Vi...



Fick lägenheten!!!!

Nu händer det


 Grejer! Vet inte vad jag har gett mig in på men gick in och sa upp mig i tisdags så nu börjar jag på Atlas Copco den 9 Maj :) Jag hoppas att det blir bra!! :) Men jag kommer tyvärr inte ha någon semester i sommar, vilket suger!! Men som martin sa då får vi åka i vinter istället :) :)

Vi har lagt ut våran lägenhet på blocket för att vi vill ha en större och en med balkong/uteplats. Men denna gång vi la ut på blocket så var det lite trögt så vi la detta lite på is tills här om veckan då en tjej hör av sig och säger att hon har den perfekta lägenheten! och det lovar jag att hon hade också, herregud vad jag kommer att trivas där om vi får den eller rättare sagt om hon nu vill ha våran... Lägenheten är en trea på 70kvm, men den känns MYCKET större. Den är ljus och fräsch den ligger på nedre botten (det är som ett radhus) men det bästa av allt är ju dessa två uteplatser!! en på framsidan med bara plattor där man kan ha bord och så.. Sen på baksidan är det plattor och en rätt stor gräsplätt. :)
Åhh vad jag vill ha denna lägenhet!!!! SNÄLLA GE MIG DEN!!

sen har vi detta med körkort jag måsta ta tag i detta nu. Men jag har ett problem att jag inte kan välja körskola. Har ni något förslag på vilken skola som är bra??

Idag spelar ÖSK sin första hemma ,tyvärr jobbar såklart lilla jag kväll så jag kan inte gå. Men jag hoppas på vinst så har vi en bra start och bra självfötroende med oss. :)

Hejsvejs!

RSS 2.0