Då var det dags!

Grattis Linda på din 21årsdag!!
Jaha typ sådär en 25grader varmt, spriten ligger på kylning, kläderna är snart på, kameran är laddad, folket är peppade, bussen är bokad, och alla är superglada! Kan denna kväll sluta dåligt?
Svar NEJ denna kväll kommer vi minnas länge!!
NU KÖR VI ELLR HUR?!



Jag o Linda i vintras.


Bilder från ikväll kommer imorrn!




Ni där ute ta ett glas vin och känn in stämningen! Haha

UllaBella

Vi prata om gamla tv program på jobbet här om dagen. Haha Ulla-Bella var ju helt klart bäst!! Haha


Dagens låt.


Onsdag..

Jaha då sitter man här och bloggar när det är Champions League final på tv visst är man lite dum i huvudet, men vet ni vad? Jag ser den samtidigt som jag bloggar. Haha  :D
Nu håller vi tummarna på att Barca tar hem det här!!! :D :D KOM IGEN!

Har varit ute och käkat med Sanna på Shanghai (eller hur det stavs?) mycket gott var de. Fick det av henne som födelsedagspresent! Det tackar vi så mycket för väldigt trevligt var det!

Imorrn ska jag i väg och handla massa godheter till festen på lördag, har hört med Jens nu om det går att fixa köföre, hoppas!
Det ska ju bli 25grader varmt också, undra vad fan man ska ha på sig?!! Allttid en världsproblem när man ska gå ut.. Haha
Det är konstigt att alla tjejer är likadana och ska alltid handla något nytt när man ska gå ut, när man har hela garderoben full med kläder som man knappt användt. Skärpning tjejer!!



Fick ett sms av Viktoria om jag ville följa med på Britney Spears den 14juli i Stockholm, det vore nåt men frågan är ju om man får ledigt och om det finns några biljetter kvar.. Det vore grymt kul i alla fall..

Är det någon där ute som ska med och springa Blodomloppet den 22? augusti tror jag att det var? Sanna du är på va?!?
Kom igen nu, ni måste röra på fläsket nu! :D haha




Tack för en trevlig kväll! :)


Knas.

Konstigt att saker och ting kan förrändras så  mycket på kort tid. Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Men det som har hänt är mycket tråkigt tycker jag. Jag vill ha tillbaka det där roliga som var för ett tag sen, det där man liksom aldrig glömmer. Men nu tycker jag bara att allt är tråkigt. Vet varken ut elr in. Jag skulle vilja sitta i en stuga långt in i skogen och tänka tillbaka.. Men det går inte för det som har varit har varit, nu är det ny tid ny strid! Nu är det visst 2009 och det är dags att dra en fett streck över det där som man aldrig kommer att få tillbaka!

Helgen har väll varit helt okey, kanske inte den roligaste....


På lördag är det min och Lindas årliga födelsedagsfest och jag har hört att det ska bli toppen fint väder, det kan inte bli bättre!!
Ska träffa Linda nu i vecka och planera lite. Måste komma ihåg att prata med Jens också så vi får komma in köföre på lördag. Vi kommer ju ett helt busslast fullt med drägliga människor som inte orkar stå i kö.. :) Haha men det där ska vi nog ordna på något sätt.

Har fyndat en massa fina saker på stan också men de får ni se någon annan dag.









.

Jag är ledsen.

Haha

En mycket trevlig kväll igår måste jag säga att det var. Festa med bror min och det var nog den roligaste kvällen på mycket länge! Haha det tackar vi för!
Ikväll kör vi igen och hoppas på en lika trevlig kväll! :)

Hejsvejs!

Lev!

Ord som kom hur min farmors kloka mun i onsdags, den menningen träffa rätt i hjärtat på mig!

"Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart"


Denna text fick jag som sms idag av en människa som jag betyder väldigt mycket för mig, men just nu är allt inte riktigt som det ska mellan oss och det känns jobbigt.. :(

"Det finns en kväll ikväll och en morgon dag imorgon som du aldrig får tillbaka, njut av tiden och låt den inte bara passera"



Mycket på en gång.

