10tim kvar..



Jaha man drog nittlotten i onsadags och fick jobba kväll torsdag och fredag.. Inte allt för kul, men vad ska man göra?!
Har träningsvärk i hela kroppen så jag kan knappt röra mig idag. Magen värker, axlar värker, ryggen värken för att jag slog i den i golvet på träningen i onsdag.. =( Haha men är man lite klumpig så är man..

Jag då är det helg om 10tim för mig, kl: 20.00 tar jag helg, de är riktigt kul att pka till jobbet när alla andra slutar.. Börjar 12 och slutar 8... Men men de ger ju lite pengar iallafall..

Imorrn blir det att åka till Norrköping med Martin,hans mamma och hennes gubbe och hälsa på Martins "plast" syster. Sen ta en sväng på stan där, ska bli riktigt trevligt. Sen till kvällen hoppas jag att det blir en utgång. Känner att jag behöver de just nu. Att få tänka på något annat.. :)

Sen blir det fotbollsträning på Söndag. Måste få upp konditionen ondentligt nu, vi ska spela cup i Degerfors 13mars så har ni inget att göra den lördagen på dan, så kom förbi och titta en stund. De är både kill och tjejlag från Div: 4 och 5. =)


Vilka är ni som läser min blogg, kan ni inte skriva nåt så man vet vilka ni är?

Ha en trevlig helg alla där ute!


Trött


Är helt slut efter en löprunda och fotbollsträning efter de. Mina ben skaka när jag gick där i från. Ont över allt.
Jag råka halka på en kon innan träning när jag skulle skjuta en boll. Haha så jag halka och ramla rakt på arslet och slog i rygg,huvud och armbåge. Fick verkligen skit ont. :( Ni ska se min armbåge, helt blå. :'(
Men men man överlever nog de med.
Så nu är det bara RAKA vägen till sängen! :) 

Kul att taken börjar rasa in här i Örebro också. Man blir ju lite orolig. Man tittar en extra gång innan man går in någonstans.
Tror taket på jobbet kommer att rasa in snart. Fast det kanske inte gör nåt...

Nä nu är det dags att säga God Natt Sverige och tack för ännu ett guld! :O)

Hejsvejs.


Nyår.


En sjuk Martin i sitt barndomsrum. =) haha

Trappor.


Har ont i huvudet ligger här i soffan och kollar på Sverige i staffet. =)

Imorrn har jag tänkt att jag skulle ta och springa lite i alla våra trappor vi har här i huset. Jag tänkte att jag skulle ha gjort det idag, men jag orka inte och plus att jag har haft jordens huvudvärk. Men imorn ska jag testa på att spring i trapporna. Haha vi har ju faktiskt 16våningar i huset och trappor enda upp. =) Så imorn får vi se hur många jag klarar. :)

Har inte så mycker mer att skriva idag. Men jag återkommer imorn med hur det gick i trapporna.

Här kommer lite bilder på våran lägenhet som jag lovat att jag skulle visa er.



Köket.





Våran balkong.


Sovrum.


Kök/vardagsrum. (inte klart än)

.


Mot jobbet.. Blääääääääää  :(

Har ingen livsgnista just nu. Undra varför?

Gamla foton.



Har suttit och kollar på gamla bilder ett tag var bara tvungen att lägga upp några. Fler kommer...


Sarah =)


Emilia och Kajsa


Lollo och jag


Folk hemma och bella på Helloween för några år sen.


Bella som pirat.


Folk.


Väldigt gammalt kort på oss tjejer.


jag,Bella,Sarah och emma.


Jag och Wilma.


Jag och Linda.


Nina


Victor och victoria.

Min 18års dag.


P-A jag och Lollo.


Linda i lastbilen.



På tåget mot Göteborg sommarn 2009.


Sol


Äntligen lite sol. Idag är jag på hur bra humör som helst, jag har hur mycket energi som helst. Jag vill göra massa idag. Jag känner för att vara spontan! Har ni några förslag?
Jag längtar till värmen jag vill boka en resa. En sommarresa och en långresa någonstans. Men jag vet inte vart jag vill åka. Eller jag vet vart jag vill åka i sommar, då vill jag åka till Portugal,Grekland eller Kroatien.. =)
Men en lång resa skulle inte sitta fel. Typ åka runt i Indien, USA eller nåt.. Thailand känns så ut tjatat därför vill jag inte dit. De är ju typ som att åka till Mallis eller nåt känns det som. Men jag har ju aldrig varit där så jag vet ju iofs inte.. Men men vi får se vart det bär av i framtiden...

Idag har jag fotbollsträning jag längtar som aldrig förr. Synd bara att det är -13 ute. Jag vill ju ut och springa idag.. Får se hur jag gör.

Igår hade vi en dammsugar försäljare här i 3tim haha. Vilken mupp hom var! Men hon gjorde ju rent hela lägenheten ju! haha =)

Sitter här i soffan och tittar ut och solen skinner ute och jag ska nog ta och byta om och ta min promenad nu..


Hamnen i Motenegro.


Jag på flyget hem från Montenegro.

Sommarlåt!

Jag har hittat sommarlåten 2010! Lyssna och njut och tänk er en VARM sommardag med en cider i handen!!


Väder Kaos!


