Dagens maträtt

Vart rätt enkel men så gott! :) Det vart fläskkottlet, potatis och morötter i ung med timjan och olivolja på.. Väldigt enkel men också väldigt gott. Jag kom just på att ni inte kan kommentera när jag skriver ifrån mobilen men är det något ni undrar eller vill ha recept på så kan nu ju kommenterat något annat inlägg så ser jag det där :) hoppas att ni testar något utav det vi lagar i detta hushåll! Såsen är det Martin som gjort och den var hur god som helst. Gjord på crème fraîche, senap, tacosås och någon mer sås som jag inte kommer ihåg vad den heter. Den var verkligen super god iallafall!! :)


Köttfärspajen

Jaha och här kommer nu köttfärspajen.. Pajdegen består av rågsikt, vatten och smör och i har jag köttfärs, morötter, majs, purjolök lite chili crème fraîche och lite feta ost :) mycket gott!!!


Dagens efterrätt

Jaha idag har det ju faktiskt varit en underbara vinter dag, vilket väder!! :) bär jag kom hem från jobbet vid två var jag full med energi så jag satt igång och laga lite mat det vart en köttfärs paj men en liten nyttigare variant ni ska få en bild på den sen men jag börjar bakifrån idag så ni får desserten först :) ni ska inte tro att detta är vardag i våran familj och äta efterrätt varje dag men jag tänkte att varför inte göra en liten mysmåndag.. Haha iallafall desserten består av endast nyttigheter frysta hallon, TORKADE blåbär, vaniljkessela och ett smullat deigestivekex (fullkorn) bara att blanda allt i en bunke och hälla upp i en fin skål eller nåt allt efter tycke och smak! Mycket gott!! Ni måste bara testa!


Nytt År

och nya utmaningar är det så man brukar säga..?
Jag har inte skrivit på ett tag som vanligt, men jag tycker inte det är så kul för jag fattar ju inte hur man gör om denna blogg till en "snygg" blogg för då skulle allt vara mycket roligare! Så igen om någon vet hur man gör så säg till!!!!!!! :)

Året har börjat toppen bra måste jag få lov att säga! Jag har kommit in i ett sjukt bra träningsstim har kört ca. 2 pass i veckan i snart 1 månad och det går sjukt bra!!! =) Det enda jag längtar till är när man kan springa ute igen för det där men löpband är inte riktigt min grej, får så jävlia ont i mitt höger knä. Men jag kämpar på i alla fall! Sen går jag hos en hälsocoach på jobbet så jag ska få ett tränings och mat schema av henne här snart så då drar det igång på allvar! :) Ska bli himla kul!

Annars rullar detta år på som vanligt tyvärr man jobbar och sliter som vanligt, men måste bara få säga det att shit vad jag TRIVS på mitt jobb!! Måste bara hålla alla tummar att jag får vara kvar efter April.. Hoppas Hoppas!!!


Ja nu vet jag inte vad jag ska skriva längre och detta var inte så intressant heller men ska försöka skriva lite mer och intressantare nästa gång! :)


Nu kör vi!! heja!





RSS 2.0