Mot Kreta..



Nu åker vi till solen en sväng och hälsar på, sen hoppas vi på att solen följer med till Sverige nästa söndag när vi åker hem =)

Nu blir det tyst i bloggen i en vecka men jag lovar att ni ska få ett långt inlägg när vi kommer hem igen där ni ska få läsa om allt vi gjort! Haha



På återseende!


Ha det så bra allihopa för de ska i alla fall vi ha!!!! =)

Kreta 2009 kommer bli ett minne.... hoho...



Kärlek.

Syskonkärlek.. <3




Semester..


De var ju tur att man kunde göra Spian lite glad när han läste mitt inlägg om honom, det va kul. =)

Igår gick jag på semester, SÅ skönt kan jag lova!! Så nu är jag ledig i 3 HELA veckor! Vi börjar med att dra till Kreta jag och sarah, lever livet och blir bruna. Kul ska vi ha! Sen avslutar vi min semester med att dra till Göteborg allla tjejer, väldigt trevligt ska de bli! Sen får vi se vad som händer.. Ska vila upp mig den saken är jävligt klar!
Jag tror att jag och Martin tog semester rätt vecka i alla fall. Tycker synd om alla som ska jobba på måndag det har redan nästan kommit in 40000rader!! Dom har lagt in en kampanj på Sebastian som inte skulle komma fören i Augusti egentligen tror jag.. Så ni lär få slita arslet av er!! :P

Haha hade sjukaste drömmen inatt, jag tänker inte berätta för den är helt sjuk! Haha Kan bara säga att jag drömde om min chef Martin. Haha =)

Nä nu ska det packas klart inför imorrn och upp på stan och fixa de sista.


På en filt vid en sjö vid en skog. Det var en väldigt mysig kväll...

6 dagar kvar..

Till min semester =) på söndag sitter vi på flyget mot varmare breddgrader! och jävlar vad skönt det ska bli!
Komma bort från allt och bara vara! Sen är göteborgsresan bokad också. Nu är det bara Stockholm kvar att besöka denna sommar. Vilket är ett måste! =)

Jag har inte så mycket att skriva, jag ligger här i Martins soffa och kollar på Ösk-Bkh på tv. jag orkade inte ta mig ner till Vallen. Men va fan ligga i soffan och kolla fotboll kan man ju inte direkt klaga över.
Plus att jag knappt kan gå sen jag var ute och sprang min höft värker som FAN! :'(

Nä nu ska jag kolla fotbollen.., :P


Till Sipan.


En dag i vintras  kom en ny frisk fläkt in på jobbet helt bortkommen från Stockholm till Örebro.. Varför? Vem vill sätta sin fot i Örebro om man är ifrån Stockholm liksom... Haha Men in kom han och var väldigt trevlig måste man ju få lov att säga.
Han flytta in på sitt lilla kontor med sin laptop i högsta hugg, tog tronen från den gamle räven som vi hoppas aldrig mer kommer tillbaka! (knäpp som han var..)
Han gick mest runt och kolla läget i början och gav ett intryck av att vara en COOL kille och det syntes direkt att han/dom var från Stockholm han försökte vara lite social med alla TJEJER som jobbar hos oss och alla tyckte att han var jätte trevlig.. Men så en dag så försvann han precis som Miad med telefonen fast tryckt mot örat 24/7! Det är de ända han gör idag, han springer på möten, pratar i telefon och kollar in min blogg på arbetstid, de tycker jag är sjukt bra jobbat Sipan! Haha

Men alla vi vet ju att han är en glad snubbe som är nykär och gillar antagligen livet lite FÖR mycket just nu! Han har snart semester och åker på lyxresa med tjejen sin. Jag hoppas han har mer hjärna är vissa andra män i denna värld, så jag hoppas han tar hand om sin lilla pärla han hittat och ger henne all sin kärlek! =)
Han vill inte flytta till Örebro, konstigt eller hur? Nä jag förstår honom till 110%! Denna stad är lite läskig alla känner alla och alla har tagit på alla. Mys eller hur?! Tror jag tar väskan och flyr stan på engång!!
Jaha vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om denna lilla man som intog tronen på Wella endast 25år gammal. Du sa för ett tag sen att vi på Wella skulle göra någonting utanför DHL´s 4 väggar när allt hade lugnat ner sig lite, så länge fick vi varsin bulle. När kommer denna fest äga rum det är den STORA frågan?! Haha då kommer du få se sånt som du kommer skratta åt resten av livet... Haha

Jag troratt  du kommer att komma långt här i livet! =)


Men vi undrar fortfarande när alla förändringar ska ske uppe på Wella, vart är våra nya packbord och allt som skulle göras om.?!
 

