Jag är en

Buzzador! Det visste ni inte va? Haha detta innebär att man får anmäla sig till visa kampanjer för att testa nya produkter och nu ska jag få testa nya nivea pure and sensitive deon och jag behöver lite hjälp av Er där ute som jag känner. Ni som vill vara med får varsin deo av mig och en liten lapp med en kod sen ska ni bara klicka in på buzzador hemsida och säga vad ni tycker! Är ni med?! :) Gratis grejer är väl alltid kul eller? :p


Mio

Ja detta är ju också sjukt att Mio redan är 3år!! Det känns som igår när man tänker tillbaka och hälsade på Sandra och Klas på BB.. Men nu är han redan 3 år och i Maj blir han stor på riktigt säger han för då blir han Storebror! :) Grattis världens bästa 3åring!!! Köpte en kizz tröja och fotbollsskor till honom i födelsedagspresent så nu ska vi spela fotboll i sommar.! Här kommer lite bilder på presenterna och lite andra bilder på honom :)


Nu kan vi äntligen

Säga att våren 2012 är här!! Så stod det på na i morse, denna vår var efterlängtad det kan jag lova! Men jag har kommit på att tiden går så sjukt fort, vet inte vart tiden tagit vägen! I sommar är det 5års sen jag tid studenten, men det känns som igår!!! Lite läskigt så fort det går!! Men men livet ska väl hå såhär fort antar jag.. Ska strax åka i väg och träna fotboll ska bli skönt att få springa av sig lite, kanske blir en sväng till gymmet också vi får se.. Tänkte lägga in några bilder på våran lägenhet, men som sagt det är inte riktigt klart på vissa stället så ha lite överseende med detta.. vi börjar visa vardagsrummet :) Men nu till det viktigaste av allt! Vi har fått biljetter till EM !!!!! Så vi åker till Kiev i Juni för att se Sverige-England och Sverige-Frankrike! Ska bli så kul! Men är till sak som är kul för Er som läser och vill åka till EM är att vi har fått dubbla biljetter så vi har två biljetter till Sverige-England och två biljetter till Sverige-England som vi säljer!! Så första till kvarn! Skynda att fynda!! :)


Helgen

Ja denna Helg har man verkligen fått känna på hur det är att verkligen leva haha! Vad har jag gjort då? Jo enbart ätit, sovit och spelat match! Jag hat alltså spelar två 90min matcher och jag kan säga att idag är man inte kaxig! Jag har ont i exakt HELA kroppen!! Haha men det är väl så när man inte spelat på 11mana plan på ett par månader! Men jävlar vad kul det var, igår var det sjukt kul men jag har bara ett problem och det är konditionen jag måste träna intervaller! :) så kom igen nu våren vill snöra på mig löparskorna och ut och springa!!! :) ja det var väl min helg de, jo det viktigaste får jag inte glömma vi premiär grilla igår eftermiddag, jävlar vad gott det var! Men kan säga att min saknar kolhydrater nu efter en vecka utan. Men jag kämpar på! :)


Fel

Oj vart något fel på förra inlägget.. Det kom inte upp igår men nu är det uppe fast jag skrev det igår kväll :)


Dags att

Röra lite på fläsket! Tar mig ett kvällspass på gymmet nu. Var förbi stadium outlet förut för att köpa nya löpartajts men tyvärr hade dom inga men ut kom jag med geléinlägg till skorna, jag har ju hällsporre så ska se ifall det går bort med dessa ilägg. :) Hoppas! Köpte även dessa cykelbyxor från märket craft de är så sköna och bra att ha under fotbollsshortsen nu när vi ska gå ut! tummen upp för mina köp idag! Snart helg också ska väl bli sådär och ha helg denna helg. Ska spela årets första träningsmatcher i helgen i Hallsberg både lördag och söndag förstår inte riktigt hur vår tränare tänkte där alltså, vi har inte varit ute på stor plan än och nu ska vi spela TVÅ träningsmatcher på två dagar! Hur ska detta gå???!!?? Man kommer i alla fall ha träningsvärk på måndagen den saken är ju rätt klar i alla fall! Så om ni där ute inte har något för Er så kan ni ju ta Er till Hallsbergs konstgräs för att titta på oss och se hur det går... Ska bli spännande och se hur mycket man orkar! :) men lite mer än förra säsongen borde man orka då vi löptränat som fan denna försäsong! kul kul kul!! Älskar att springa har jag kommit på! Nä nu måste jag dra kanske slänger upp ett inlägg senare och berättar vad jag gjorde på gymmet!


Mina

Fina arbetskamrater haha :)


RSS 2.0