For hem från jobbet i onsdags och var barnvakt åt Mio en stund sen var det bara att börja göra pastasallad som jag skulle bjuda på. Sen vid 17.00 ramla mamma,sandra,klas,pontus och farmor och farfar in.Vi käka lite och fika det var mycket trevligt. Jag fick körlektioner i present. Sen på kvällen fick  jag och Linda ryck vi gick ut på Strömpis och det var väldigt trevligt måste jag säga!

Torsdag vakna jag och Linda kl:12,00 vet inte riktigt när jag vakna så sent senaste?! Fick lite panik. Men en hel dag på stan vart det i solen. Fick med mig två nya tröjor hem. Sen tog Linda bussen hem och jag gick förbi Sarah en sväng och snacka lite skit. Sen fick jag ryck igen för Robert hörde av sig och fråga om jag skulle följa med ut till Linda&Ville och visst skulle jag det. Så där satt jag,Sanna,Linda,Ville,Alex,Robban,Johan?(hette han så?) hela kvällen och drack lite vin och spela lite fotboll, det var en mycket trevlig kväll på altan.. :) Älskar varma sommarkväll då man kan sitta ute i bara tröja och njuta av värmen, kanske det bästa som finns..
Sen nämnde Robban att hans pappa skulle släppa ut korna i hagen för i år idag (fredag) så jag och Sanna hängde med ut dit kl.06.00 imorse, man är lite sjuk i huvudet om man går upp på sin lediga dag kl.05.00 bara för att se när kosorna springer ut i hagen. Haha
Men kul att se var det i alla fall. :) En upplevelse rikare om man säger så.. =) Nu tror ni säkert att jag har blivit dum i huvudet.
Sen åkte vi till Lindas jobb och hälsa på lite, klockan var då bara 08.00 bara så ni vet. Sen åkte vi till Coop och handla frukost sen åkte vi hem och jag tokdecka i soffan kan jag säga. Och nu vet jag inte riktigt var som händer ikväll, någon som har ett förslag kanske?

Vad kan man köpa till någon som tar examen?


Har suttit och kollat reser till Israel nu, svin billigt måste jag säga att det är. Är sjukt sugen på att åka dit i vinter, Eilat underbart fint. Någon som vill följa med kanske..?


Imorrn blir det grillning här och utgång på kvällen, det ska bli mycket trevligt må jag säga! :)



Bilder kommer imorrn elr senare det återstår att se.. :P

Puss så länge!

Söndag igen?!

Jaha då var helgen slut igen, tråkigt men sant. Men nu väntar bara en tre dagars vecka sen är man lång ledig tors-mån! :)
Ska bli väldigt skönt!

Vad ska man hitta på idag då? Kanske springa, eller kanske ta årets första inlines åk?! Det vore ju kul!
Men först ska jag gå hem till mamma och sola lite.! =)

Grattis Norge till vinsten igår!





På återseende!

Fredag kväll..

Idag har jag en såndär konstig dag. Vet inte riktigt vad det är med mig. Ni vet när man bara är allmänt nere och man inte kan sätta fingret på varför man är det.?! Konstigt är det är i alla fall att man har såna här dagar..
Men nog om det!

Livet är den bästa present man har fått. Det kan ta slut imorrn så det är bara att ta vara på tiden man har på denna jord. Det är mycket man ska hinna med, eller hur?!
Så ni där ute i stugorna sluta deppa och ta vara på livet ni fått och gör det ni vill här i livet och ha sjukligt kul de är det livet går ut på! Jag ska dö lycklig och ha gjort allt det där jag nu vill göra?! Men vet ni vad.? jag behöver inte göra allt nu, livet är långt och jag har massor med år på mig att hinna med allt och det är jag tacksam för! :)

Jag trivs väldigt bra med mitt liv som det är just nu! Jag är tacksam för allt jag har och alla mina underbara vänner som finns runt om kring mig. Ni är det bästa som finns!

