Hmm..

Tyvärr kan jag inte längre skiva vad som helst i denna lilla blogg. Nu är det ju så att några av mina arbetskamrater har hittat hit som det kanske inte var meningen att dom skulle göra,Haha  Men nu har dom gjort det..
Så jag får väll välkomna er hit, men nu är det ju bara så att det vart 100gånger svårare att skriva något. För nu måste jag ju sitta och tänka på vad jag skriver och HUR jag skriver! Annars får jag ju bara höra att jag bara skriver om jobbet och hur tråkigt det är där.. :p

Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så ska jag här med sluta klaga på mitt jobb och gilla läget i stället och gå med ett STORT leende på läpparna varje dag framöver! :) Blir det bra?!

Men men nu ska jag titta på den där patetiska människan Linda Rosing i "Den rätta för Rosing" Jag tror hon väljer lillkillen Hugo.. Haha Bara sådär en 15år mellan dom, det blir nog en bra relation.. Jag tror inte det direkt blir någon långvarig relation i alla fall men han blir nog nöjd med att få ligga med Linda.. Haha :)





Detta är helt sant..


"Vi lever alla under samma himmel,
men vi har inte alla samma horisont"


Bäst.

En av dom bästa låtarna som finns. Lyssna på texten!


One steep at a time..

Okey från och med nu ska jag sluta klaga på mitt jobb! Haha :)



Laila

Laila Bagge och Tobias sista dans i lets Dance var kanske den finaste jag någonstin sett. Jag har verkligengråtit här för mig själv. Det var så mycket känslor i den dansen så det var helt sjukt! I LOVE!


High school Musical 3


Okey jag vet att det kanske är lite töntigt. Men allvarligt talat ni som inte har sett High School Musical filmerna har verkligen missat något. Fan jag är helt ärligt helt kär i dessa filmer. haha :P
Kan man verkligen var så kära som dom är i filmen, det är helt sjukt att man blir typ bara kär så fort man ser dom.. Helt sjukt!
Sån kärlek skulle jag vilja uppleva någongång i mitt liv.. Sådär kär så folk liksom vänder sig om på stan och bara tittar och undrar vad är det för fel på dom, sådär kära kan man inte vara! Haha :P

Men i allafall det jag ville komma till var att High School Musical 3 är den mysigaste film jag har sett på länge.. :)
Och hur kan man vara så söt som Vanessa Hudgens?!


Fredag.

Vilken dag på jobbet asså! Jag blir galen på människorna som jobbar där! Vilka klappmongon alltså, ursäkta ordvalet, men jag säger bara sanningen!

Kul att man skrev upp sig för att jobbar imorrn, Undra vem jag ska tala håll i huvudet på imorrn. INGEN tyvärr för mina kära arbetskamrater som jag umgås med på jobbet ska inte jobba imorrn. Vilket är skönt för dom! Men inte för mig som är dum i huvudet som ska jobba imorrn. Haha sitter här och har lite ångest. Men man får väll tänka lite på pengarna...
Fick ett sms av Anna-Lena förut hon är i Sälen och har det hur bra som helst. Man blir ju inte lite avundsjuk på henne! Fan måste ta och åka upp till Åre och hälsa på Viktoria eller åka upp till pappa i Dalarna.. Skulle va skönt att komma bort lite.. Men just nu har jag lite för mycket på gång så jag får nog nöja mig med att vara hemma ett tag till.. :)

Nu är vi anmälda till Vår Ruset. Jag och Sanna ska springa, sen ska mina arbetskamrater Anna-Lena och Marie med och deras döttrar fast dom ska gå  :) Så det bli säkert trevligt! Så är det mycket på gång nu alltså.
Mycket träning och mycket fest på helgerna (fast inte denna helg) och solen börjar titta fram lite då och då... Det tycker vi väldigt mycket om!
Nu vill jag bara att det ska bli Maj så det bli varmt på riktigt och jag fyller år!! :)



Utbildning..

Sitter här och kollar utbildningar till Massör. Är riktigt sugen på att börja plugga till Massör, napprapat eller sjukgymnast. Men kan inte riktigt bestämma mig.. Jag har ju varit inne på lite andra grejer också.. Jag har så svårt att välja haha.
Inte för att jag ska börja plugga just nu, men kanske till nästa vår eller höst..
 
