GOTT NYTT ÅR!

Kameran är laddad, jag är full med energi, jag är snygg, mina vänner är sjukt snygga och de är sista dagen på år 2008 nu är det bara att köra hårt!

Denna dag kan inte bli mer än toppen vi ska ha så sjukt kul ikväll att vi aldrig kommer glömma denna dag! Vi ska dokumentera alla steg vi tar ikväll. Vi börjar med middag på Satin de kan nog bli riktigt bra. Har köpt en lite nyårsblomma till Ibbe för att han är såå gullig. Han kommer skämas som ASET när han får den. Men han är värd allt, så mycket som han har ställt upp för alla.. Sista gången man kanske äter Barsoms mat, ni som aldrig har ätit på Satin har gott miste om något som är SJUKT gott och det är Barsoms mat! Satin ska ju slå igen så man kan inte vara mer än glad att man får tillbring sista dagen på det här året på ett sjukt bra ställe, alla som jobbar där är sjukt bra människor!
Haha nu ska jag sluta att skriva massa skit. sitter och lyssnar på peppmusik. Nu ska jag traska över till mamma med en lite nyårsblomma också :) Idag är jag snäll känner jag! (Ibland ska man vara de också) hihi

Nu får ni ha en SJUKT bra kväll ni där ute, för de tänker jag ha!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLESAMMANS!


Du ska få dig ett gott nytt år sms eller ett mms kanske haha


År 2008

Får man sakna ibland, får man känna att man är värdelös, får man se sitt liv åka förbi, får man känna att man är ful, får man känna helt ärligt att man är totalt jävla misslyckad ibland?!

Den här kvällen har bara varit helt jävla piss rent ut sagt. Jag orkar inte mer känner jag just nu. Jag har typ livs ångest. Jag vet inte vad jag vill med mitt liv, Jag vet ingenting rent ut sagt. Jag skulle kunna söka in till universitetet för att det är så otippat att jag skulle göra de.. Bara för att nåt ska hända så känner jag. Jag hatar vintern fast jag på någont sätt ändå älskar vintern och mörkret. Men just nu vill jag bara att det ska bli sommar. Så man kan sitta ute till kl är 00.00 och man fryser inte. Man kan grilla,bada helt enkelt bara va. Jag vill bara va. Efter den 3 januari ska jag låsa in mig någonstans och komma i ro med mig själv eller vad man ska säga. Jag vill bara vara själv fast jag egentligen inte vill det. Fan jag blir galen! kan någon bara säga vad de är jag vill göra. Vad är det jag är så missnöjd med Jag har ett bra jobb, jag trivs som fisken i vattnet, jag har en underbar lägenhet, och mina underbara vänner runt mig hela tiden, jag reser minst 1 gång om året utomlands om inte fler, vad har jag att klaga på?!!! INGET! De enda jag har att klaga på är att man inte har en underbar man vid sin sida som kan stötta en när man mår som sämst!
Herregud nu måste jag sluta gräva ner mig längre ner. Jag ska upp mot toppen nu 2009!
2009 ska bli mitt år! Mitt alldeles egna år, där jag verkligen ska ta hand om mig själv!
Det är bara jag som vet vad jag behöver just nu och framöver och det är jag som måste ta tag i saker och ting och förändra. Det är ingen som kommer göra det åt mig. Så jag säger bara 2009 kommer bli ett bra år.
och jag är överlycklig över att jag får fira in det nya året med mina underbara vänner som har funnits vid min sida i rätt många år nu faktiskt, och fler ska det bli. Snart står vi där med barn och man. Man har ju redan fått varit med om att en nära vän har skaffat barn och det är fan det mest underbra man kan vara med om. Wilma är snart 2år och man har sett hur hon utvecklas varje gång man ser henne. Från en liten bebis till en lite tjej som upptäcker livet på olika vis. De är så otroligt roligt att se!

NEJ nu ska jag börja ta tag i saker och ting. Nu kan jag inte sitta här mer och gräva ner mig.
Dags att börja förändra redan nu, imorrn ska vi ha kul tjejer de är sista dagen på de här piss året rent ut sagt!