Min familj behöver jag kanske inte ens nämna: Ni är dom allra bästa som vandrar på denna jord!
Min andra halva som är min bror är mitt allt, han kommer alltid att betyda mest för mig, vi har en band mellan oss som ingen någonsin kommer kunna bryta! Han är den bästa!
Älskar er alla! <3


Jaha på måndag fyller man 21år, det kändes nyss som om man var 15år och åkte moppe. Haha det var tider de!
Man har gjort så mycket konstigt under sin ungdom, tänk om mamma visste om allt.. Haha då skulle hon nog inte leva idag. Man har varit  ute på äventyr och gjort en del dumheter! Men idag ser jag bara tillbaka på den tiden med ett leende på mina läppar och ser det som en period i mitt liv som har gjort mig starkare och format mig till den personen jag är idag, de är jag glad för!

Jag har gått igenom en sak som har satt väldigt djupa spår i min själ, och jag hoppas att  jag inte behöver gå igenom det igen. Det är därför jag är försiktig och inte vågar ta några risker, för jag orkar inte ta mer skit! Det är tack vare min bror jag kom ur det här och det är jag evigt tacksam för. Det enda jag vill ha omkring mig är ärliga människor!

Du har något jag vill ha, men jag är osäker på vad du vill.. Det är många frågetecken kvar att reda ut..?




Två väldigt bra låtar!





VI GJORDE DE!

Vi gjorde det!!! 31min sprang vi in på! Och bra är vi?!
Kanske att det blir en tjejklassiker nu?! Jag är sugen som fan!

Vårruset!

Ny uppdatering på Na.se det nya utseendet måste jag ge tummen upp! Det var på tiden att dom uppdatera utseendet lite, mycket bra vart det och lättare att hitta saker och ting! Bra där!

Idag vart man avbokad igen, lönen i juni kommer ju inte bli den bästa. Men det får man leva med. Har varit ute och gått en morgonpromenad och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på fram till kl 6 ikvälll, då det är dags att cykla i väg till Gustavsvik för att springa 5km. Jag måste bara klara det, men frågan är om jag orkar? Det får ni höra om när jag kommer hem igen. :)









Söt är du i alla fall..

Helt slut!

Jag är totalt jävla slut i hela kroppen! Från halv 10 imorse till halv 3 idag så städa jag hela lägenheten och putsa alla fönster så nu är det vårfint här hemma i mitt lilla krypin.. Haha :)
Sen fick min bror för sig att vi skulle ut och springa så det var bara att ta på sig springdojorna och ge sig ut, vilket inte var en bra idé eftersom att jag har sån fruktansvärd träningsvärk i mina vader sen igår när jag hoppa hopprep.. Så kunde jag inte gå igår så kan jag verkligen inte gå nu! Jag går som om jag har skitit på mig, fattar inte att man kan ha såååå ONT!
Jag hoppas verkligen att det går över tills imorrn, annars vet jag inte hur jag ska ståut på jobbet!

Snart är det den 30maj, oj vad jag längtar ska ni veta!

Hejsvejs!


konstigt var det att Ebru inte var på jobbet i måndags, det var liksom nåt som saknades!



 

Tisdag.

Vet inte vad jag fick för mig igår efter jobbet, men in på Stadium for jag och ut kom jag med ett hopprep. Åkte hem och hoppa i typ 10min och idag kan jag inte gå?!?!!! Haha F*n vad vilken träningsvärk jag har överallt. Haha Så ni som inte vill gå till gymet köp er en hopprep och hoppa hemma, det måste ju va bland den bästa förbräningsträningen som finns!
 
Igår var jag på Ösk-Hammarby med bror min och Ibbe, mycket trevligt måste jag säga att det var. En rätt bra match var det också. Ösk har verkligen ryckt upp sig! Fortsätt spela som ni gjorde igår stundtals så går det säkert vägen i år! Kämpa på!

Idag är man "avbokad" från jobbet, vilket jag inte varit på länge. Men jag måste faktiskt säga att det är lite skönt att vara hemma ibland..Man hinner liksom med sånt som man inte vill göra på helgerna. Typ det jag tänkte göra idag om jag orkar, putsa fönstrena och städa! Får se vad jag orkar och hinner med. Haha

På torsdag är det vårruset, kom ihåg det!