Vad tror ni skulle passa mig.? Dom flesta säger att jag skulle passa som Polis elr Brandman..

* Brandman
* Polis
* Naprapat
* Sjukgymnast
* Massör


De är dessa saker jag har varit inne på en längre tid nu. Men jag kan inte riktigt välja. Alla är ju liksom intressanta på sitt sätt.
Men min barndoms dröm har ju alltid varit att bli Brandman. Men jag är ju höjdrädd så vet ju inte riktigt hur det ska gå till. Haha
 
Men som jag brukar säga: Så får tiden utvisa vad det blir för något. Jag har ju i alla fall lite förslag :) Det är en bra början i alla fall :)
Men som det känns nu så blir det nog Massör någon gång i framtiden..



Haha sjukt gammal bild från Vasaskolan :)


Måndag.

okey, allvarligt talat nu får det väll ändå vara slut snöat i detta landför i år! Det snöa hela dagen igår och nu ikväll har det börjat snöa igen! Och inte lite heller utan skit mycket! Vi vill ha vår nu!!!

Idag har man jobbat som vanligt, sjukt tråkigt.. haha har gått i min egna lilla värld som vanligt och tänkt på massa trevliga saker så dagen bara flög förbi :) Men var helt slut när jag kom hem.. Men jag och Sanna ska ju springa Vårruset har vi kommit fram till så nu är det hård träning i 7 veckor! Vi börja idag med 3km, Sanna var jätte duktig för att typ aldrig ha sprungit förut så sprang hon 2km utan att stanna. Det tycker jag är bra gjort!! :)
Vi kommer klara vårat mål! :) Nu kör vi! Jag är sjukt peppad!

Denna vecka blir det bara massa jobb och träning. Kanske att det bli jobb på lördag med.. :) Det tycker vi om, sjukt bra med pengar... :)



Lördag..

Jaha då har man varit i Vingeåker på outleten och kollat läget.. Sjukt stort har det ju blivit med scorett utförsäljning och grejer. Det gillar vi!
Hittade lite grejer i alla fall, jag som inte ska shoppa något fören i Maj.. haha men det gick tyvärr inte att motstå..


En Puma tjocktröja skit snygg är den på. Den ska jag ha när jag ska gå ut och gå i vårvädret..
Ett helt vanligt vitt linne. Alltid välbehövligt. :)
Och ett par baggy lee jeans sjukt snygga på :)

ikväll blir det Pitchers med Sanna, ska bli mys! bara sitta och snacka skit och bara ta det lugnt och ha allmänt trevligt :)


...

Vi har kommit fram till att killar är skit men sex är bra! :)


SKÄRPNING killar?!

Nu är ÄNTLIGEN våren här :) nu är det på med skinnjackan och ljusa jeansen och bara glida runt i vita sneakers :) Det gillar vi alla eller hur? haha

Jag sitter här med Linda och lyssnar på massa bra musik och dricker massa goda cider.. :) Vi ska inte göra någonting ikväll för er som undrar, :P  Vi bara umgås och snackar massa skit.. Vi båda har lite damp idag, vi längtar till sommarn och värmen...

Vi sitter här och funderar på massa saker kring er killar.. Ni är ju inte helt normala, om man säger så..
Varför städar ni inte efter er.? Vad är det som är så svårt med det?
Varför är ni helt enkelt totalt jävla handikapade, rent ut sagt?
Varför är det alltid vi tjejer som ska göra allting, tvätta.laga mat, bädda sängen,handla, osv..
Ni ser ju aldrig när det är skitigt. Ibland så drar man ut extra på tiden för att ni ska ta tag i dammsugar jäveln och börja dammsuga men ni gör det inte, fast det kanske har gått 3 veckor sen sist..!? Vad är problemet liksom..?

Tänk om man kunde hitta en kille som kunde laga mat och städa och tvätta. Tänk och få komma hem till ett städat hem där det luktar gott och en god middag står på bordet.. Allvarligt talat tjejer hur många av er har kommit hem och maten har stått på bordet? Jag tror ingen av er har kommit hem till ett städat hem och maten har stått på bordet. Om ni har varit med om det så är det för att du kanske har fyllt år eller han kanske har varit dum..?
Och det här med att bädda sängen, hur svårt är det liksom? Det tar inte ens 3min.?! Gör det bara, så slipper ni massa tjafs!

