Träning.


Idag har jag varit en sväng på stan med Sanna mycket trevligt. :) sen gick jag hem och laga mat. så nu är jag mätt och belåten sen är det äntligen fotbollsträning igen! :)

Igår var jag iväg med Martin och träna på G-viken jag har sån fruktansvärd träningsvärk i armarna! Fan det gör så jävla ont men imorrn är det dags igen. Men får nog köra lite ben då kanske.. :P Men fan va kul det är!

På söndag är det dags för cup i Hallsberg, ska bli riktigt kul! Hoppas bara att man får vara med?!
Jag hoppas verkligen vi kan göra några mål denna gång vi ha sånn jäkla otur hela tiden!

Nä nu ska jag kolla lite på tv, sen dags att dra iväg och springa med Jenny innan träningen =)

Hejsvejs!


Bästaste!

Jag är glad!


Sen senast jag skrev så har dom fått fast en 23-årig kille som bor på väster. Han har nu erkänt den grova våldtäkten vid Eurostop på en 23-årig kvinna. Detta är helt sjukt vad har hänt med denna kille i hans ungdom som gjort att han blivit såhär och behandlar kvinnor på detta sätt. Jag fattar inte hur man kan leva med detta sen..
Men det värsta av allt är att han jobba på DHL medans jag var där! Helt sjukt!

Men men åter till arbetslösheten igen. Jag sluta i fredags och nu sitter jag här igen och kollar jobb men ska jag vara helt ärlig så tycker jag faktiskt att det är rätt kul att söka jobb. Att leta sig fram i djugeln av alla internetsidor. =) Men jag hoppas att jag snart får ett jobb! :)

Nu till detta stora dilemma som jag måste ha hjälp med. Vart ska man köpa ett gymkort?!!
Detta är ju också en djungel. Jag tror jag ska köpa på motionsform på stan. Verkar riktigt bra. där har dom cirkelträning och vanliga maskiner också och relaxrum med bubbelpool och bastu. =) Kan ju vara skönt att slänga sig i efter ett träningspass.. :) Men jag vet inte det finns ju en del att välja på. Så har ni något bra tips så säg gärna till!

Dessa har jag tänkt på.

* Gustavsvik
* Motionsform
* I form

Så vi får se vad det blir för ställe. Men det blir inte fören i November jag kör igång med styrketräning. Just nu har jag inte riktgit råd och sen är jag så inne på fotbollen just nu, det är ju SÅ SJUKT kul! vet inte vart det kommer ifrån, denna lycka att varje Onsdag och Söndag få träna fotboll är jätte konstigt. den dök bara upp efter sista utomhus matchen. Konstigt men kul!

Längtar till nästa Söndag då det är dags för Cup igen i Hallsberg, ska blir super KUL!



Denna våldtäktsman...


När ska man få fast denna psykopat igentligen? Hur många kvinnors liv ska mer förstöras innan man hittar honom. Jag fattar inte att det ska vara så svårt. Jag ska inte sticka understolen med att jag är rädd jag tror att alla kvinnor känner någon slags räddsla när dom öppnar ytterdärren för att gå ut.. Och nu kanske han står utanför dörren också och tränger sig in i lägenheten.. Nä detta börjar bli riktigt otäckt.

Jag som börjar jobba klockan 6 på morgonen måste denna vecka ta bussen till jobbet då Martin inte är hemma och då måste jag gå ungefär vid 05.10 på morgonen för bussen går 05.25. Jag har aldrig varit så rädd förut men sen jag vakna av det första våldtäktsförsöket på ett tidningsbud förra sommaren så är jag svin rädd. Hennes panikskrik sitter kvar i mitt huvud. Och jag kommer aldrig att förlåta mig själv att jag aldrig tittade ut i köksfönstert, jag tittade i varje fönster med inte i köksfönster jag fattar inte varför..?!! Då kanske vi hade fått fatt i honom jag hade aldrig tvekat och gått ut och slagit ihjäl honom!!
Igentligen så har jag inte så mycket att vara rädd för jag har både stålhetteskor och kniv när jag går till jobbet. Så det är ju bara att sparka och ta fram kniven och skära kuken av honom rent ut sagt. Men då åker väl jag in i stället för honom för att svenska rättsystemet är så jävla stört!!!

Jag såg på Facebook att min kära bror och några killar till har varit ute och nattvandrat inatt dom var 7st och jag hoppas verkligen att dom blir fler! Jag har frågat dom om dom inte kan följa mig till bussen denna vecka och det hoppas jag verkligen att dom kan. Iallafall prata med mig i mobilen..
Jag hoppas att flera män i Örebro rycker upp sig från soffan och hjälper till att leta rätt på honom. Jag kommer själv att delta i en demonstration/vandring på fredag natt 02.00 vid pressbyrån på Järntorget för att visa att jag bryr mig och vill hjälpa till att hitta honom! Så ni som inte har någoting för er den 15 oktober tycker jag kan ta på er de varmaste kläderna ni hittar och traska ner till Järntorget kl 02.00 och hjälpa till. Jag hoppas ni ställer upp för vår stad, för det tänker jag göra iallafall!

Det sista man vill här i livet är att bli våldtagen hela ens liv kan jag tänka mig blir förstört. Man lär inte kunna vara nära någon kille på väldigt väldigt länge. Och det är inte ens någonting jag önskar min värsta fiende!

jag undrar ifall det blir 13st tjejers liv till som blir förstört innan Örebropolisen har fått fast honom. Därför vädjar jag till allmänheten nu att ni alla som kan hjälpa till på något sätt gör det också. Nästa gång kanske det är du,jag,din bästa vän eller din dotter som råkar ut för denna störda man/män därför måste vi hjälpas åt att hitta honom innan det händer!!





Kom igen nu, vi måste hitta honom!!

...


Är lite ledsen i ögat just nu... Får man va det ibland utan att berätta varför?

Jahaa..


Då är första dagen gjord på mitt gamla hederliga jobb DHL. Blandade känslor att vara tillbaka, men det handlar ju bara om 2 veckor så man får väl stå ut...

Jag längtar som fan tills fotbollsträningen på onsdag så kan morgondagen gå fort tack! Ska bli helt sjukt kul att börja spela inomhus igen, de är ju det bästa som finns! :)


Min älskade sambo kommer antagligen lämna mig nästa vecka och i början av december för två stycken weekendresor. Den första med sin pappa och den andra i December med grabbgänget. Det tycker jag att han är värd efter alla timmar på jobbet och att stå ut med en tjatig tjej varje dag när man kommer hem.. :P Haha
Nä men jag hoppas han får det bra men jag vill också åka till Milano och kolla på Zlatan, ja jag är avundsjuk.. :(

Imorrn den 5 Oktober har vi varit tillsamman i 1år, sjukt vad tiden går fort. Älskar dig mer och mer för varje dag. <3



Älskar dig <3

RSS 2.0