På återseende!




Måste säga att denna låt är lite bra, skön på något sätt.. Haha :)

Lugn helg.

En väldigt välbehövligt lugn helg har det varit.
I fredags var det ju världens tråkigaste väder, så jag gick och hyrde tre väldigt bra filmer.
Turn it up
Step up 2 the streets (Har jag redan sett men var tvungen att hyra den igen)
Jack and Jill vs the world

alla filmer var väldigt bra, alla är värda att se. Jack and Jill var en väldigt gullig film kan jag säga. Dom andra två är dansfilmer.
Sen i går (lördag) var jag ute hos Lindas mamma och pappa i Latorp där vi käka potatisgratäng och grillat, sen kolla jag,Sandra och Linda på skräckfilm. Haha det var trevligt, kanske inte den bästa skräckfilmen (Mirrors tror jag det hette.) Jag säger då de, idag är det lite läskigt att titta sig i spegeln.. Haha vad finns egentligen bakom den där spegeln.


Idag har jag varit ute på Marieberg en sväng och letat efter Bikini men det finns ju för fan inga fina! eller det finns fina men dom sitter fan inte bra alltså! Jag vill ha en helt vanlig svart halterneck bikini (som sitter bra) men nej det kan jag nog skriva mig i himlen att jag kommer hitta! Fan blir så arg! Men jag fick i alla fall med mig 2 par nya trosor och en bikini överdel hem. Så lite nöjd är jag i alla fall..


Fin va?! :)

Jaha nu är det ny vecka igen, nu är det nya tag som gäller. Nu ska man snart i bikinin så nu är det hårdträning fram till midsommar. Det ska nog gå bra.. Haha Bara jag blir helt frisk från min jäkla förkyldning!
På torsdag så ska vi springa vårruset, jag hämta nummerlapparna igår! :) Jag har nummer 500 coolt va!? hehe :P

Nä nu skriver jag bara massa skit, men hoppas ni har haft en trevlig helg i alla fall! :D

På återseende!



Epidemi..

Epidemi på jobbet tror jag som sagt att det är, alla nyser och hostar och käkar huvudvärkstabletter.. Haha förlåt alla jag har smittat, det var verkligen inte meningen..  :)

Idag har jag haft sjukt mycket överskottsenergi, skulle ha gett mig ut och sprungit idag om jag inte fortfarande var förkyld.. Imorrn ska jag i väg och hämta ut nummerlapparna till Vårruset =)

Denna helg och nästa helg kommer bli väldigt lugna, ska inte göra ett skit. Ska bara ta det lugnt och försöka vårstäda vilket innebär att tvätta fönstrena och det kanske är det tråkigaste som finns. Men det måste göras så det är bara att bita ihop och göra de. Det måste ju vara fint här tills jag fyller år då familjen och släkten kommer och fikar lite.. :P

Den 30maj då blir det den årliga Linda&Mickis födelsedagsfesten, i år blir det ute i Mosås hos Linda och Ville. Kommer nog att komma en hel del folk får vi hoppas. Det ser vi mycket fram emot!
Alla mina underbara vänner som ser detta. BOKA IN 30MAJ NU I KALENDERN!
Ett sms kommer att skickas ut till alla jag känner och jag hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma!


Här har vi 5kamp förra året ute på mitt land.


Mina underbara tjejer sjunger.. :)


Det vinnande laget..