Jag våga inte låna en bild från hans facebook så jag tänkte att han kunde sitta och lyssna på dessa tre låtar medans han läser mitt lilla blogg inlägg istället.. =)








Är det godkänt?

The boss.


Sipan, du ville ju ha ett blogg inlägg tillägnat dig, det ska jag ordna snart så du slutar vara så bitter jämt och ständigt. :P
Måste bara komma på vad jag ska skriva så du blir lite glad. Haha

Höft,ryggen..

Jaha nu har jag varit hos sjukgymnasten 3gånger denna vecka.. Inte allt för kul när jag var där första gången, han var väldigt bekymmrad om jag säger så... :/
Jag är typ instabil lägst ner vid svanken, mina nedre ryggkotor rör inte på sig alls. Så tillslut när kotorna inte rör på sig så får man en fruktansvärd värk. Jo tack det kan jag LOVA er.!! SÅ GLÖM INTE ATT TRÄNA RYGGEN! Denna värk att spridit sig till höften så jag knappt kan gå vissa dagar..
Fast jag förstår inte att det kan vara min orsak till varför jag har så ont. Jag har ju i prencip tränat hela mitt liv. På fotbollen sprang man ju och hade fysträning men det verkar inte ha räckt. Så nu är det bara att göra alla dessa övningar jag har fått av honom och kämpa på så lovade han mig att det skulle bli bättre.. =) En gång i timman ska jag göra 4 olika övningar...
Sen skulle jag ta det lugnt med springandet eller jag får springa tills det gör ont i höften med jag testa ju här om dagen och det räckte med att jag sprang hemifrån mig till mamma de kanske är 500m och det gjorde sjukt ont! Så det blir nog att vila ett tag skulle jag tro. Men ska ge mig ut och försöka springa en bit i dag... Det återstår att se hur det går..?!
Nähe ska väll ge mig iväg för mitt sista besök hos sjukgymnasten så han får känna och klämma igen! =(

Jag undrar hur det känns att ha en rygg som inte värker, 4år sen detta börja så nu har det blivit en del av mig att ha ont..



Bokat.. =)

Japp nu var sommarens resa bokad och klar. Det bär av till Kreta den 26/7 med min bästa Sarah =)
Ska bli helt galet kul och skönt!!!!!!! =)



Flashbacks..


Denna helg har varit ganska så lugn. Har inte gjort så mycket. I fredags så var jag och min syster hemma hos mamma och rensa ur källaren. Sjukt mycket grejer om man säger så. Men nu är det typ tommt och allt skit är slängt. Men jag säger då de, fan vad mycket pengar man har lagt ner på Spice Girls bilder och Backstreet boys bilder. haha Hitta alla mina album med alla bilder. haha man blir lite barn på nytt måste jag säga. Helt sjukt att hela ens liv för 10år sen bestod av Spice Girls det var typ det enda man prata om..
Jag var i alla fall på sista konserten med dom, dagen efter så splittrades dom.Coolt va?! HAHA Man typ grät när dom bestämde sig för att inte göra någon mer musik.. Helt sjukt! Haha


Denna hitta jag i källaren. =)

Sen hitta jag mina hockey bilder också en hel jävla pärm full med bilder..Rätt kul att titta på.
Jag får såna flashbacks när man stod där i trappen med alla barn på Malmgatan och bytte bilder fram och tillbaka. Det var lite roligt trots allt. =) Saknar...


Den största idol jag haft Wayne Gretzky i the Kings =)


Min Kings sida. haha =)



Hade ni också hockey bilder, Spice Grils och BSB bilder?

Mina vänner..

Mina 3 bästa vänner! Dessa människor är dom som betyder mest för mig! <3

Sarah: En tjej jag träffa i slutet av 9:an men umgicks mest med henne genom andra personer. Sen en dag lite senare på gymnasiet så vart vi hur bra kompisar som helst. Och det är jag oerhört glad för idag. Hon är en av dom som vet typ allt om mig och verklilgen ger mig råd och tips om hur jag ska göra med saker och ting. Hon finns liksom alltid där med öppna armar och sin ärlighet. Jag är oerhört tacksam för att hon finns i mitt liv <3 Nu väntas en utomlandsresa där vi ska ha så sjukt kul ihop!

Linda: Denna människa är nog en av dom bästa som vandrar på denna jord. Hon har ett hjärta stort som en ballong och vill alltid att alla ska må bra och finns alltid där om man behöver prata. Hon har idag världens underbarste familj, vilket gör att vi inte ses så ofta, men det ska det bli ändring på! =) Jag är evigt tacksam för att ha dig i mitt liv ska du veta! Jag tänker på dig varje dag och våra sjuka minnen tillsammans. Montenergo är en resa jag aldrig kommer glömma.

