.


jag är väldigt förkyld ville bara säga det. Drar täcket över huvudet nu.
Hejdå

.


jag är väldigt förkyld ville bara säga det. Drar täcket över huvudet nu.
Hejdå

Hoppas Hoppas.


Jaha då var man sjuk igen. Har sovit en sävng på dan nu och känner mig lite bättre, men är fortfarande dyng förkyld och känner mig helt konstig i kroppen. Men men hoppas det går över snart!

Snart kommer dom vi ska byta lägenhet med och ska skriva massa papper och grejer.. Hoppas alla papper och sånt är klara till helgen, får då kan vi börja flytta redan i helgen om allt går som det ska! HOPPAS!!

Vi alla vill ju flytta såfort som möjligt så det vore toppen om det vart av i helgen, för då blir det inge krångel med hyren och grejer.. :)

Håll tummarna nu!


7+



Underbart väder ute idag 7+ men det blåser tydligen storm ute.. Men skit samma solen är ju framme och det är de som räknas.. =)

Ska ta mig upp på stan om en stund och käka lite lunch med min kära mamma. Sen kanske man hittar nåt fint man kan få med sig hem.. :)

Sitter och lyssnar på massa sommar musik, Bob Marley och Gyllene Tider! Fy fan va bra det är!


Tror jag blir nykär direkt! Haha <3



Mammi och jag.. Inte så bra kort på mamma direkt men hitta inget annat.. Haha

Vi flyttar!!!!

Har varit ute och gått en sävng nu på kvällen skönt som fan, förutom att jag håller på att bli sjuk igen tror jag. Ont i halsen och lite förkyld.. Hoppas det vänder för nu har jag inte tid att vara sjuk! Mycket som ska göras och fixas.
Kul Kul Kul!

Jaha då var det klart vi flyttar!!! =) Jag är hur lycklig som helst! haha Skit mysig lägenhet verkligen! Jag hoppas att vi kan flytta till Påsk vore så skönt att få lite tid att fixa i ordning och så när man är ledig.. :)
Jag lägger ut en lite annons här: ALLA NI SOM ÄR SNÄLLA FÅR VÄLDIGT GÄRNA HJÄLPA TILL ATT FLYTTA!!
Vi behöver all hjälp vi kan få..

Allt går som det ska nu känner jag. Bara ett nytt jobb som saknas. Och det hoppas jag kommer inom en snar framtid.

I helgen blir det rätt lungt tror jag, inget planerat än sålänge. Kanske blir ett glas vin imorrn om någon vill..?

Våren är verkligen här nu, man går och känner asfalten och gruset under fötterna, finns det något som är så härligt?? Nej, de är det bästa som finns!!! 

Nä nu blir det att ta en dusch och sen göra en fruktsallad och krypa ner i soffan och mysa. <3

hejsvejs!

Veckan..



Förlåt för att jag inte har uppdaterat som jag brukar nu förtiden.. haha

I lördags var jag ju som sagt och spela cup i Degerfors, det gick överförväntan och man får säga så.. :P  Vi kom 5:a de är ju inte illa pinkat. Bilder från cupen kommer när Maja har lagt upp dom på sin sida..

Det har inte hänt så mycket annat denna vecka.
Igår var vi och kollla på lägenhet skit mysig verkligen.
Här får ni ett smakprov på vardagsrummet. Vi får svar imorrn om dom vill ha våran.
Men de lät ju som om dom ville flytta in direkt! Haha Så jag håller tummarna.


Jag nämde ju att jag kanske blir vaslad, och nu är det sagt att den 11Maj är sista dagen om det inte blir så att dom får massor att göra.. Men som sagt jag är inte sådär jätte ledsen, jag får ju chansen att ta tag i saken och testa på något annat och kanske lite roligare.. Men vi får helt enkelt se hur det blir den 11maj. :)

Ett par nya springskor skulle sitta fint, det börjar bli tort på gatorna nu och det är dags att ta på sig löparskorna igen och ge sig ut. I Augusti ska jag ju klara att springa Åstadsloppet på 1mil. Så de är bara att ge järnet! Och sen är det såklart för att orka spela en 90minuters match också. Utesäsongen drar ju snart igång. KUL som fan ska det bli!!
Så ett par nya fotbollskor måste inhandlas också :)

Längtar som sagt helt sjukt mycket till sommaren nu, vill bara att allt ska gå fort nu. Och man ska komma form, men de känns som om jag har fått lite mer muskler sen jag börja spela fotboll kan jag säga. Mina ÄLSKADE vader är tillbaka!!!!
Och ingen är lyckligare än jag! Haha sjukt va?! ;)

Har dessutom hittat ännu en låt som kommer GÅ VARM i Sommar hemma hos mig i allafall! Bäst låten på länge!!! :)
Lyssna och njut, den kommer garanterat spelas på varje krog i stan och jag får gissa i sommar!
Ge mig sommar nu tack!!!


