irriterad på att det inte går att ladda upp bilder på denna dator från min kamera. Måste ordna det så ni får se lite nya bilder. :)

Jag börjar bli helt störd av att gå hemma, och då menar jag riktigt störd. Jag fattar inte dom som tycker det är skönt att gå hemma och vara arbetslös eller dom som går hemma med sina ungar i 4år typ. Jag skulle bli galen!! 
 
Idag tänkte jag att jag skulle ta mig en promenad här nu snart sen hem och tvätta och städa. Och ikväll är det äntligen fotbollsträning igen! Jag fick nästan ångest i söndags för att jag stod över träningen pga mitt knä.. Men ikväll ska vi se om det håller, jag ber till alla gudar där uppe att det gör de?!!!

Sen funderar jag på att kanske julpynta idag, men det kanske är förtidigt..? eller vad tycker ni?
Men va fan det är ju knappt 2veckor kvar tills 1:a advent och då vill jag ju julbaka och greja istället för att julpynta.. =)

Sjukt vad fort detta år har gått även fast jag knappt har gjort någonting. Alltså jag vart varslad i 12Maj sen dess har jag bara gått hemma och då brukar ju inte tiden gå så fort men det har den gjort. Sommarn  ska vi inte ens tala om, hann knappt blinka så var den över.. Tänk vad fort dessa 22år har gått, helt galet... :S
Det stora frågetecknet varje år är ju vad som händer på nyår,någon som har förslag?
Jag skulle helst av allt åka upp till fjällen och åka skidor och fira nyår där. Vore riktigt mysigt..

Sen alla dessa julklappar, vad fan köper man åt alla?! Blir lika fundersam varje år..
Undra vad som blir årets julklapp detta år, kanske den där Ipaden elr vad det heter.. Vad tror ni?

Årets julklapp??

Nora


Jag och mamma åkte till Nora i fredags och sov över. Det var mysigt vi åt gott och bara hade det bra. :) Sen pkte vi hem tidigt på förmiddagen på lördag då mamma skjusa förbi mig i Garphyttan för det var dags för match mot Adolfsberg vi förlora på 4-1 tyvärr men vi spela riktigt bra. :) Jag har då aldrig gråtit på en fotbollsplan men i lördags vred jag till knät eller nåt i den stillen och FAN vad ont det gjorde jag trodde hela benet hade gått av eller nåt.. Det var inte kul eller är inte så kul. Det känns inte så mycket nu men gör lite ont när jag vrider knät och när jag ger knät belastning så vi får se hur det går i morrn på gymmet eller på Onsdag på träningen. Hoppas verkligen att det inte gör ont, jag tänker träna i alla fall!!
så helgen har varit väldigt lugn för min del. Var ute i Latorp hos Linda och var hundvakt på kvällen. Sen skjusa hon hem mig och  igår gjorde jag inte så mycket mer än att va och handla och städa. :)

Nä dags att ta tag i städningen och laga lite mat. :)


Helg varje dag...

Då var det helg igen, eller jag har ju helg hela veckorna vilket inte är så kul.. Men men idag bär det av upp till Nora för att sova över hos syster min och fira hennes födelsedag då jag inte kan komma imorrn för att jag har match. :) det ska bli mysigt att få leka lite med Mosters älskling också! :)

Glömde totalt bort att skriva hur det gick på intervjun förra veckan. Men det kändes skit bra när jag gick där ifrån. Han som jag träffa var verkligen JÄTTE trevlig så nu hoppas jag på det bästa. Vi ska höras nästa vecka och stämma av lite om vad som händer.. Så det känns riktigt bra!

Ska försöka ta lite kort nu när jag är i Nora så ni får se lite nya kort på Mio och kanske lite av hur det ser ut hos syster min. Varför ni inte får så mycket bilder nu är för att min köra dator bran upp här för några veckor sen och jag hoppas verkligen att det går att rädda mina kort!! Särskillt dom från studenten som jag fortfarande inte har framkallat?!! Så jag varnar er där ute framkalla alla era bilder som ni vill ha och ha INTE din bärbara dator i knät!!

Som sagt imorrn har vi Match mot Adolfsberg kl 14.00 tror jag det va, så har ni inget för er så kom och titta vettja! =)

Nu låter jag som världens tant kanske men jag älskar verkligen programet Så mycket bättre på 4:an. Det måste vara det bästa som visats på tv på väldigt väldigt länge. Och förra veckan så var det Petters tur att få sina låtar tolkade av de andra. Och jag måste bara säga att jag har fått en helt ny syn på alla som är med i programet men den som jag mest att ändrat uppfattning om är ju September, hur bra är hon inte?! Hon är ju så jävla begåvad så herregud! Ge mig en tia om inte denna låt snart kommer att spelas ute på nattklubbarna snart, det är EN HIT precis som Petter sa! Lyssna själva och avgör, erkänn att man blir lite danssugen det är en riktigt discodänga erkänn?!





Jag skulle behöva ha hjälp jag är verkligen sämst när det gäller att göra om bloggen som jag har. jag fattar verkligen ingenting om jag tex vill ha en ny header eller vad det heter. Är det någon som kan hjälpa mig?!






Hejsvejs!

nervöst.



Idag är jag riktigt nervös, vet ni varför?? Jo för jag ska på jobbintervju kl. 13.30 så då kan ni ju tänka lite på mig.. haha det kommer säkert att gå bra, jag har bara ett problem och det är att jag inte kommer ihåg vem jag ska träffa alltså vad hans namn var... :S Tror det var någonting med Dan elr Daniel men det ordnar sig väl.. :)

Igår var jag på gymmet igen, fan va skönt det är att verkligen ha kommit igång och tränat igen! Nu är det bara att köra på utav bara FAN :) och fotbollen är lika kul som vanligt. Ikväll är det dags igen för ett tränigspass igen ska bli super kul!

I helgen gjorde jag inget speciellt. Var bara hemma och tog det lugnt och ladda inför cupen som var i Hallsberg i söndags, som gick åt helvete!! Men men det är bara att ta nya tag!

Nu börjar jag verkligen klättra på väggarna snart, tycker det är SÅÅ tråkigt att gå hemma nu. Nu vill jag verkligen ha ett jobb och tjäna mina pengar och göra precis va fan jag vill! Känner mig som en apa inlåst i bur här hemma. haha..

Det har inte hänt så mycket kul hos mig denna vecka. Men jag kan uppdatera sen efter jag varit på jobbintervjun och säga ur det gått.. :=)


Lite sol och värme skulle ju aldrig skadda just nu...

RSS 2.0