Sanna: Denna lilla tjej har jag känt i säkert 12år. Hon och jag är barndomsvänner. Frågan är hur vi lärde känna varandra? Genom Emma BW kanske? Kommer allvarligt inte ihåg. haha Men du är en helt underbar människa. Du är den som alltid funnits vid min sida så länge jag kan minnas. Kommer du ihåg Monteverest? Haha det är ett minne för livet! Du är guld värd och tack för att du finns i mitt liv. <3

Sen har vi alla andra underbar vänner som också finns vid min sida.

Lollo, Viktoria, Marta, Nina, Johanna, Ida, Fredrik, Martin, Robban, Sanna.

Jag läste nyss i en tidning att man ska ta vara på allt som betyder mycket för en och jag har kommit på att jag har typ allt jag vill ha i mitt liv just nu.. Jag är frisk, jag har fast jobb, jag bor i en underbar lägenhet, jag har en underbar familj, jag har flera underbara vänner runt mig, jag har allt jag vill ha helt enkelt! =)

Jag trivs med tillvaron för tillfället! =)










Tårtan..



Som jag gjorde till Midsommar har jag ju glömt att visa er. En tårta du gör på 15min och som bara är SÅ GOD!.
Jag hitta receptet i tidningen Buffé som man får från Ica men jag gjorde om receptet lite..

Recept:

2st
Marängbottnar
4dl Grädde
250g hallon
1L
jordgubbar
1/2
burk nutella

Sen är det bara att smeta på hur du vill ha det..

Jag hade marängbotten,nutella,hallongrädde,marängbotten, nuttela och hallongrädde och jordgubbar på toppen!

Så iväg och sätt igång och bjud era nära och kära, jag lovar att den äts upp fortare än ni tror! =) 










Regn,Regn,Regn...

Kan det regna mer nu? Det har helt allvarligt regnat konstant hela dagen! Kul att det först verkligen var 30grader varmt ute i nästan 3 veckor och nu är det 11grader och spö regn och svin kallt. Vad har hänt med klimatet? Det är det största frågan?
Vora barn kommer nog aldrig få se snö och snart kommer vi inte ha 4årstider heller.. Lite skrämmande är det, när man var liten hade vi ju flera meter snö, och nu ska man bara va glad om det kommer några flingor alls.

Jag har typ ingen fantasi idag jag är helt slut och har sån värk i min höft så jag gråter typ... :(

Men kan starkt rekommendera den nya Marabou Sommar! Den var skit go verkligen! Så gå och köp den nu!!! Haha =)


tack.

Jag längtar FÖR mycket till semstern! Jag kan ta semster nu tack!!! =)
Jag sitter på Lindas altan och bara har det allmänt bra!! Längtar........!!!

Utlandet TACK!!! =)


Förväl

Då säger vi Vila i frid till enligt mig genom tidernas bästa artist! Han har varit min Idol så länge jag kan minnas!!






Överallt =)

Idag har jag nog varit överallt på jobbet. Det börja med att ingen visste vad jag skulle göra så i 40min stod jag bara och snacka med Johanna och nån mer. Tills Peter kom och sa att jag skulle följa med honom till Karamellkungens gamla lager så han skjusa dit mig snäll som han är. Så där satt jag i 3tim och putsa godislådor, rätt skönt jobb faktiskt fast jävligt tråkigt om man inte har någon rolig att prata med. Men som tur var hade jag Julia så vi satt där och garva åt gubben som var där.. Haha
Sen fick jag åka med någon kille tillbaka till "stora" lagret igen och bygga några jävla hyllor inte för kul, men där var jag inte så länge för sen kom Peter och hämta mig igen och sa att jag skulle upp och hjälpa hans tjej och skära upp godislådor, och där var jag kanske i 40min sen var vi typ klara. Då var det bara att ringa till Mårten och fråga vad jag skulle göra nu, då fick jag komma upp på Wella där jag hör hemma =) Såm idag är man många erfarenheter rikare! Det tackar vi för! Rätt kul att få testa på något nytt!



Här tvättar vi rent dessa plastlådor som står i våra affärer! Haha
 
Sen hade jag Linda cykel som jag skulle lämna efter jobbet så jag cykla till Mosås och lämna cykeln och klia mig i huvudet och undra hur fan jag skulle komma hem så jag skicka iväg ett sms till Robban och fråga om han hade tid att hämta mig i Mosås och snäll som denna människa är så kom han och hämta mig. Vi bor ju typ grannar också så vi drog hem till honom och laga mat. Han har ju tjatat ett ex antal gånger på att han ska bjuda mig på hans pastagratäng så idag fick han göra det. Och jag säger nog det att det var nog den godaste pastagratäng jag har ätit plus att jag fick matlåda!! =) Är han inte världens bästa?! Sen tok somna jag i hans soffa en stund.. ::p Haha skönt var det i alla fall..
Tack för en trevlig dag!