Jag och Linda i Montenegro


Julgranen 2008

..

Kubbespel hos Kajsa

Sarah och jag

Underbara Sanna

De har trots allt varit ett bra år någonstans mellan all skit som har hänt. Men 2009 är kommer vi!

Jag bjuder på två fina låtar också som jag tycker ni där ute ska ladda ner om ni känner er lite nere. De är grymt fina texter!

Lasgo - Cry
Mariah carey ft Jay Z - Bye Bye


Lite bilder på mina underbara vänner under juldagen och annandagen!














God Jul!

Kan man vara gladare än vad man är idag?! Vi har den första vita julafton på 5år!! Hur sjukt är de inte, igår såg det inte så lovande ut men imorse när jag drog upp persienerna så vart jag nästan så glad att jag börja gråta. De var SNÖ ute!! Nu är den här dagen fulländad, nu har jag riktig julkänsla ikroppen!

God Jul Alla Mina Underbara Vänner, Hoppas Ni Får En Lika Underbar Jul Som Jag!

Du är speciell!

Jul

oj vad tiden går fort nuförtiden. Imorrn är det reda julafton-Helt sjukt!!!
Igår och idag har jag virrat runt på stan och inhandlat de sista julklapparna, så nu sitter jag här och bara njuter i min ensamhet. Tittar på min fina gran som jag och Sanna har pynttat så fint. Ni ska få se en bild någon dag när jag orkar lägga in bilderna på datorn. Den är jätte fin :D Kom nyss hem från min farmor där vi har haft "lilla julafton" eller vad man ska kalla de för med farmor&farfar och pappa. Fick som vanligt sjukt mycket mat av farmor och alltid lika gott massa julmat och julgodis! Skulle inte behöva äta mer på hela julhelgen nu!  haha Men men imorrn är den riktiga ätar dagen, man kommer rulla som en köttbulle på juldagen, men de är faktiskt bara jul engång om året!! Så då får man unna sig lite föör mycket godsaker..!
Sitter här och peppar för juldagen, sjukt taggad är jag! Har nyss brännt två nya partyskivor.. Så nu är allt klart, nu är de bara alla underbara vänner som saknas, och dom kommer kl 4 på torsdag! :D Idag fick jag desutom min biljett som tydligen har varit på vift en vecka eller nåt.. haha men tur att jag fick den i allafall! Imorrn kommer min underbara famlij hit kl 2, då vankas det glögg och skinksmörgås till Kalle och efter  de DET efterlängtade JULBORDET! 
Julen är trotsallt MYSIG! Man har alla sina människor som betyder mest omkring sig hela dagen, de kan inte bli bättre!!

Fick en julkort idag från Viktoria som bor i Åre nuförtiden, Fan gumman jag saknar dig också sjukt mycket! Vill att du ska komma hem!!! Tyvärr hann jag inte skicka några julkort iår, så du ska få dig ett fint sms imorrn. :)

Vill önska alla ni där ute en jätte trevlig jul!!!

Såhär såg min julgran ut förra året, förstår du nu Sanna att min gran iår är SJUKT stor mot den här lilla granen?!


. . .

Jag och Sanna satt här igår och snacka massa skit och lyssna på musik. Sen fick vi för oss att vi skulle gå ut som vanligt.. Haha Så vi drog till Björnstugan vi skulle fira min semester och hennes körkort.. :) Kul hade vi i alla fall.

Okey jag kanske har skämt ut mig tillräckligt nu för ett tag framöver.. haha herregud säger jag bara vet inte riktigt vad jag höll på med igår. Förlåt..? Trevligt vart de till slut i allafall. :D haha

oj vad tråkig jag är  idag. Första lördagen på flera månader jag inte är ute eller dricker någonting. Har varit helt slut hela dagen idag. Så nu ligger jag här i soffan man chips och glor på tv.. :) Så jag har lite mys för mig själv helt enkelt, Skönt!

Tack & Hej!


