valborg.

Konstigt värre elr vad ska man säga. Det är många frågetecken som cirkulerar nu i huvudet på mig. Men jag har sagt till mig själv att det inte får stoppa mig. Jag har mycket jag vill göra och det ska jag göra, men dessa saker tar sin tid att genomför men jag är en god bit på väg.. och det är jag sjukt nöjd med! :D Idag har jag varit ute och sprungit 3km på 16min, det är jag nöjd med! :) Men nu har jag träningsvärk, så nu vet jag inte riktigt hur jag ska kunna gå i mina nya klack skor imorrn, haha men det ska väll gå efter några drinkar kanske. :P Imorrn blir det verkligen en favorit i repris, det blir att grilla och att dricka goda drinkar hemma hos Sara, det ska bli riktigt trevligt! Vad är det som är så svårt, kan du bara vara lite spontan?!

Fredag

Igår var jag på "Eyravallen" (Vägrar kalla det Behrnarena det kommer alltid vara eyravallen för mig!) och kolla på Ösk-Kalmar, måste faktiskt säga att Ösk verkligen har ryckt upp sig. Dom kan äntligen spela fotboll! Det är vi glada för. Kanske att det kan gå vägen i år eller i alla fall bättre än det har gått de senaste 5åren! Haha :) Vi håller tummarna. Införskaffade mig en röd Ösk tröja också, fin var den men frågan är om man vågar ha på sig den.. Haha Kanske får bli en jobb tröja :) Imorrn ska jag börja dagen med en springtur hade jag tänkte, sen blir hem till mamma och lägga sig på altan och sola lite, kanske att man tar en glas vin redan där. För framåt kvällen bär det iväg på inflyttningsfest, men det blir ganska lugnt för mig del.. Ska spara mig till valborg hade jag tänkt. Haha det brukar ju bli kanonfylla nr:1 då haha :) Men det ska de inte bli i år. Nu är vi "vuxna" och kan sköta oss. :P hehe (i alla fall jag) Har varit hos frissan idag också, vart riktigt nöjd med håret. Nu är man riktigt blond igen :) och korthårig... Vart inte något intressant inlägg direkt. Men nu vet ni vad jag har gjort eller ska göra i alla fall.. :) Du är så söt när du ler....

Tisdag..

Jag säger bara, Oj vilket äventyr vi har varit ute på nu jag,Linda och Mia! Haha Men hem kom vi från Tyskland med Sprit för hela sommaren och det är vi glad föra.. :) Nu är det bara värmen vi väntar på och den kommer väll till helgen kan man ju hoppas på..! Nu har man mycket att se framemot, Nästa vecka då ska det hända grejer.... Haha Nu är det nya tag mot mitt mål! Det närmar sig med stormsteg med det är lite kvar att jobba mot.. ;) Hej svejs!

Söndag..

Den här jävla skit bloggen rent ut sagt, dom har gjort om den så man bara kan lägga en bild åt gången, det tar sån jävla tid så ni får titta på bilderna på facebook.. Det var väldigt trevligt igår tycker jag. :) Vart mycket dricka och mycket dans, det tycker vi om.. Haha' Nu bär det iväg mot Tyskland för att handla lite sprit till sommaren, Så är ledig från jobbet måndag och tisdag, det ska bli så skönt.. :) Ni som går där uppe och trampar på Wella golvet kommer få ett litet MMS på måndag morgon.. Haha Nu blir det upp på stan och träffa bror min och käka lunch. :) Ha det så bra allesammans. Vi ses på onsdag! :D