På skala ett till tio helt allvarligt nu?! Hur kul är det med detta väder????????!!
Fan man ser ju knappt ut! Jag vill ut och springa nu men det går liksom inte jag hoppas det är bättre väder imorn för då ska vi ut och löpa med laget :)

Detta kort är ifrån 26/1-2009 det var första gången jag var ute och sprang Kolla snön håller på att smälta bort!
Kan det inte bli så nu?!!!




Jag längtar!!!

Recept

Hitta detta recept i en träningsblogg, Hur gott lät inte det här? Det ska jag nog göra ikväll.. =)

Recept för 4 portioner (fast det räcker nästan med ett halvt päron per person):
50 g smör
1 dl hackad mandel eller mandelspån
2 msk råsocker
1 tsk vaniljsocker
4 mogna päron
1 dl vispgrädde

Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader. Smält smöret i en kastrull och blanda ner mandel, socker och vaniljsocker. Skala och dela päronen. Ta bort fröhuset och lägg päronhalvorna på en plåt. Bred över mandelröran och sätt in i ugnen cirka 20 minuter. Servera med en klick vispad grädde.


Smaklig måltid!

Bättre sent än aldrig.


Jag är så glad att du äntligen har tagit ditt förnuft tillfånga och förändra ditt liv. Jag vart så glad idag när du sa det att jag inte viste vart jag skulle ta vägen. Jag vill inget hellre än att du ska må bra och få ett underbart liv. Du har äntligen förstått att det finns bättre saker här i världen än att spendera pengar på massa skit som du har gjort. Vi räkna idag på hur mycket du har gjort av med de senaste 5åren och det är nästan 100 0000kr  du kunde nästa ha varit miljonär nu. Men jag är glad att du har fått upp ögonen. Och jag hoppas att du snart hittar dig en tjej att dela ditt liv med och att du snart kan få en lägenhet någonstans här i stan. Jag vill bara se dig lycklig igen. Och jag hoppas eller jag vet att du kommer att bli lycklig inom snar framtid!
Du betyder mest för mig och det vet du, du är den personen som känner mig bäst av alla människor på denna jord.
Du är min andra halva och jag hoppas du vet det!

Älskar dig!



Uppdatering-Äntligen!


Nu är jag trött på att ha så jävla ont i ryggen. Så nu jävlar har jag bestämt mig för att börja träna på riktigt. Jag vet att jag har sagt det många gånger förr, men nu ska det ske på riktigt och nu har jag sagt det till er som läser min blogg också. Så ni kan ju kommentera och fråga hur det går om ni vill.. =)
Jag måste bara bli frisk från denna jävla förkyldning. Men det går åt rätt håll. Så jag hoppas att jag kan komma ut och ta en liten promenad imorn. Jag har inte varit ute sen i söndags, tror ni jag känner mig som en påse nötter eller?!
Jag vill bara ut och springa nu. Men inser att om jag gör det så kommer jag bli sjuk igen.
Så nu ska jag bli helt frisk sen blir det att komma igång med löpningen igen och sen köpa gymkort på Gustavsvik.
Sen har jag ju fotbollsträning två dagar i vecka med löpning innan så detta ska nog gå vägen tror jag.
Bara jag inte åker på en förkyldning igen!

Idag har jag inte gjort ett skit gick upp i natt och kolla lite på Hockeyn det är typ det enda jag har gjort dessa dagar jag har varit sjuk, att följa OS.. Men idag fick jag i alla fall lite sällskap av bror min. Han kom vid 11 imorsen och käka frukost sen var han kvar till 5 så det var trevligt. Vi låg på varsin sida av soffan och snacka skit.. haha =)
Sen kom min syster förbi en sväng också med Lill Mio <3

I helgen blir det lungt. Ska åka till Nora på lördag och gå på någon mat och choklad mässa. Ska bli trevligt. Får väl se om det blir någon liten tur på skidorna också om jag orkar.

Jag är så förbannat trött på denna snö nu, jag vill bara ha vår och sommar nu. Jag vill ha ett par snygg jeans och vita convers och min skinjacka.. Åhh vad jag längtar!
Vill bara kunna springa i Karlslundspåret och svettas som en gris i solen. Det finns inget bättre!

Alla Hjärtans Dag var hur mysigt som helst. Käka lite räkor och drack lite vin och hade allmänt mysigt bara.
Fick ett helt underbart fint armband av min älskling. <3


God Natt Sverige!



BLÄ!




Ja! lite sol och bara ben!


Tråkigt.



Var ett tag sen jag skrev, som vanligt. Jag hinner liksom inte. Har en del att göra på dagarna. Men idag hinner jag för idag är jag sjuk som vanligt. Ont i halsen och alldeles matt i kropp och själ..

Skulle vilja vinna pengar och försvinna ett tag långt bort. Jag är trött på mitt jobb jag är trött på allt just nu. Undra varför man får såna dagar ibland?

Jag vill bara ha vår och sommar nu men de får man väll vänta på i evigheter.. Ser liksom inget ljus i tunneln just nu.. Tråkigt men sant..

Jag har mycker i mitt huvud just nu och skulle kunna skriva en bok. Men vissa grejer är lite för privata för att skriva här. Så jag får väl skriva det i min dagbok istället.. :)

Men hoppas ni alla andra mår bra där ute!


RSS 2.0