Gran

Hur tråkigt är det inte att vara sjuk?! En dag är skönt men två dagar är fan ett helvete!  Man blir helt knäpp av att bara gå här hemma och inte göra någonting..
Hungrig är jag också men inte fan har jag någon matlust.. Konstigt är de, men hur gott är det att äta någonting man inte känner smak av?! Inte så gott!

Hur vad man ska göra resten av dagen. Funderar på att ta mig en promenad men vet inte om jag orkar. Kanske ta tag imitt skafferi istället. de ser ut som ett bombnedslag där inne.. Haha
Så ska jag med mamma och handla massa julmat till julafton som ska stå här hemma i min kyl men den är redan över full.. Undra hur allt ska få plats..?!
Sen ska jag försöka ta mig någonstans där som säljer granar så jag kan julpynta den också. :) MYS!
Herregud jag har mycket att stå i fram till julafton ska handla sista julklapparn, göra köttbullar, baka, köpa gran osv.. Men jag går ju på semester imorrn! Så jag har ju lite tid att hinna med allt tills onsdag..
Sen på torsdag smäller de, då är det stor fest här hemma. haha De kommer bli grymt. Bara jag får min biljett från Klaras som jag har köpt över internet men inte fått. Jag maila Olof igår och han tyckte det var konstigt så han skulle maila över mitt mail till smsbolaget som har hand om det där.. Men de skulle fixa sig i allafall sa han. Så de hoppas jag verkligen att de gör.. De har dragits från mitt konto och allt men inte fan har jag fått någon biljett..

Kanske skulle knalla bort till Vasatorget och köpa mig en gran idag, jag har ju ändå inget vettigare att göra, Kanske får ta med mig Sarah som bärhjälp :P

Vad väntar jag på?!

Rensat..

Okey kanske har haft världens otursdag idag..! Har legat i soffan nästan hela dagen idag och tyckt synd om mig själv. Har haft feber i natt och nu sitter jag och hostar som en häst. Inte kul att va sjuk! Har försökt gjort lite nytta i allafall. Har tvättat lite, bytt sängkläder och rensat ur min garderob så nu är det så fint här hemma.. :D
Okey ni som känner mig vet att jag inte tvättar här i min tvättstuga för de är världens sämsta maskiner dom tvättar i 2timmar och är totalt värdelösa. Så jag brukar ta mig hem till min kära mamma och tvätta. Men nu två gången den här månaden har jag tänkt att - idag ska jag vara duktig och har gått ner i tvättstugan och lagt in tvätten, men båda dom här gångerna den här månaden så har jag öppnat den där förbannade luckan till maskinen och det bara väller ut vatten!!!! Jag blir tokig. Så förra gången det hände så ringde jag till hyresvärden och hon kom och fixa de.. Men nu idag var det den andra maskinen som vart totalt full med vatten!!!  Så har fått torka hela jävla golvet i tvättstugan också.. roligare har man ju haft! Så nu har jag verkligen lärt mig att jag inte ska tvätta här mer!
Sen var Sanna förbi här en sväng hon klara körkortet idag! Grattis gumman!! sen framåt kvällen kom Sarah förbi en sväng vi tog promenad idag igen fast vi båda är sjuka kanske inte de bästa att göra men man blir fan dum i huvudet av att ligga i soffan helt själv hela dagen!! Så vi gick förbi Mio så jag nu har hittat mig en soffa som jag vill ha.. :) Så ska väll ta och köpa den någon dag i veckan hade jag tänkt.! wiee kommer bli så fint här när jag får i ordning. In med allt nytt och ut med allt gammalt!! :)

Ser verkligen fram emot den här helgen, ska verkligen bara ta hand om mig själv och bara ligga i soffan och ta det lungt. Har fan varit ute varje helg i typ ett halv år!!! Tycker synd om min kropp..! FÖRLÅT!


Så blir det en liten lunch med tjejerna på lördag förmiddag kul att träffa alla :) Måste planera lite till juldagen och nyår!


GRATTIS GUMMAN TILL KÖRKORTET!!

SJUK!