Snälla Robban! =)

Jag måste kolla upp min höft på riktigt nu alltså den är verkligen inte riktigt som den ska, har varit ute och sprungit intervaller en stund nu på kvällen och jävlar vad ont jag har, kan knappt gå! :'(
Jag som har fotbollsträning imorrn, vi får se hur det går..

I natt fick min systers bästakompis/barndomskompis barn en underbar liten flicka! Vi hälsar denna lilla krabbat välkommen till världen! =) GRATTIS!



punkt







En saknad själ, kom hem!




Fina naglar har man fått idag också =)


går och går.

Totalt slut i kropp och själ.  Det tar fan på krafterna och tanka igenom sitt liv och sig själv. Har varit ute och gått och sprungit i prencip hela dagen, förutom när jag var förbi mamma och hälsa på Mio och Sandra men där stanna jag inte så länge då dom såg direkt på mig att det var något som inte stod rätt till så jag gick ganska snabbt därifrån då jag inte orkar prata och när jag gjorde mina naglar de är dom ända gångerna jag suttit still annars har jag bara gått eller sprungit..
Denna dag har nog varit en av dom bästa i mitt liv, det kanske låter jävligt konstigt men så är det. Jag har kommit fram till mycket.

Det kanske låter som jag mår piss dåligt,men så är det absolut inte. Utan ibland får jag bara sånahär dagar i mitt liv då det är dags att stanna upp och tänka ett steg längre. Och det gör jag nu pga att det har varit så mycket nu som bara kommit över mig. Jag har inte riktigt bearbetat saker och ting som hänt i mitt liv..

 

Ska sluta festa och satsa stenhårt på fotbollen.

Paus.

Som sagt så tar jag härmed en liten paus från livet. Jag känner att jag behöver tänka på mig själv en stund och bara få vara lite ifred. Nu ett tag har det varit väldigt mycket som kommit över mig. Det ena slaget efter det andra har jag fått i ansiktet. Så jag känner att jag behöver få vara med mig själv en stund. Min högsta önskan skulle vara att ha semester just nu i detta tillfälle och bara få åka upp till Dalarna och sitta på en sten vid vattnet och glo. Det vore det bästa just nu skulle jag tro. Jag är en väldigt dela person just nu. Den ena halvan av mig vill bara dra och aldrig mer komma tillbaka hit till denna stad och den andra halvan av mig vill vara kvar här och känna trygghet. Men som sagt jag är väldigt splittrad just nu. Jag ska helt enkelt rannsaka mig själv,min telefonbok,min tankar, ja helt enkelt allt som har med livet att göra. Men en sak är väldigt svår det är att en sak tynger ner min axlar extra mycket just nu, och jag vet attt denna människa inte orkar träffa mig just nu eller rättare sagt inte vill träffa mig för jag har sagt min sista menning. Jag vill bara få mina tankar ur huvudet. Fan jag kan inte ens förklara hur jag känner! Bara en jävligt stor klump i magen som måste bort nu!! Jag vill ha hem min bror nu, han är den enda som förstår mig till 110%! Han är saknad! :'(
Jag skulle vilja ta första bästa plan till ett annat land och bara va.

Är det okey att fly från livet ibland och bara få vara med sig själv?
Någon som vill rymma med mig över en helg?
Är det okey att inte svara när ens kompisar ringer elr smsar för att man vill vara för sig själv?
Ni får inte bli arga på mig för att jag vill vara för mig själv.



Jag fick tillbaka mitt jobb i fredags =) Det är i alla fall något positivt som händer just nu. Det betyder att jag kan börja spara till min utbildning och till två av mina drömresor Israel (för att få se lite av mina rötter.)
och transibiriska järnvägen (en sjukt stor upplevelse), det enda problemet är bara att få med sig någon som vill åka dit..



En av Europas finaste storstad. Budapest!


 

.

Jag tar en paus från livet en stund.

...

Orkar man med mer skit.? Jag tror jag flyr landet snart.

komplicerat.

Undra om det hade varit lättare om du hade mått bra? Jag orkar egentligen inte lägga ner energi på detta men knäpp som man är så gör man det i alla fall. Jag har mycket jag skulle vilja säga dig men den dagen kommer aldrig komma, för vi ses aldrig en helt vanlig kväll och bara pratar. Man måste liksom komma förbi din enormt tjocka mur du har omkring dig, den är inte lätt att taq sig igenom om man säger så. Jag har gjort många försök men har bara fått ta ett steg tillbaka hela tiden. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som håller mig fast, men nåt är det och det blir jag knäpp på. Du finns i mina tankar i princip hela tiden..




Någon dag ska jag ha svar på mina frågor..




RSS 2.0