Utgång

Börja dagen med en runda runt Stadsparken imorse. Ganska hurtigt eller hur? Skönt som fan var det.. Så nu känner man sig lite snyggare till ikväll i alla fall.. Haha Fint väder är det också, dock lite kallare än vad det har varit de senaste dagarna. Bara 7 grader eller nåt, men det spelar ingen roll huvudsaken är ju att det är SOL ute, man blir genast på bättre humör och vill ta ett glas vin i solen! :D Bränt en skiva har jag gjort också :D Med massa blandat, "tanterna" lyssnar ju inte på RnB dom vill ju höra lite schlager (eller hur det stavas) och sånt, hihi men de är ju faktiskt lite bra :D Det blir säkert en super trevlig kväll, nu ska jag ta en tupplur så jag är pigg och glad till ikväll. Bilder kommer imorrn jag lovar!!! Haha

Torsdag..

tankarna snurrar i huvudet, undra varför? frågan är vad som är grejen med detta, jag håller på att bli lite smått galen. Sommaren kommer snart och vi ska ha så jävla kul. Jag har så många planer att jag inte tror att hälften kommer bli av. Men jag hoppas i alla fall många av dom genomförs! Jag hoppas att ni mina underbara tjejer är med på det som ska genomföras i sommar..? Haha :) Återigen vad fan är grejen med allt, ena halvan av mig säger att ge upp och skit i det. Andra halvan av mig vill se och utforska lite till. Det kanske finns någonting fint där under den hårda ytan, vem vet? Det är bara och vänta och se vad som händer.. Vill bara ha lite klarheter i saker och ting, men det kan jag väll skriva mig i himlen eller nåt för det sägs inte så mycket vettigt när vi träffas... Haha... Någon där ute som vet hur ni män tänker? Oj på lördag vankas det utgång med "tanterna" på jobbet. Haha Ska bli riktigt kul faktiskt, men den eviga frågan som återkommer hela tiden är, Vad fan ska man ha på sig?! :) Dom har gjort om bloggen på något konstigt sätt så jag vet inte hur man lägger in bilder längre. Haha men jag ska se om det går lite senare. Nu blir det att gå till systemet sen blir det en lång springtur i det fina vädret!

SOMMAR!

Återigen Sommaren 2009 kommer bli livets sommar! Första sommaren som singel på 5år, nu ska vi ha grymt kul! :) LÄNGTAR!

Ledighet

Ledigheten har varit full med grejer att göra. Riktigt kul har det varit. I torsdags kom min nya soffa som jag har tjatat om så länge, den kom lagom till Påsk i alla fall. Fredags vart det rätt lugnt satt på pitchers en stund sen gick jag och Sanna vidare till Thao och skulle kolla läget men det var inte en människa där, så vi gick hem redan vid 12. Så var den efterlängtade Påskafton här :) Haha Var på examensfest en snabbis och käka lite mat och sa Grattis. Sen bar det av hemåt fort som fan. Slängde mig i duschen sen var det bara att invänta folket. Och folk kom kan jag lova. Tror vi vart 15personer allt som allt. Det var mycket trevligt. Tråkigt nog så glömde jag att ta kort, så det vart bara några kort i början..Men men sånt är livet. Sen bar det av mot Frimis där det var längsta kön och sjukt mycket folk. Läste igår att dom hade haft fullt hus! Grymt! Jag hade helt enkelt en helt fantastiskt kul kväll med underbara människor! Nu planeras det inför valborg! Livet är en fest!!! Tyvärr så fungerar det inte att lägga in bilder just nu, men jag lovar det kommer lite bilder i ett senare inlägg.

Glad Påsk!

Sorry för att jag inte skrivit på länge.. Men har ingen fantasi längre.. haha

Fan vakna natten till torsdag av att en tjej skrek för livet och ropa på hjälp. Fan vad rädd jag var. Det där skriket kommer sitta kvar i mitt huvud ett bra tag! Sen på morgonen går man in på na.se och läser att en maskerad man har överfallt ett tidningbud. Han han bundit henne med buntband och misshandlat henne. och dom tror att han har försökt våldta henne. Helt sjukt. Igår var Polisen här och knacka dörr. Vart interljuvad dom fråga om vad jag hade hört osv..
Jag trodde detta överfall hade hänt rakt övergatan, men nej det hände liksom typ inne på min gård. Huset bakom mitt så den där idioten har anntagligen srungit över min går här ute.. Helt sjukt. Ska aldrig mer gå hem ensam från krogen igen!! Idiot!