FAn mår inte alls bra sitter här och hostar ihjäl mig.. Kommer inte bli en kul natt.. vart ute och gick med Sarah nyss skönt va de, men kanske inte de bästa jag gjort skulle väll egentligen bara ha legat hemma och vilat. Men fan lite frisk luft har aldrig någon dött av.. :P

Men men fan vill att något kul ska hända snart. Vet inte riktigt vad jag vill med mitt liv... Blir galen!!

Men men ser fram emot kanske en trevlig helg :D

Julen..

Nu håller man på att bli sjuk igen för 150gången iår.. De här året kan vi ju bara dra ett streck över de har hänt alldeles för många tråkigheter om man säger så.. Men år 2009 kommer bli ett bra år de känner jag redan nu. :)
2008 är inge bra år, mycket skit som har hänt i både mitt och mina nära vänners liv. Men de är väll all skit som är jobbigt som gör att en människa blir starkare och ser sitt liv ur ett annat perspektiv. Så har alla fall jag upplevt de. Jag är en helt annan människa idag än jag var för bara ett år sen. Jag vet många saker jag inte kommer acceptera i framtiden som folk gjort mot mig, jag vet vart jag ska dra min gräns nu och tänker inte vara något offer som jag varit de senaste året. Jag har aldrig gjort ett fel i allt som varit men ändå är det jag som får skiten, de är inte okey! Jag är trött på att alltid få vara den onda.. Nu vill jag bara öppna mina vingar och se vad som finns bakom hörnet och se framåt mot allt fint som förhoppningsvis väntar på en i framtiden.. Man lever bara en gång och jag hoppas att jag får uppleva många fina åre tillsammans med någon fin kille där ute  som accepterar mig för den jag är :) och att mina vänner stannar kvar vid min sida hela livet.
Ni är de mest gulvärda som finns. <3

Snart är det julafton de ska bli riktigt mysigt faktiskt, tror de är första gången på länge jag längtar till julafton på många år. De ska bli så mysigt. Vi ska vara hemma hos mig faktiskt jag,mamma,Sandra,Pontus och malin och Jessica de ska bli super mysigt. Vi ska äta och dricka gott och spela massa spel :P MYS!
Ska gå och köpa min gran någon dag också, jag har alltid gran de måste man ha på julen :) De luktar så gott och är så mysigt.
Sen så är det snart juldagen då är det fullt hus här hemma hos mig, tror vi är närmare 15pers som kommer hit :) Så då blir det livat. Sen blir det nog Klaras till kvällen. Jag hoppas verkligen att du kommer de skulle va så kul :P

Mår inge bra idag ligger här i soffan med myskläder framför tvn och dricker lite te i min ensamhet. :(


Lite värme skulle ju inte sitta fel...


De är något med dig som jag tycker om...


Hitta lite fler bilder från helgen :)




Måndag..

Idag har jag en såndär bra dag. Jag bara mår bra i hela kroppen, vet ej varför..? :P Men de är ju kul att man har såna dagar också och inte bara deppdagar som det har varit för mycket av under denna höst. Nu är det nya tag och snart har man semester i 18 dagar också ska bli sjukt skönt!

Snart jul och nytt år sjukt vad tiden går fort nuförtiden. Fan snart sitter man där i sin rullator och tänker tillbaka på hur det var när man var ung.. haha nä usch de är många dagar kvar tills dess, man ska hinna med mycket i sitt liv. :D

Har varit och fikat med Sanna på Vardagsrummet och snackat massa skit som vanligt.. :P

Nä nu ska jag lägga mig framför tv.n och glo lite..

Ska man skratta eller gråta?!! Haha

Sitter hemma hos mamma nu och kollar på massa gamla bilder på datorn. haha vissa är så fula att jag inte ens vågar lägga upp dom här.. Haha fina vi har varit tjejer!























haha

Vilket jävla tjat det var igår om att jag hade rådjursögon. Haha man ska väl kanske tacka och ta det som en komplimang :D Det var i allafall gulligt sagt.

Vet inte vad jag ska skriva mer haha lite dålig fantasi... återkommer senare..

Kärlek


Tack alla mina unnderbara vänner för en underbar kväll igår, kan inte bli mer lyckat när alla fina människor är på samma stället, de händer inte allt för ofta,,,Tyvärr. Mina ni ska veta att alla ni är guld värda!
All kärlek till mina vänner <3

Kanske dom finaste ögonen en människa kan ha har du!


