GOTT NYTT ÅR!


GOTT NYTT ÅR TILL ALLA ER DÄR UTE! HOPPAS ATT ALLA NI FÅR EN UNDERBAR START PÅ DET NYA ÅRET!!!

Skål till alla mina underbara vänner som jag inte kommer att se idag! Men ni vet att jag finns och tänker på er hoppas ni alla kommer att få en toppen kväll, för det tänker jag ha!! Vi ses nästa år! <3



Njut av denna kväll, den är ändå lite speciell på något sätt. Man sätter punkt för detta år för allt som har hänt oavsett om det är bra eller dåliga saker... Jag tänker starta detta år med att verkligen ta hand om mina nära och kära och uppskatta dom lite mer i vardagen.

Ha en toppen kväll!

Nyårskramar från Mickis

Förstå!


Du ligger där så underbart fin. Jag är så lycklig som har fått träffa dig. Jag vet inte när jag var såhär lycklig senast. jag kämpar varje dag med att visa hur lycklig jag är. Men tydligen så räcker inte det. jag vill inte att du ska tänka på allt som har varit utan tänka på allt som är nu det är de som är viktigast eller hur?!
Då är då och nu är nu förstå de!
 
Jag får helt enkelt bli bättre på allt som har med kärlek att göra. Nu ska vi åka upp till fjällen och bara mysa vilket jag i allafall ser fram emot.. Ska bli hur kul som helst att åka skidor och att bara få mysa med dig och min syster med familj! Jag vet inte vad mer jag kan göra än att jag har flyttat ihop med dig för att visa min kärlek och att allt känns så himla rätt.
Du är min kärlek förstå det!!

Vill tacka alla som kom på våran inflyttningsfest på juldagen det var en himla rolig förfest måste jag få lov att säga. Väldigt kul att så många kunde komma och att så många tyckte det var trevligt. =)
God Jul och Gott Nytt År till alla er som läser detta!






Du är bäst! <3

God Natt!


Nu är jag riktigt förbannad för att mitt inlägg har raderats två gånger på 10min! Så nu ger jag upp och tar och gör mig i ordning för natten och kryper ner till min man i sängen i stället.. Stackarn han går ju snart upp om bara 4 tim börjar han.. :( och vi kommer inte att ses fören klockan 5 imorrn kväll.. Kommer sakna dig hela dagen!
Du är det bästa som finns <3


God Natt Sverige !



Kärlek!

Syskonkärlek..

Det finns en speciell människa här i världen som betyder väldigt mycket för mig och den personen skulle jag kunna göra allt för. Han är min andra halva, när jag fick höra detta stanna mitt hjärta en sekund. Men någonstans är jag inte förvånad, jag har förberett mig på att det värsta som kan hända för att inte bli förvånad när någonting sånt här händer. det är absolut inget super allvarligt men tillräckligt för att du ska säga till mig att: Tänk inte mer på det här nu, det ordnar sig.
Och när du säger så, så vet jag att du är orolig och tänker mycket på vad som gått snett. Och det sa du tillochmed till mig:
Att jag har bara legat still i sängen i ett dyng och tittat i taket för jag inte har fattat vad som har hänt. Jag blir ledsen när du är ledsen och det vet du mycket väl. Jag kan inte sluta tänka på dig. Du finns alltid i mina tankar, jag är alltid orolig att något har hänt dig när man inte har hört någonting från dig på några dagar..
Skulle du dö så lovar jag dig att jag inte skulle kunna leva så då kommer jag också att dö.
Du betyder så mycket för mig så det inte ens går att beskriva med ord.
Jag vet inte vad som har gjort att vi har ett sånt band mellan oss, men det börjades bygga upp när mamma och pappa skilde sig. då fann vi varandra i allt kaos tror jag.
Vi har båda blivit svikna från många håll och kanter, mest du kanske som förlora din bästa vän på vägen.. den sorgen kommer du nog aldrig att bearbeta och jag tror den kommer sitta kvar hela livet.
Det är mycket vi har gått igenom som ingen någonsin kommer att förstå. Det spelar ingenroll hur mycket man blottar sitt liv, ingen kommer aldrig någonsin förstå vilken smärta vissa grejer har gett..
Men det jag vill säga är att jag alltid kommer att finnas här för dig oavsett vad som händer. Jag älskar dig mest på denna jord och du betyder allt för mig pontus!







Ny lägenhet,mobil och spruta.



Förlåt alla läsare att jag inte har skrivit på länge.. Men har haft helt sjukt mycket att göra.. Men nu är vi på plats i nya lägenheten och allt är helt sjukt bra! Det kommer bli så himla fint här när allt är klart.. =)
Jag ahr tagit sprutan idag också för er som har tjatat att jag skulle ta den - NU ÄR DET GJORT!! haha
Sjukt ont i armen kan jag säga att jag har redan! :(

Jag sitter här och håller på med min nya mobil ja jag har köpt en ny igen för 3gången detta år.. :( Men nu är det verkligen den sista jag köper på ett tag... Det vart en Samsung jét är rätt nöjd faktiskt. Ska bara lära mig den.. haha har ju haft Nokia ett par år nu så det tar väll en tag att vänja sig vid samsung.. :P Men det ska nog gå bra ska ni se..




fin va?! :)


Det kommer en bättre uppdatering av mitt liv i dagarna. Ni ska få se bilder också på lägenheten, så håll utsik!


Kram


RSS 2.0