Några upplevelser rikare..



jaha då var det ny vecka igen. Förra veckan var fullspekad med truckutbilning och födelsedag. Så nu är man ett år äldre och ett truckkort rikare, så det känns ju bra :)

Helgen börja väl inte allt för bra. I lördags morse så satt vi här och åt frukost och Martin värmde på sin kopp Kaffe i micron för det vart lite över i kaffebryggarn dagen innan. Han värmde det på 3-4min och det är lite för länge i våran kära micro så det där kaffet koka nästa. Och klantig som han är så råka han ha omkull den där kaffekoppen rakt ut på låret. Så han for in i duschen och spruta kallvatten i 40min på de. Och jag ringa till hans mamma och fråga vad fan vi skulle göra och hon viste inte så jag ringde sjukrådgivningen och dom gav oss en tid på jourmottagning. Så efter 40min i kallvatten så såg det förjävligt ut kan jag säga. Han kommer nog få ett litet ärr om man säger så.. Så in till jourmottagningen och tvätta rent och greja och dom konstatera att det var 2:a gradens brännskada. Så ni kan ju tänka er hur det såg ut. Jag kunde knappt titta för det var så jävla vidrit. ett öppet sår fullt med blåsor.. Så nu går han här med en bandage större än man kan beskriva och sjukskriven hela veckan till och börja med.. Och ska till vårdcentralen 3 gången i veckan för att lägga om det äckliga såret... :(
Så var försiktiga när ni dricker kaffe nästa gång!

Lägger upp bilder på det fina låret någon annan dag.

Puss&Kram

Fullbokat.


Undra varför man får såna där dagar när man bara ligger och vänder och vrider sig i sängen och det bara ploppar upp massa tankar i huvudet utan att man ens har tänkt på nåt speciellt. Jävligt konstigt är det.

Tänka hur människor beter sig, jag var ute en sväng på Frimis igår typ nykter eftersom jag ska spela match idag. Herregud jag ger alla människor ett tips att gå ut nyktra engång och se hur folk beter sig. Det är fan patetiskt!!
Jag kunde inget annat än att stå och glo på alla.

Fast det finns vissa som jag tycker är mer patetiska än andra, jag tänker inte nämna några namn. Men du/ni behöver inte glo så jävla mycket om du/ni ändå inte har tänkt att hälsa..... haha

Men skit i det, nu sitter jag här och häller i mig vatten innan matchen. Har hemma match i Garphyttan mot Mullhyttan det kommer bli krig där ute på planen. Men det kommer bli kul och ett stort plus är att det har regnat eller kommer att regna det finns inge bättre än att spela fotboll ute när det regnar eller har regnat.. I Like! =)
Vi hoppas på våran första 3 poängare också! :)

Jaha imorgon ska jag befinna mig ut på Netcity ute vid Universitetet och ta truckkort.. Är fan skit nervös men det kommer nog gå bra. Har ju kört lite truck på mitt gamla jobb så det kommer nog gå bra. Men det jag är nervös på är motviktstrucken haha men alla säger ju att som är lättare att köra än dom som man står på. Så det kanske är så.. inte vet jag det återstår att se imorgon.  =)

På tisdag blir man ett år äldre också, jag får fan lite panik.. 22år gammal blir jag.. :/

Och på Onsdag så är det Vårruset och då jävlar ska det springas, hoppas det är fint väder bara. :)

Ja hela denna vecka är rätt uppbokad. men det ska bli kul iallafall. :=)




Och så håller vi tummarna för ÖSK imorrn att dom vinner mot Trelleborg och tar yttligare 3 poäng!!



våran spontandejt till stockholm förra sommarn, jag vill åka i år igen! <3

Första dagen som arbetslös!



Jaha idag är det första dagen man är arbetslös, känns jävligt konstigt om jag ska vara ärlig. Första gången jag verkligen är arbetslös på riktigt.. Men nästa vecka ska jag ta truckkort så jag har lite att göra.. Men är så jävla nervös att jag inte ska klara det. Men det ska nog gå bra hoppas jag!
Så idag har jag varit på arbetsförmedlingen, tur att man har mamma som jobbar där, så man fick ju förtur så det tog bara 5min och skriva in sig sen gick vi och käka lunch på Pitchers, jävlar vad god mat dom har där!! Det kan verkligen rekomendera!! :)

Saknar alla mina kära arbetskamrater! Ni ska veta att ni gör ett kanon jobb där upp fast ni allt för sällan får höra det av våra "kära" chefer.. Men ni gör verkligen ett kanon jobb!!  <3 Kommer sakna er alla!!

Jag sitter här och funderar seriöst på att ta en massörkurs och senare utbilda mig till riktig massör! Jag tycker det är så kul, jag har just suttit och masserat Linda, hon tyckte det var super skönt! Så lite kan man nog, tror jag..?! haha Vore faktiskt riktigt kul! Men vi får se vad framtiden har att utvisa..

Nu sitter jag här hemma hos Jocke med Linda, malin och en som kallas P3 och kolla på Hockeyn.. Haha
Sen ska vi nog gå och sätta hos någonstans och ta ett glas vin..

Nä nu ska jag vara lite social! :)

men vi hörs snart igen!


Linda i lastbilen!


Kram till er alla!

.



Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag tänker på dig.


RSS 2.0