Men idag ska vi ha riktigt kul. Vi är 12personen som ska sitta här i min lilla lägenhet.. haha kommer bli kaos. Eller liten är den inte, men de kommer va folk överallt. Och vi är typ bara tjejer så tänk er ljudvolymen här inne när alla har fått lite innan för västen.. haha men de är ju bara massa underbara personer så det kan inte bli mer än en TOPPEN kväll! :)





Glad Påsk till er alla underbara människor där ute, hoppas ni får en trevlig kväll!!
Jag ska i allafall ha grymt kul!

En tanke till jens..

Tänkte bara skänka en tanke till Jens familj..


Vila i frid Jens! :(


Ta hand om varandra där ute, imorrn kan allt vara förändrat..

Fredag..

Jag har så mycket att skriva så jag vet inte ens vart jag ska börja.. Så jag skiter i att skriva ett längre inlägg idag.
Idag har jag träffat min underbara syster en snabbis och underbart söta Mio. Han är så liten och oskyldig när han ligger där i ens famn. Dom är så söta dessa små liv som sätts till världen!

Linda var här också med Wilma, och hur söt är inte hon då? Hon pratar för fullt och sringer runt. Sjukt vad tiden går fort.. :)

Ganska konstigt att dessa små individer har legat i magen på en människa.. Och ingen känner dessa små liven när dom kommer ut. Utan man ska lära känna en Helt främande människa.. Konstigt värre.. Men de är ju rätt mysigt om man säger så..

Nu blir det sängen,Helt slut!!  God natt folket!



Wilma


Mio nyfödd..

Okeyrå!

Okey jag ska fortsätta KÖRA MITT RACE här på bloggen! Ni gamlingar kanske tycker det är lite pinsamt det jag skriver men då får ni helt enkelt sluta läsa min blogg. haha jag ska fortsätta uppdatera min blogg precis som jag har gjort innan men kanske lite mer censurerat, så ni inte vet allt privat om mig! :P

Ligger här med Körkortsboken på magen.. Finns det något tråkigare än att läsa teori?! Svar:  NEJ!
Det känns som om man kan det mest som står i denna bok, allt handlar ju om synt förnuft som dom brukar säga.. :)
Men man är väll tvungen att läsa igenom denna bok en gång i livet antar jag, så det är bara att kämpa på!


På lördag ska jag hem till en arbetskamrat på fest. Har egentligen ingen större lust att gå. Men jag är ju tvungen annars halshugger hon väll mig och det vill jag ju inte.. Haha Så det blir väll att gå till Björnstugan med henne och hennes kompisar.... Hallelulja!

Nu ska jag slå ihop denna bok för ikväll för att vila mina ögon på landskampen Serbien-Sverige..
Sen blir det att sova för man ska ju till mitt underbart roliga jobb imorrn igen! :)
Men nu är det inte långt kvar tills man får lite lång ledigt! Nu jobbar man bara mot Skärtorsdagen, så det går lite lättare att jobba nu när man vet att man snart är ledig några dagar :) 
Sen kan man ju hoppas på att påskharen kommer och hälsar på lite i Påsk så man får lite trevligt sällskap.. :) hihi


Min käre bror var här och hälsa på idag också det var trevligt. Inte allt för ofta man ser honom.. Han berätta om Kroggalan som ägderum i söndags. Satin vann Folkets Korg! Sjukt bra jobbat Satin! Alla människor som jobbar där är guldvärda, finns ingen mer personal som är så trevlig som dom som jobbar på Satin. Saknar lite att jobba där ibland..  Gå dit vettja ni som inte har varit där än! Ni kommer inte bli besvikna!


Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag på jobbet.. Vi gjorde lite bus.. Det är ju trots allt 1 April :) Haha






RSS 2.0