Degerfors!


Idag bär det av till Degerfors för cup! Ska bli kul hoppas bara att det går bättre denna gång än förra.. Det som är så jävla synd bara är att Lollo och Madde inte kan vara med för dom är i Tyskland som små jävlarna.. :P Haha tråkigt men vi hoppas på att det ska gå bra ändå! =)

Är skit nervös, eller det jag är nervös för är att spela på konstgräs man vet liksom inte vad man ska ha på sig för skor. Man halkar hela tiden och så.. Men jag hoppas det ska gå bra iallafall. Men det återstår att se. Håll att tummarna där ute att vi iallafall ska få in ETT mål idag! Haha =)






Snart är det sommar!!!!! =) =)

Vem har ett jobb som mig?!


Hur orkar man, jag pallar iallafall inte mer nu. Jag har gråten i halsen varje dag. Jag förstår inte vad som är så svårt, att göra ett schema och gå efter? Jag tycker inte att det kan vara så svårt!!

Ett exempel:

Jag ska på 1års kalas på fredag då min systerson fyller år. Jag får ett sms VARJE jävla kväll vid 6-7 tiden på kvällen och då står det när jag ska jobba och vart på DHL jag ska jobba!
Idag fick jag ett sms där det står att jag ska jobba 15-23 imorgon vilket innebär att jag kommer att jobba kväll på fredag med vilket jag inte hade tänkt för att jag tänkte åka till Nora på fredag efter jobbet och fira MIO. Men NEJ man kan INTE planera någonting med detta jobb! Jag är SÅÅÅ trött på det! Jag orkar inte!

Jag är världens mest tjurigaste människa just nu och har varit det ett bra tag nu! fan jag pallar inte att man ska planera allt i sitt liv efter jobbet?! Ska det vara så? Eller är jag dum i huvudet??

Jag vill åka lååångt bort nu och bara va.

Varför ska livet vara så komplicerat? Varför går livet ut på att jobba?

Gud vad jag tänker..


Du får mosters present någon annan dag.

Vår!!!


Jaha då är det snar helg igen! Fort går det, i helgen blir det rätt lugnt på lördag har jag cup i Degerfors hela dagen. Får se hur långt vi går om vi går vidare håller vi på enda till 20.00 tror jag det va. Men de lär vi väl aldrig göra med vårat lag. Haha :)
Men man kan ju alltid hoppas, de är ju iallafall kul att spela cup!!


Imorrn eller på torsdag får jag veta ifall jag blir varslad igen, men det vet jag redan att jag blir så jag har redan satt igång och leta jobb. Jag har sökt ett som Martin har tipsat mig om, och jag bara ber till högre makter att jag får det! Ska iallafall bli kul att äntligen ta tag i saken och testa på någonting nytt. =)
Men de enda tråkiga är att vi ännu engång ska flytta och letar en billigare lägenhet nu eftersom att jag nästa garanterat blir av med jobbet.. Men va fan jag är inte ledsen för de. Tycker ju de är kul att flytta. :P

Imorn blir det löpträning och fotbollsträning ska bli kul :)

Fan jag känner att VÅREN är bakom husknutten nu! ÄNTLIGEN!!!

hejsvejs!


Orka?!!


Jag är trött på det här nu. Varför ska det alltid vara jag som hela tiden ska ha kontakt? Varför? Vi är väl alla vuxna människor och kan prata med våra munar eller? Vi går inte på dagis längre och passar det inte så skiter jag blanka fan i det kan jag säga! Jag är trött eller förbannat trött på detta nu.

Jag känner bara att jag skulle behöva göra en rannsakan av visa grejer i mitt liv. Vad,vem,vilka jag vill ha kvar i mitt liv och runt omkring mig. Jag är trött på denna skit. Tycker de är SÅ dåig still! men skyll på lilla Mickis gör de.

Jag tycker inte att det är lika kul att gå ut längre, jag har haft min period här i livet med den saken. Jag tycker inte att de är värt de. Och sen vet jag hur det kan gå. Jag har inte försvunnit jag tycker bara att det är skönt att få vara hemma och ta det lungt. Eller bara åka iväg någonstans och bara va. Varför ska det alltid vara alkohol inblandat iallt?

