-



Kan inte allt bara vara som förr när man var liten..


Det snurrar i mitt lilla huvud...


Undra varför det är så att allt bara snurrar i huvudet ibland. Igår hade jag en sån dag där allt bara snurra och jag var nedstämd hela dagen nästan. Jag tänker på allt och ingenting.

Jag vet att det finns en person som jag saknar så oerhört mycket i mitt liv så det inte ens går att förklara! Det gör ont varje dag jag öpnnar ögonen och inser att du inte är här idag heller. Att du inte vill ta del av våra liv, är så svårt för mig att förstå.. En gång i tiden var vi det enda som existera i din värld, idag är vi knappt välkomna, varför?


Sen finns det två personen som jag blir så arg på minst en gång i veckan för allt det ni gör hela tiden, varför? Kan ni inte bara sluta med det ni håller på med och hitta ett annat jävla intresse istället för det intresset ni har idag?!?!

När man är såhär nere så känns det inte som om någonting hjälper. Jag vet att man ska tänka på det man har här i livet och  inse att man har det JÄVLIGT bra om man jämför med folk i andra delar av världen. Men ibland så kommer det en klump i magen som bara måste få vara där ibland, för att man ska börja tänka. Men hur mycket orkar man tänka egentligen..?

Lördags kvällen


Just nu har jag så mycket i mitt lilla huvud så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. 
 
Igår var det en himla trevlig lagfest med trevligt folk ,god mat och dryck. Men det vart en tidig avslutning i Garphyttan för att sedan få skjus in till stan. Men väl i stan visste jag inte vad jag skulle göra så ringde till Linda men hon bowla sen ringde jag till Malin som var på förfest hos Ida-marie så jag gicck dit och träffa Lollo, Madde och massa andra. :) Var riktigt trevligt!
Åhh lilla Lollo då, hon är så otroligt fin i sin lilla mage.. Helt sjukt att hon snart ska föda ut ett barn och bli MAMMA! Helt galet men så kul för er! Det kändes som igår vi gick på Vasaskolan (som inte finns kvar längre) och spela fotboll och hängde på Vasagården och när vi var på Stand dagarna i karlskoga. . haha :) Och när Anton kom med rosor det kommer jag aldrig att glöma.. :)

På Tisdag fyller Wilma 4år! Hur sjukt är det då? Känns som igår jag fick sms av henna och Ville där det stod att dom nu blivit föräldrar till en liten dotter som ska heta Wilma. Helt galet vad tiden går fort!!

I fredags så var jag ute med tanterna från mitt gamla jobb, så¨underbara människor, så glad att jag träffat er! :) Saknar faktiskt att jobba ihop med dom, vi hade faktiskt väldigt kul om man jämför med de jag jobbar ihop med nu. Den enda som man kan prata med är ju Betty men hon ska såklart byta till natt :( Men men jag ska nog överleva. Hoppas att denna grillfest hos Marie och Marco bli av nu i sommar :) Vore himla trevligt!


Hej så länge! :)

RSS 2.0