Är super glad.


Igår spelade vi sista matchen för utomhus säsongen och jag måste nog säga att jag gjorde min bästa match på länge. Allt bara kändes så bra kändes som om jag skulle kunnat ha sprungit hur länge som helst igår. Sån känsla vill jag alltid ha!! det enda negativa var att jag fick en smäll på låret så jag spelade med lindat lår nästan hela matchen vilket inte var så kul och idag gör det svin ont. Så får hoppas att det går över fort! Så ser jag MYCKET fram emot innesäsongen ska bli så himla kul!!!!! :)
Fan allt känns så himla bra just nu och jag vill ha denna känsla resten av mitt liv!!! hihi

På lördag ska jag ut med "tanterna" som jag kallar dom från mitt gamla jobb. ska bli sjukt kul att träffa dom en sväng. :)

Tänkte ge mig ut och springa idag men jag vet inte om jag ska vänta på att mitt lår blir bra igen eller om jag ska skita i det och linda det och springa ändå...?  Skit också!

Någon som vill köpa Salami så säg till. Salamin kostar 165kr och är ca:42 cm och väger 800gram och finns i smakerna vitlök,peppar och krydd. Dom är riktigt goda!

Jaha snart firar jag och min bättre hälft 1 år. Sjukt vad tiden går fort..

dra täcket över huvudet.


Jag orkar inte mer. Jag mår inge bra för tillfället.Ingenting går min väg längre. Jag uppdaterar när jag har något kul att berätta. Hej!


Pinsamt!


Jag har nog inte sett något så pinsamt på länge. Jag båda sitter med kudden för anisktet och skrattar. Det ska vara ett seriöst program när man delar ut priser till tv profiler, men eftersnacket är bland det värsta jag har sett! Det är verkligen så pinsamt. Folk kan inte hålla i mickrofonen hon som hålller i eftersnacket tar sig mellan brösten osv.. Se själva och avgör vad ni tycker. Ni får dra fram ett par minuter innan allt pinsamt händer tex vid Victoria Silversteds.
Såg detta på Vakna med the Voice..




Jag har nyss kommit hem från en morgonpromenad på en timma. Nu är det verkligen höst ute riktigt kyligt,men uppfriskande. :)

Imorrn blir det fotbollsträning igen om mitt vänster ben är bättre.. Och ikväll blir det nog att gå till gymmet en sväng eller ge sig ut och springa en sväng. :) Känns bra detta hejaheja! Haha


Nä nu ska jag äta frukost sen på möte med min jobbcoach.

HejHej!


Lite bilder..




Jag och Martin i Turkiet


Jag i en utav poolerna.




Utsikten från våran balkong :)

Midsommar i Hallsberg hos Martins pappa.

Linda softar i solen med en glas vin i hallsberg. :) Haha

Jag och Wilam måla lite i vår ensamhet, med mig får man göra vad man vill... Haha

Sommar eller Höst?!



Nu är det verkligen länge sedan jag skrev. Men det har väl inte hänt någonting speciellt direkt.

Jaha då var det höst eller vad ska man säga när det är 5grader kl 7 på morgonen när man går ut och går. Det är fan svinkallt!! Det är ju helt sjukt, vi kommer väl ha vinter redan i oktober om det fortsätter såhär.. :(

Men sommarn har varit helt underbar. Har inte gjort så himla mycket men skönt att bara få va och göra det som faller en in.
Har varit i Stockholm med Linda och Malin, en himla trevlig resa. :) 

Jag och Martin åkte till Jönköping och sov på hotell och bara va, väldigt mysigt jag undrar varför man inte gör sånt oftare, flyr vardagen lite. Himla mysigt iallafall åka bort sådär spontant.

Var i Stockholm med Martin också och träffa Victoria och martins kompis Victor. Mycket trevlig kväll med godmat och dryck :)

Sen var vi en vecka i Turkiet också, jävligt varmt och skönt. :=)

Vi har varit en del på landet också och lagt golv och grejat,så det blir väl till att tapetsera och byta kök här i höst kanske..

Sen har vi ju haft en par trevliga kvällar här hemma i Örebro med massa underbara människor. :O)

Sammanfattat så är jag rätt nöjd med min sommar trots allt. Men man kan ju få önska att sommarn var någon månad längre...








RSS 2.0