Oj vilken diskussion vi är inne här, vi hörs sen!




Torsdag

Oj vilket underbart fint väder det har varit nu i 2dagar! Nu är inte våren och sommarn långt borta, Det gillar vi!
Igår var jag på sjukhuset och hälsa på min underbara syster och Mio :) Jag höll i honom för första gången, han är SÅÅÅ söt!
Sen tog jag mig en lång promenad runt stadsparken, skönt som fan var det, rensa tankarn lite...
Vi har sjukt mycket att göra på jobbet nu, vart fan kommer allt ifrån.?!? Idag hade vi 34000 rader att göra när vi kom imorse. Alla höll på att dö?! Så vi har sprungit runt som vilda höns där uppe idag.haha så nu blir det övertiden typ varje dag tills denna månad är slut. Det kommer vara såhär mycket hela mars.. :(
I helgen ska det ju tydligen bli ännu varme, det tycker vi om! Nu vill jag bara att man ska kunna ta fram vårkläderna och bara sitta på en bänk och sola. Tänk va underbart! Sverige är trots allt väldigt fint under våren och sommarn (om det bara är sol)
Tänk när man kan börja sitta ute på en uteservering och bara njuta av en kall cider och se när solen går ner, och den där speciella doften som är ute när vår/sommarn kommer, hur underbar är inte den doften? Åhh det pirrar nästan lite i magen på mig.. Haha
Imorrn är det ju fredag och det tycker vi alla om, eller hur? Vad händer i helgen, det är den stora frågan.. Jag är öppen för förslag så kom med några förslag så kanske jag hänkar :P

Här kommer i alla fall dagens låt..


.

Jag säger inget...



Måndag..


Varför ska man alltid klaga på sitt liv för? Jag har allt jag vill ha förtillfället. Jag har en sjukt bra betalt jobb, jag har SJUKT många underbara människor omkring mig varje dag! (Ni vet vilka ni är och ni är guld värda), Jag har en av dom finaste lägenheterna i Örebro (Snart), Jag har precis blivit moster till en underbar liten varelse, jag har en underbar familj som alltid finns där och ställer upp.. Vad mer kan man önska? INGET.
Tänk på allt fint du har i ditt liv runt om kring dig varje, sluta kämpa efter det där du inte kan få..  Var nöjd med det du har i stället!
Jag är sjukt nöjd med min tillvaro just nu, förutom att jag är lite orolig över min syster som har fått opererats för andra gången efter förlossningen idag.. Jag hoppas att allt går bra nu! Annars är allt i mitt liv på topp!
Jag tycker ni där ute också ska vara sjukt nöjda med era liv och se positivt på saker och ting!

Det är en sak som fattas i mitt liv, men den saken tänker jag inte leta efter längre, jag har lagt det på hyllan nu. Jag har gett allt men får inget tillbaka. Så jag ger upp nu. Jag vet inte vad jag kan göra mer..? Jag tar dagen som den kommer helt enkelt. Kanske att jag hittar den någon dag.. Man vet aldrig.. :)

Nu är det snart sommar och livet blir bara bättre och bättre för varje dag som går. :) Och snart fyller vi 21år och det vankas fest kan jag lova! Ett steg närmare livets bästa år.. :) Det är nu det gäller, du är bara ung en gång i livet kom ihåg det!
Så nu ska det njutas som aldrig förr!!

Jag tycker alla ska vara lika positiva som mig!


Underbart söta MIO! :)

Underbart fin låt!

Denna låt berör enda in i själen! Den är så otroligt fin!



Jag sa ju det!!