Jag är kanske inte den människan jag var förra året men jag är inte tråkig för de. Jag har bara hittat mig själv och en kille som är den bästa som vandrar på denna jord. Jag är exakt samma människa för de. Han har bara hjälpt mig på vägen och ställt mig i rätt spår igen och fått mig att inse att jag kanske ska börja fundera på vilka jag verkligen vill ha kvar i mitt liv.

Låt mig bara va och hör av er när ni vill nåt! Från och med nu ska jag inte höra av mig till någon för jag behöver fundera över visa saker.



Detta är en helt sjukt bra människa som alltid kommer att finnas kvar i mitt liv.

Förbannad?!!



Jag har inga ord hur jävla förbannad jag är! Ett vanligt beteende vet dom inte vad det är!!
Jag tycker de är höjden av fräckhet!
Ibland önskar jag att jag kunde va en sån människa som bara spyr ut gala över allt jag hatar. Men jag är tyvärr en sån människa som bara tar in allt och en dag exploderar jag och igår explodera jag och dom kommer att få höra ett och annat. Jag undrar vad ni har för personalidé hur fan man får behandla sin personal på olika sätt som Chef/TL . Respekt och lite tillmötesgående vet ni absolut inte vad de är iallafall!!




Lycka till.


Idag ska min älskling göra det sista testet för att få gå en chefs utbildning på IKEA. Han kommer klara det galant det vet jag!  Jag tror jag är mer nervös än vad han är. haha..
Men det kommer gå hur bra som helst de vet jag iallafall.

Idag är det hur fint väder som helst. Strålande sol och -4 så man kan ju undra om våren äntligen är på väg! HOPPAS!

Ryggen värker idag med har bara sovit 4,5 tim i natt. Sen var jag uppe en sväng och vandra för jag hade så ont. Men men jag får väl försöka leva med detta i hela mitt liv. Det verkar ju inte va bättre..

Jag fryser hejsvejs!

Funderingar..



Jag funderar och funderar men jag vet inte om jag vågar ta steget. Vad gör jag om dagarna då? Jag vet inte hur mycket jag pallar med mer. Inte veta från dag till dag osv. Jag har tänkt tanken många gånger med idag har jag verkligen legat här och funderat och jag är splitrad just nu och vet inte riktgit hur jag ska göra. Vore så himla skönt och bara få säga det.. Men jag vet inte. Fan tankarna snurrar för fullt.

Jag vet verkligen inte längre vad jag ska göra?!

Smärta.


Jag är sjukt ledsen och förtvivlad över min rygg. Har så jävla ont!!! Vad är det för fel? Kan någon säga mig vad jag ska göra?!
Jag har varit hos 3st olika sjukgymnaster och en naprapat INGET HJÄLPER?!!! Jag orkar fan inte mer snart. Så får jag ångest för att jag stannar hemma från jobbet, men vad fan ska jag göra?! Jag har inte sovit på hela natten pga att det värker så jag nästan gråter!
De vart ju inte bättre av att jag ramla på träningen förra onsdagen och slog i vänster sida, är helt öm på den sidan.
Jag har läst allt man kan på internet om problem med ryggen men de står fan inget. Bara att man ska träna, och det gör jag för fullt.! Jag undrar om det är mitt jobb som inte gör saken bättre. Lyfter flera ton om dagen och i 2,5 år tid så har jag nog lyft en ex antal ton.
Men vad ska man göra, står jag still en hel dag på jobber så får jag ont för att jag står still och blir stel i ryggen istället. Jag får väl gå och bli förtids pensionär.

Sen ledar ju det ena till det andra, att man  är hemma mycket från jobbet betyder att jag inte får någon lön vilket betyder att jag blir skit förbannad och stressad och får fan halvt leva på Martin. Usch fan får ont i magen.
Men går inte hälsan före allting annat eller är jag helt dum i huvudet? Du ska ju trots allt ha din kropp hela livet och mår inte kroppen bra så kan du ju inte utföra ett bra arbete?

Jag är helt krossad jag vet inte vad mer jag kan göra. Kan någon säga mig vad jag ska ta mig till? Det känns inte som om någon tror mig när jag säger att jag har problem med ryggen för att jag bara är 21år gammal. Men jag har värk VARJE dag dygnet runt!!! Men smärtan är inte lika intensiv varje dag utan det beror lite på vad jag har gjort under dagen osv..
Ni ska vara glada där ute att ni inte har ont i ryggen.





Jag har haft smärtor i ryggen varje dag i 4års tid jag vet inte hur det är att inte ha värk varje dag. Har jag inte en Ipren ask hemma får jag panik. Jag undrar hur många Ipren jag har ätit de senaste 4åren. ...

RSS 2.0