vår.


Som ni kanske ser så har jag gjort om bloggen lite, men den är inte klar än. Men jag fattar ju liksom inte hur man gör så det tar lite tid. Haha...

Fan va sjukt peppad jag är på detta år. Jag undrar vad detta år kommer ha att erbjuda. :) Jag längtar till våren när man kan ha skinjacka, convers och ljusa jeans! :) Fan va jag längtar.
Sen ska jag springa vårrust i år igen men denna gång ska det göras ordentligt, ska slå dom senaste 2 tiderna jag haft på vårruset. sen är jag lite sugen på tjejmilen men ska kolla med syster min om hon vill med.. Sen längtar jag efter denna underbara fotbolls säsong. Jag hoppas bara att jag kan få hitta ett jobb där det är dagtid. Så jag kan vara med på träningarna och matchern här framöver..
Denna säsong ska bli den bästa sen 6år, har jag bestämt mig för, för 6 år sen träna jag nästan 7 gånger i veckan och orkar springa hur långt som helst. Och detta ska jag uppnå detta år! Men jag förstår väl också att jag blivit äldre och druckit lite FÖR mycket alkohol och RÖKT lite för många ciggaretter för att bli så bra som jag var då. Men jag kan nå ett litet mål i alla fall! Och jag har redan börjat.
Idag har jag varit rökfri i 21 dagar :) Fan det känns skönt! Men det kommer bli svårt att hålla sig ibland. Men jag ska göra mitt bästa!

Åhh jag har hittat min fotbolls skor jag vill ha också. MEN tror ni att dessa fanns i min storlek, svar: NEJ!! :'( Jag hoppas att jag kan hitta dom på nätet istället!


Idag gick jag hem från jobbet pga att jag hade svinit ont i huvudet. :( Men nu är det bättre så nu ska jag duscha och göra mig i ordning för att snart gå över till mamma.



Min sista cigg på nyår..

Hej så länge!




Nytt år nya utmaningar...


Ja då var det nytt år och ingen är mer glad än jag. :)
Julen och nyår var fantasktisk´, har verkligen haft det jätte mysigt. Varför blir julen så mycket mysigare när man har småbarn med? Så mysigt när tomten kommer och så.. Haha :)
Nyår spendera vi med massa trevliga människor hemma hos Sannas syster Sara :) Tack för en mycket trevlig kväll!

Igår så spela vi cup i Riasbergskaskolan. Fan va kul det var, vi kom tvåa. Men vi kunde ha kommit etta om jag inte hade missat en staff jävel! Men men jag kan ju säga att jag inte var glad och är fortfarande inte glad över det! Men det är ju som sagt sånt som händer. Men jag kan ju säga att jag aldrig mer kommer att missa en straff!
Jag är mer taggad än någonsin att träna järnet nu och bli så bra som möjligt, även om jag inte kan komma på alla träningar så kommer jag att gå på gymmet och förbättra styrkan och allting annat!
Sen verkligen LÄNGTAR jag efter att snön ska smälta bort så jag kan ta fram löparskorna och komma ut och löpa igen!! :) Fan va kul allt ska bli!

Sen igår så satt jag och titta på resor till Auswitch, vill verkligen åka dit. Ska bara få reda på vilka som ska med och sen ska jag boka.  Kanske inte en så rolig resa men en viktig del för mig att se hur min mormor har haft det och bli en "erfarenhet" rikare eller vad man ska säga. Ni som känner mig vet varför jag vill åka dit.


Längtar efter sommar!

RSS 2.0