IDAG ÄR JAG GLAD! jAG HAR BLIVIT MOSTER TILL EN LITEN POJKE! JAG SA JU ATT DET SKULLE BLI EN POJKE!
JAG ÄR SÅ GLAD. JAG TYCKER BARA SJUKT SYND OM MIN SYSTER SOM HAR FÅTT GENOMGÅ EN SÅNN LÅNG FÖRLOSSNING HON HAR NÄSTAN LEGAT I ÖVER 24TIMMAR MED VÄRKAR.. :( STACKARN..
MEN KLOCKAN 13.00 IDAG SÅ KOM HAN UT. HAN VAR SÅ FIN! SA MIN GRÅTANDE SYSTER I TELEFONEN! HON ÄR BÄST!
ALL KÄRLEK TILL MIN UNDERBARA SYSTER IDAG! HON ÄR BÄST!

GRATTIS TILL MIN SYSTER OCH KLAS SOM IDAG BLEV EN RIKTIG FAMILJ!!!


Nyblivna föräldrar :) Önskar er all lycka i framtiden!

Jippi!

OKEY, jag har inte så mycket mer att säga än att jag ska bli Moster nu!
Min mamma ringde mig på jobbet idag och sa att Sandras värkar har satt igång. Så nu är det inte långt kvar. Hon ligger i duschen hemma hos mamma och skirker av smärta typ. Stackarn! Jag tycker verkligen synd om henne!
Jag hoppas att den lilla krabbaten kommer ikväll så hon slipper ha mer ont!!
Jag återkommer med och det blev en flick eller pojke!
Jag är så glad nu, har gått som på rosamoln idag! Jag är så nervös. Nu hoppas vi bara att allt går bra!
Hålla alla tummar ni har att det går bra!!!!! :)


Flicka eller pojke?!

Dagens låt

Jag tror denna låt kan bli en sommar låt.. :)
Tänk er denna låt en varm sommarkväll med en cider i handen och alla sina bästa vänner samlade :)


Torsdag..

Åhh yes snart är det helg, IGEN!! Det ska bli så skönt, ska ta det så lugnt i helgen. På fredag ska jag bara ta det lugnt. Sen på lördag så funderar jag på att bara gå och sätta mig på Pitchers och äta lite och dricka gott.. (Någon som vill följa med?)
Sen ska jag sitta med spänning med mobilen i handen på lördag och hoppas att min syster ringer och säger att lilla pricken har kommit ut, så jag kan bli en stolt moster! Haha :)

Den här veckan har gått sjukt fort, tycker jag. Jag fattar inte vart dagarna tar vägen ibland!
Den 19-20 April åker jag och Linda till Rugen (Tyskland) och handlar sjukt mycket sprit och grejer! haha ska bli kul. Någon mer som vill följa med så är det bara att säga till, det är en buss vi ska åka med och kostar 900kr per person. :)
Så följ med ni som vill, men skynda och bestäm er i sånnafall..

Jag var nyss ute på Mio möbler och kolla efter soffbord, men fan jag hittar inget, Måste ju hitta ett innan soffan min kommer. Tv bänken och soffbordet ska ju gärna vara i samma färg haha. Men det finns ju liksom inget som jag vill ha! Ska ta mig en tur till jakobssonsmöbler här någon helg och se om dom har någonting..  HOPPAS!

Usch vad jag snackar goja nu, jag har inte så mycket att skriva.. Förutom att denna vecka bara har rullat förbi. Och skönt är de, för nu går vi snart in i en ny vecka och en vecka närmare att min soffa kommer!! Haha :)


Soffa till salu..

Såhär ser min gamla soffa ut. Den är till salu för 4000kr! Vet ni någon som vill köpa den så hör av er!


En två sits..


Och en tre sits..

Min Nya Soffa!

JAG HAR KÖPT NY SOFFA, DEN KOMMER OM 1-2VECKOR!! JAG ÄR SÅ NÖJD!!! :D KOMMER BLI HUR BRA SOM HELST!



Någon som vill köpa min gamla soffa?! Jag lägger ut en bild på den lite senare.. :)


Lördag!

Sjukt vad trött man får vara. Fattar inte gick och la mig klockan 11 igår kväll. Men ändå när jag skulle gå upp vid 10 så åkte ögonlocken igen. Snacka om att man är helt slut.. Vad ska man göra åt detta?

