Helgen

Den här helgen har varit toppen bra!! I fredags skulle jag, Sanna och Nina bara dricka lite vin och snacka lite skit. MEN som alltid så blev det utgång så vi gick till Satin. Sen på lördagen skulle man upp kl07.00 för att åka till Stockholm jag var fortfarande full när jag vakna, men det var bara att hoppa in i duschen och sätta sig i bilen och sova lite till. haha. Sen gick vi en sväng på stan shoppa lite grann. Sen bar det i väg hemåt framåt 16.00 sen när man kom hem var det bara att hoppa in i duschen igen för att börja korka upp flaskan igen.. haha Sarah flyttade igår så det var inflyttnings fest hos henne. Sen drog vi i väg till Klaras. Sjukt kul var de!!! Två  helger i rad har vi haft så kul, vad har hänt??! Haha

Varför är du så söt?!






Jobba jobba jobba!!

Trodde jag skulle va ledig idag för att jag ej fick något sms i går kväll om att jag skulle jobba idag. Men snäll som man är så skickar jag ett sms till Miad och frågar om jag ska jobba idag, och så får jag svar av min andra chef i morse halv 7 yes du jobbar kväll. Sen ringer mårten upp mig en timma senare och säger -fan vet inte vad Miad höll på med igår kväll när han skulle boka alla. Men han missa dig i allafall det står här att du ska jobba dag så kn du komma in så fort som möjligt. Visst säger jag och här sitter jag nu ochväntar på Fredrik som ska komma och hämta mig.. Men man ska ju inte klaga över att man får jobba dag när man egentligen ska jobba kväll.. :D Hinner jag kanske träffa mamma en sväng också när jag slutar har ju inte sett henne på 3 veckor för att hon har varit i Vietnamn. De ska bli kul :D

Annars drömer man så konstiga drömmar att jag fan blir rädd av mig själv.. Så sjukt. nu vill jag bara ha en egen lägenhet som jag kan få bo i alldeles själv. Gud va skönt de ska blir. Vill fan ha en nu!!!!!!!
Blir galen av alla min tankar som snurrar runt i mitt huvud.! ! ! ! !

blä på dig!!!!!

Mamma

Förresten min Mammi kommer hem imorrn wiiiieee!! :)

ZLATAN!

Jag säger bara KUNGEN Zlatan! Hur grym är han inte. Om det är någon man ska se upp till är det honom. Har man en dröm att blir fotbollsproffs så lär av Zlatan.
Jag satt som klistrad framför tv.n igår när det var dags för fotbollsgalan, man blir alltid lika rörd. Det var min högsta önskan när jag var lite mindre att någongång få stå på den där scenen och ta emot ett pris. Men tyvärr så finns det sånna idiotiska tränare som vill mer än vad en annan vill. Så det blev att lägga skorna på hyllan i stället. MEn man saknar ju fotbollen så fort manser någon unge ute på gräsmattan sparka boll.. :(  När Marta fick sitt pris som året forward tror jag det vaså var ju inte Marta där utan Lisa Dahlqvist fick hämta priset istället åt henne. Var länge sen man såg henne.Det går bra för den tjejen nu för tiden..
Men men åter till Zlatan, jag säger bara att vill man bli poffs så se och lär av Zlatan allt han gör framför allt med bollen men också allt han gör mot media, han har alltid gått sin egen väg vilket visar hur stor han är. Får han en fråga som han inte vill svara på så skiter han i och svara på den eller lägger en dryg komentar. Vilket visar hur mycket självförtroende han har. All lycka till Zlatan och han familj säger jag bara. Hur fin tjej har han inte då, kanske den finaste! Love!


Tung är han!!!

Helgen...