:S

Vad ska man säga djup besvikelse... 

Juldagen !

PRATA MED SANNA NYSS, TAGGA JULDAGEN! YES!!


Jobbigt

Varför är ni killar så jävla störda ibland? Ibland är ni det bästa som finns, men för det mesta måste jag säga att ni inte har så mycket innan för pannbenet.. Alltid är det nåt.. Tror fan att jag ska förbli singel.. Skönt att inte ha någon att bry sig om utan man kan bara ta hand om sig själv. MEn ibland när man ligger där i soffan så vill man ändå ha den där armen runt en som är så mysigt,, och att få krypa under täcket och hålla om varandra hur mysigt är det inte?!! Visst det finns mycket mycket positivt med er killar ni ger en kärlek och allt de där.. Men när ni väl gör något dumt så minns man nästan det mer är det fina och positivia ni gjort mot en.. Visst är det konstigt? Man gräver alltid ner sig i allt som har sårat en enda in i själen och samtidigt så glömmer man allt fint man kanske har haft tillsammans..

Men nu börjar en ny tid, efter 5års förhållande måste man väl acceptera och gå vidare, det kanske inte var meningen att vi skulle leva livet ut tillsammans.. Men vem vet vi kanske hittar tillbaka till varandra någon gång i framtiden.. Man ska aldrig säga aldrig.. Men nu måste man börja om helt från början, hur fan gör man när man ska lägga in en stött på en kille? haha asså man är ju lite halvt förlamad nu när man ska börja om och man får göra vad man vill.. Men det kommer väl med tiden. Hittar man någon så gör man annars så kommer det väl en dag då man minst annar det så står han där. Inte för att jag söker efter någon ny just nu, Det ska faktiskt bli riktigt skönt att bara få vara för sig själv för engångs skull.. Man får göra precis vad man vill utan att man behöver tänka på någon annan...



.,.,.,.,.

Den är helgen har gått så sjukt fort så jag kan inte fatta..!! Vill bara ha helg igen, Då är det Hus fest hos Linda,det ska bli riktigt skoj.. Länge sen man var på en riktigt  hus fest, så det ska bli riktigt kul!!

Igår var vi på Klaras och härja runt lite grann. Riktigt kul faktiskt. Träffa lite trevliga människor.

Idag har jag ätit mitt första julbord på Stora hotellet, fy fan vad mat de fanns. Aldrig sett ett så stort julbord fan i hela mitt liv. Det fanns allt du kan tänka dig! Nu börjar man känna lite julkänsla i kroppen. Julafton närmar sig med stormsteg. :)

Tror jag ska förbli singel.

Snygg bild :)


Tråkigt.....

jaha då var man hemma från jobbet igen... BLÄ Tror jag är helt över stressad nu för tiden. Så jävla mycket jag vill hinna med men hinner ingenting.. jag fattar inte vart tiden tar vägen..?!
Idag har jag i allafall gjort min lista lite mindre har städat och varit på banken och fixat det sista med att avsluta våra gemensama konton och fixat nytt kort till mig.. Sen har jag hunnit handla lite också. Så nu har jag hela dagen att bara ta det lungt.. Ska ringa runt lite och se om det finns någon lägenhet. Sen tänkte jag att jag skulle baka pepparkakor ikväll och jag orkar..
Fan herregud jag blir knäpp på allt jag måste hinna med. Man vill ju att allt bara ska falla på plats..
HIttar jag ingen lägenhet är jag väll tvungen att bo kvar här men då måste jag tapetsera om och köpa massa nya möbler till första februari, för då troligtvis har Fredrik fått en lägenhet så då flyttar han och då har jag inget kvar.. haha
Men de ska bli skönt att få bo helt ensam och bara få göra vad man vill.. Inte för att jag inte gör vad jag vill nu, men då känner man verkligen att man är fri som en fågel.. Haha :D

Nä nu ska jag göra en Smothie eller hur det stavas.... :)


RSS 2.0