Igår var jag ute och käka på Efesos med Linda och Ville, jävlar vad gott det var. Jag har inte varit där sen jag gick ut 5:an! Haha snacka om många år sen! Men allvarligt talat, inte fan är det mysigt där inne. Det är ju skabbigt som fan. Det har ju sett likadant ut i årtionden! Usch tycker dom kan ta och bygga om och frächa upp stället lite!
Nästa gång ska jag ta med dom till min favorit resturang Grekiskakolgrillen! Där är det sjukt gott!

Igår var min bror är en sväng också. Han har jag inte sett på ett x antal veckor. Men vi satt här och prata om allt mellan himel och jord. Det var mysigt! Vi kanska ska åka utomlands tillsammans i höst.. Hoppas det blir av bara. Han är den mest underbara personen som vandrar på denna jord. Han är min andra halva! Han gav mig lite funderingar, som jag inte har insett förut. Jag ska vara jävligt nöjd med mitt liv och jag har dom bästa förutsättnigarna för att göra allt jag vill i mitt liv som han uttryckte det.! Han är bara för bra min kära bror!
Tack för att du finns i mitt liv!


Idag ska jag gå till  min farmor&farfar och städa, ska bli mysigt och träffa dom. Dom är så underbara!
Sen ska jag gå en sväng på stan och sen ge mig ut och springa. Ikväll får vi se vad som händer.. :)

Imorrn är det exakt en vecka kvar tills jag ska bli moster! Lilla pricken kan komma vilken dag som helst alltså! Ska bli såå kul!

Onsdag..

Idag är det onsdag, det tycker vi om. Jag älskar faktiskt onsdagae, konstigt men sant man ser liksom ett slut på veckan när man har nåt onsdagen. Jag och Sejada på jobbet har en grej vi gör varje onsdag, det är att när klockan slår 11.oo så gå vi ut och tar den godaste cigareten och står och snackar skit om folket som jobbar där uppe.

Snart är det helg igen, sjukt vad tiden går fort.. Man hinner liksom inte med längre. Snart är det Maj och man fyller 21år och det är sommar. Måste lägga in om semeter snart också. Kan ju bara inte bestämma mig om vilka veckor  jag ska ta. Jag funderar på att bara ta 3 veckor och sprara 2 veckor till vintern och dra en månad någonstans till värmen.. :) Vore rätt najs. Jag skulle vilja åka den trans sibiriska järnvägen. Vore en cool upplevels tror jag, som inte många har gjort. Det där ska jag fundera på alltså. Sen är ju Sydafrika och Indien några andra förslag som jag vill åka till.. Så vi får se vad det blir..
I sommar ska jag i alla fall till Kroatien om det så är själv eller om någon lite själ där ute vill följa med.
Denna här sommarn kommer bli den bästa på länge. Jag längtar tills man kan slitta här ute i trändgården och grilla och dricka ISKALLA cider och bara sitta och snacka hela nätterna. Det är så mysigt. En fin svensk sommar är det inte mycket som slår! Jag älskar SOMMAREN I SVERIGE!

Idag har jag varit och solat jävla fitt solarium jag har aldrig varit med om att ett solarium blir sådär varmt som det vart idag. Jag trodde seriöst att jag skulle brinna upp. Haha jag brännde upp stjärten så jag kan knappt sitta. Bra jobbat Mickis! Jag har varit ute och sprungit intervaller, skoja inte om att jag var helt slut när jag kom hem. Helt skakis i hela kroppen. Men det var sjukt skönt. Det är så skönt att få svettas. Jag saknar det från fotbollen att efter en 90minuters match så kunde man i princip vrida ur kläderna av svett, det är så skönt sen efter man har duschat då känner man verkligen att man har gjort någonting bra för kroppen.. Det blir en spring tur på fredag igen! :) Det ser vi fram emot.

Nu ser vi fram emot våren och sommarn:










Nu ser vi fram emot fler minnen tillsammans..... :)


bhahu

Oj vad jag har tankar i huvudet idag, det enda jag gör på jobbet är att gå med mina hörlurar i öronen och lyssna på sjukt bra musik och tänka.. Jag tänker så jag håller på att bli galen! Varför kan man inte bara slå bort tankar och bara låta huvudet vara helt tomt för en kort sekund..? Det skulle vara underbart vissa stunder..!
Idag är det en såndär konstig dag, Jag vet inte vad jag vill med någonting. Allt är bara kaos överallt. Jag orkar inte lyssna på någon. Jag har nyss stängt av mobil och sitter och lyssnar på Absolute love songs - Kanske den bästa skivan som finns! Sjukt fina låtar.