Tyvärr så kan inte denna underbara tjej närvara i år då hon bor i Åre, Men
du kommer ju hem i Juli då ska vi ta igen allt roligt!! :)

 

.,.,

Var det så att man fick äta vad man ville när man är sjuk eller jag tror visst att det var så när man var liten i alla fall. Haha
Att vara sjuk var det bästa som fanns när man var liten. Man fick krypa upp i soffan och titta på film hela dagen och man fick allt man ville typ. Alla tyckte så synd om en. Mamma och pappa sprang och hämta glass,mat vad man ville ha hämta dom. Idag fick jag ta mina svaga ben själv bort till ICA, kanske var den onyttigaste påsen jag handlat på väldigt länge. Det bestod av en godispåse, en daim (den nya smaken, underbart god), frass våfflor med grädde och tunnbröd. Så gick jag hem och gjorde våfflor, gott var det ska ni veta! haha
Men efter denna vecka är sluta då är det bara på med träningskläderna igen och hårdträna fram till midsommar!  :)

Ursch vad jag snackar om hur sjuk jag är, så farligt är det inte.. Haha men det känns som om jag ska dö.

Mina tröjor jag beställt från ellos kom i dag i brevlådan, och glad väldigt glad vart jag för det! Det gjorde hela min dag och dom passa så fint så fint. Nu är det bara en sak som fattas i min garderob och är det någon där ute som vet vart jag kan få tag på en riktigt snyggt trasig/hållig jeanskjol?! Kan ju gärna skirva en komentar..

På återseende

Något gemensamt..?

blää..

Kul att jag verkligen är sjuk, jag trodde jag mådde bättre idag så jag åkte till jobbet. Men sen när man börja jobba så kände jag direkt att kroppen inte riktigt orka. Så det var bara att åka hem igen. Så nu ligger jag här på min lilla soffa igen..! Tråkigt men sant, ibland får kroppen helt enkelt bestäma vad som är bästa för en. Och jag känner nu att det kanske var det bästa jag gjort att åka hem från jobbet, Jag somna en stund men tror nästan att jag har feber igen, svettas som en gris..
Men men ska försöka ta mig bort till ICA och handla lite nyttigheter så jag kan bli frisk igen och hyra en liten film kanske, så jag har något kul att titta på.

Ligger och försöker hitta något snyggt som jag kan beställa hem från internet, men som vanligt hittar jag inget, Sitter även och kollar om det finns någon konsert man kan gå på i sommar, men inte fan finns de heller, Tråkigt!!





Det är dags för mig att gå..

Fin fint..

Ja,jag har sjukt tråkigt, märks det eller? Nu har jag i alla fall gjort i ordning i garderoberna
 som vanligt vart det inte mycket som jag slängde men det vart en liten påse, bättre än inget.. 
Har tagit fram sommarkläderna och sommarnskorna också så nu har jag har verkligen städat bort vintern om man säger så..Får väll hoppas att det inte kommer mer snö iår. Haha



Före..

Före..

Efter :)


Efter, Det vart ingen större skillnad i denna garderob, den är helt hopplös..

Sjuk..

Jag som trodde jag skulle kunna jobba idag, men icke sa nicke! Fan också har inte tid att vara sjuk nu och framförallt inte råd!
Jag somna kl 05.00 imorse när min klocka ringde, jag har legat vaken hela natten pga. min JÄVLA hosta! Finns det något värre än att ha riktig rethosta som aldrig ger sig?! Jag bli galen. Men jag har sovit lite nu på förmiddagen men inte alls mycket, jag är helt slut. :( jordens huvudvärk och hosta,förkyld och ont i halsen kan det bli värre?!  Men jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon och kan gå till jobbet..

Hur fördriver man tiden hemma när man är sjuk?! Jag får seriöst damp av att ligga i soffan hela dagen. Det är så tråkigt, visst det är skönt men inte fan är det kul.?! Sitter här med datorn i knät och mtv på högsta volym (dom spelar sjukligt bra musik såhär dags på dygnet, det är inte ofta.)  Sen sitter jag och letar resor till i sommar, men jag kan inte riktigt bestämma mig vart jag vill åka. Kroatien, Portugal eller kanske Brasilien det finns väldigt fina lägenheter/hus att hyra där och väldigt billigt.. :)
Vart tycker ni vi ska åka, något förslag?!
Funderar på om man kanske skulle ta en riktig rensning i garderoben för en gång skull och verkligen slänga det man inte använder, det är ju en del som har hängt där ett tag som man inte använt på flera år, ändå är det så svårt att slänga de, varför är det så?! Nä nu ska det rensas om jag orkar.!


