Kaos.


Jag tror att Anna-lena har smittat mig jag håller på att bli förkyld igen! Men hoppas att jag klarar mig från att bli sjuk. Jag har stoppat i mig massor med C-vitamin och grejer nu. Så nu ska jag hålla mig frisk har jag tänkt till nästa år i alla fall =) haha

Här ligger jag i soffan med kartonger överallt i hela lägenheten. Nästa lördag ligger jag i vår nya lägenhet och undrar vart F*N jag ska göra av alla kartonger! haha Men de blir nog hur bra som helst när vi väl kommer i ordning. Flytta är inget man gör på en dag direkt, fan man har ju grejer överallt - HELT SJUKT!!! Nu vill jag bara flytta jag får lite panik när det står grejer precis överallt, och skitit som tusan jag mår seriöst dåligt av det! Men jag måste stå ut en vecka till eller till fredag nästa vecka rättare sagt. Då flyttar vi och det är slut på att man inte hittar allt man ska ha osv...

Nu ligger jag här i soffan och glor och lyssnar på musik. Martin är i Hallsberg hos sin pappa och byter bromsar på bilen..
Saknar honom här.. Jag ligger här i soffan och laddar inför vår match GIF-Mullhyttans IF som är 13.45 i Garphyttehallen. Är skit nervös för att det är min första inomhus match. Men det går säkert bra och vi måste verkligen vinna nu!! =) Kom igen tjejer!!

Ja det händer i så mycket i mitt liv förtillfället. Det enda jag gör är att jobba, packa och träna. Hinner inte så mycket mer! =( Men snart så är det värsta över och då ska jag fan ut och ha kul med mina underbara vänner som jag inte sett på evigheter nu! Saknar er ska ni veta! <3


Sen har jag fastnat i en bok också som är helt sjukt bra. Tänkte att jag skule lägga mig och läsa lite nu. Men jag kan starkt rekommendera den här boken: Att älska som en porrstjärna.
Ja jag vet vad ni tänker men den är verkligen hur bra som helst! Jag är fast och jag tror ni kommer bli det också!! =)





Nästa helg är det första advent helt sjukt vad tiden går fort! Men mysigt är det. Så nästa vecka när vi flyttar så är det bara att ställa upp alla julgrejer på engång! =) MYS!! Igår när jag stog och vänta på bussen och skulle åka till jobbet så såg jag att dom redan har satt upp julbelysningen på stan!
Efter vi har flyttat klart allt nästa fredag så blir det glögg och lussebullar har jag bestämt på våran nya balkong med massa ljus =)
Hoppas det blir en vit jul i år!!! =)



Lite sol och värme skulle ju inte skadda just nu!!  Men solen lysser just nu
och det är ju ett STORT plus. För solen har vi ju inte sett på evigheter i denna
stad...

..


Jag är kär.

5 Nov =)


Jaha vad ska jag säga mer än att jag är sjuk igen!!! Ja jag fattar det inte själv, blir jag sjuk igen om två veckor då ska jag fan kräva att dom gör en undersökning på mig ordentligt. Då måste det vara nåt som inte är som det ska i min kropp!
Igår låg jag och sov hela dagen, tror jag var vaken typ 5 timmar på hela dagen sov som en lite bebis hela dagen. Fast det var ju inte så konstigt jag hade ju feber. Men idag känner jag mig bättre. Så tror det blir att gå till jobbet imorrn i alla fall. Jag har ju inte råd att vara hemma mer detta år!

Igår hade jag match men det kunde jag ju inte vara med på eftersom jag ligger och är sjuk. Men sjukt bra jobbat tjejer 2-2 mot Adolfsberg!! =)


I helgen blir det att töma hela Martins lägenhet så den är klar. För nu börjar det närma sig att vi flyttar. =)
Mycket som ska fixas nu, måste säga upp alla abonemang och grejer. Men det ska jag försöka ta tag i nästa vecka hade jag tänkt..

Annars i helgen vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir väll mest att ta det lugnt antar jag. Det vart ju lite för mycket förra lördagen.. :( Så måste nu köpa mig en ny mobil också.. Men har min gamla så länge tills jag har råd att köpa en ny..

Så har förta snön lagt sig över Örebro de är faktiskt lite mysigt tycker jag. Jag längtar bara tills vi har flyttat så man kan börja julpynta och baka lussebullar och peppakakor! De är så mysigt tycker jag..

Idag är det den 5 Nov och det inte vilken dag som helst idag, utan det är en väldigt speciell dag idag. Men jag tänker inte berätta för er varför det är en speciell dag idag. För det vet bara jag och en till som vet =) Men jag kan avslöja att jag är väldigt lycklig just nu och mår väldigt bra.. <3





Inte världens bästa bild men den enda jag har just nu på oss.. :P


Ska bara säga det att ni måste gå och se Michel Jacksons film "This is it" Den bästa film jag någonsin sett i den kategorin alltså.. Helst sinnessjukt bra! Hans musik är helt underbar!!!! <3

RSS 2.0