Det var sjukt skönt att vara ute och springa idag, visst det va SJUKT jobbigt då jag sprang i typ 1dm snö! Men det gick sakta med säkert framåt.. Haha Jag skulle ha kunnat sprungit 1mil idag om det hade varit barmark ute. Det är så skönt att bara få springa av sig alla aggritioner och tankar, Det finns inge bättre! Jag vill bara att det ska bli vår nu så jag kan börja springa på riktigt. Jag kan ju tyvärr inte springa på asfalt. Jag får sjukt ont i mina knän då. Så jag får hålla mig till Karlslundspåret...
Det var kanske inte den bästa idén att ge sig ut och springa när man tre skavsår på hälarna, det fick jag sota för nu kan jag säga. Det gör SJUKT ont!!!!



Jag ger upp nu, jag funderar på att förbli celibat.

Dagens låt är..

Fields of Gold - Eva Cassidy

RÖSTA !

Nu tycker jag att alla ni som läser min blogg går in och lägger en röst på Sandra så hon blir årets viktväktare, efter allt slit hon har lagt ner! Kom igen nu, lägg en röst på henne!! 


http://www.aretsviktvaktare.se/region/west/sandra.html

Lite bilder från lördagen..













--

En männsika som knappt känner mig, "beskriver" mig såhär;

Du vill ha sex i sängen går ut på helgerna o jobbar på vardagarna äger minst ett par converse och mist ett par stövlar och tycker legings är de skönaste snyggplagget som finns.

Du drack mest cider o drinkar på förfestarna när du var yngre nu dricker du hellre vin, du du tycker spetstrosor är snyggt men inte skönt, men du har det iaf..du sover på sidan när du sover och du går alltid o kollar så dörren är låst innan du ska sova



Haha störd är du, fattar inte hur du kan veta allt detta om mig.. :P

Helgen.

Vad denna helg har gått fort, men det är väl så om man har roligt. I fredags var jag bara hemma och köka kina mat och hyrde film. Filmen var katastrof, Så dålig! Men de blir så när man ber någon annan välja film än man själv.. Haha Men det var mysigt.
Igår var det fest här för Ville som fyller 24år idag - GRATTIS! Det var nog den trevligaste kvällen på länge. Hela gårdagen var bara helt fantastiskt börja dagen med att gå till frisören och fixa håret, vart sjukt nöjd! Sen efter det åkte jag med min syster till Marieberg och köpte mina efterlängtade jeans på STIL, är sjukt nöjd med dom! Sen var det bara hem och göra sig i ordning. Sen kom alla runt 7. Sen körde vi spelet Våghals. Jag och Ville skulle utmana varandra och jag tror att jag VANN ganska stort! :) hihi'

Fast kvällen sluta inte så bra, eller jo det gjorde den.. Men jag har tre köttsår på hälarna så jag kan inte gå! Jag vet inte hur jag ska kunna jobba imorrn jag hoppas att jag kan stå på kontroll, då slipper jag i alla fall gå.. Gör sjukt ont i! Gick till apoteket vid sjukhuset det tog mig sökert 50min att gå dit, jag gick som en gammal tant.. haha jag handla skavsårs plåster och grejer för 150spänn! Haha så nu har jag garderat mig ordentligt, så jag hoppas jag kan gå imorrn!

Resten av dagen har jag legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Har legat och tittat på Serie A Sampdoria-Milan. Tyvärr vann Sampdoria med 2-1..

Har legat och kollat på dirty dancing 2, är sjukt sugen på att börja dansa Kubansk club salsa. Är så grymt. Någon som är sugen på att hänga på? Tänk att få dansa riktig salsa med en sjukt sexig man, Finns det något sexigare än en man som kan dansa salsa, röra sig sådär sexigt med höfterna och föra en kvinna sådär försiktigt och sensuellt? Jag skulle inte tacka nej i alla fall till en sån man..






 

RSS 2.0