Är så arg att jag är sjuk just nu, jag ska ju springa vårruset nästa torsdag, jag som skulle träna hela den här veckan. Fan kommer aldrig orka springa 5km på 25min.. Jag är riktigt arg nu. Men det får gå ändå.. :(
Orkar jag inte springa så får jag helt enkelt gå med Marie och Anna-lena och deras döttrar. :)
Rönisch har ju lite utförsäljning på torsdag tror jag ska gå dit och shoppa lite nya träningskläder. :)

Nä nu blir det mot garderoben och rensa lite, ni ska få se en för och efter bild sen om jag orkar göra klart allt.


Länge sen, men det var en mycket trevlig tid.. :)

Grattis!

Grattis Nina som fyller 21år idag!!! :)


Ledigheten..

Min helg har bestått av att hälsa på


Syster, Klas och Mio


I Nora med mamma


Där vi grilla och hade trevligt..


Sen var jag och mamma på landet och fixa lite också.


Sen har det blivit en del trevligheter också, fast man har varit sjuk och det får
man betala för nu i efter hand, ligger med jordens hosta och ont i halsen.
Det blir en Ipren imorrn igen sen blir det att jobba i morrn i alla fall.. :)



Suga liv ur din halsplusåder.




Konstigheter.

Oj vilket underbart väder det har varit idag, synd bara att man ska åka på att bli sjuk nu också.. Jag har svinnit ont i halsen/hosta och feber. Så jag har tryckt i mig Ipren och grejer så jag kan vara ute lite i alla fall utan att dö. Så har varit med min mamma hela dagen idag, väldigt trevligt måste jag säga. Vi var på stan och kolla på alla dessa tåg och grejer som är 1 Maj och kolla på när min barndomsvän Fredrik sjung, han är så himla duktig! Sen tog vi bilen ut till min syster i Nora där övningskörde vi lite och grilla och bara satt och prata massa minnen om vilka bus man gjorde som inte mamma visste om. Haha hon skulle bara veta alla konstigheter man har varit ute på. Om hon skulle veta om allt så skulle hon nog dö. :P När vi satt där och prata om alla dessa konstigheter man har varit ute på så kom jag på att det måste nog ha varit den delen i mitt liv som var som roligast. Man bara drog ut och ingen visste vad man gjorde och man ljög och ljög hela tiden om vart man sov och vad man gjorde osv, Haha man skratta mest hela tiden. Visst det gör man nu med men nu är allt så mycket allvarligare förut så tog man allt med en klackspark vilket man borde göra nu med för då skulle livet vara lite lättare och roligare tror jag. :) Men vi har ju olika etapper här i livet och nu har man ju gått igenom den roligaste hit tills och det var när man gick i åk: 6-9 det var då man verkligen levde livet och hade roligt! Men nu är man på väg in i den där andra halvan av livet då det ska vara seriösa förhållanden man ska ha ett jobb, kanske plugga, man ska ha pengar, bo själv, träffa nya människor, resa osv.. få lite mer skin på näsan helt enkelt och lite mer livserfarenhet. Sen när denna etapp fungerar som den ska så ska man in i nästa etapp och skaffa barn, hus, gifta sig, och allt det där som hör till ni vet... Det ska verkligen bli kul att gå på mina bästa vänners bröllop i framtiden! :) Det ser jag verkligen fram emot. haha Nu måste ni tycka att jag är helt dum i huvudet. Här sitter jag som är 21år (snart) och skriver om bröllop, haha men jag är sån jag längtar faktiskt till den dagen då man hittar den där mannen man bara vet att honom ska jag ha och leva resten av mitt liv med. Och allt bara känns så HIMLA rätt! Det längtar jag verkligen efter! och han finns säkert där ute någonstans och jag ska hitta honom innan det är försent. (om jag inte redan har hittat honom..) Hihi vi får väll se vad framtiden utser förhoppningsvis något bra! :)

RSS 2.0