Idag har jag varit ledig för vi har ingenting att göra på jobbet. Skönt! Så idag har jag passat på att ringa runt till massa fastighetsägare, städat,tvättat, bytt sängkläder och så har jag hunnit med en väll behövlig dusch :D haha Sen lite senare ska vi åka och handla. Så man kan ju säga att man har gjort lite nytta på sin lediga dag.
Sen imorn jobbar man kväll bläää. så jävla tråkigt att jobba kväll. Men men de är bara en månad kvar nästan tills jag är ledig i 18dagar.. :D så skönt ska de bli! Så man får se framåt.

Helgen har varit toppen som vanligt i Fredags kom Sarah och Marta hit vi drack vin och prata massa roligheter. Sen tog vi bussen till Koren där var det livat kan man säga. Alltid lika kul på Koren!! Sen i lördags skulle jag bara sitta hemma och ta det lugnt hade jag tänkte. Men NEJ det fick man inte, utan LOLLO ringde vid 6 tiden oh fråga vad jag gjorde och om man ville komma till Ida för dom skulle gå ut.. Så jag flög upp ur soffan och in i duschen sen bar det iväg till Ida på förfest sen så gick vi till Satin. :)
Sen igår hade jag inget att göra också trött som aset själv. Skulle ligga i sängen hade jag tänkt. Men nej min syster ringde mig kl 12 och fråga om jag ville följa med ut till Marieberg och lite så... Så visst varför inte hoppa i kläderna och stack fy fan säger jag bara. Vi stod inne på Babyproffsen i säkert över en timme för hon kunde inte välja vilken barnvagn hon skulle ha. Hon har typ varit där 5gånger innan också... "Nej det där styret går inte att ställa hur man vill... Och det där är fel färg" osv... Jag höll på att blir galen men vi kom ut utan barnvagn den här gången också.. Hon kommer aldrig kunna välja.!!! haha Men men det blir nog bra til slut får vi hoppas. sen åkte vi runt på alla som här affärerna man aldrig är inne på annars Järnia,Jula Lamplagret osv för dom skulle ha massa lampor och grejer till sin nya hall dom har byggt. :) Slut var man i alla fall kom väll hem vid 5, så det var bara att springa iväg till städjobbet på engång. För er som inte vet så städar jag en gång i veckan på en advokatfirma, de är inte allt för kul men de ger lite extra pengar och de tackar man inte nej till... :) Sen var det bara att gå hem därifrån tog en dusch sen slängde jag mig på soffan sen bar det i väg till sängen vid 9 och tok slockna..
Det var min roliga helg de... Vad har ni själva gjort i helgen..??






VÄRME

Min syster var här nyss hon sa att hon hade fått mail från mamma. Så vi gick in och läste det. Fan man är inte ett dugg advensjuk på dom. När verkligen inte. Dom hade bara 30grader varmt och hade de hur bra som helst.  Nä men här ärdet typ 6 grader och spöregnar. KUL! 

Man är ju lite sugen på en utlands resa i jul alltså. Man är ju ändå ledig i 18dagar!! Det skulle sitta sjukt bra altså.

Kanske någon som vill följa med på en sista minuten över jul?

Sitter här och kollar på resa till USA i sommar.  Man blir ju lagom sugen på att åka redan imorrn ju!! :P
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

 


HEj

Igår träffa jag Viktoria efter 100år. Sjukt kul var det att se henne i alla fall hon skulle åka tillbaka till Åre imorn. Tråkigt! Hon kommer inte tillbaka någonting innan jul så hon kommer väll hem nästa år någongång. Men fan måste ta tag i det där och åka upp och hälsa på. Kanske lära sig att åka snowboard ordentligt för engångs skull eller varför inte bara sitta på After Skin de är  fan det bästa som finns. Alldeles kall och frysen går man in där och blir alldeles varm framför brassan sen knäpper man öppen en god cider och pratar med alla trevliga människor som är där. Hur bra låter inte det..?!??! de där måste vi ta och styra alltså...

Jaha det här med att leta lägenhet är fan inte de enklaste. Har ringt runt till hur många som helst. Men många svarar inte eller så är de bara en JÄVLA telefonsvare som knäpps på..! Och när dom väll svarar så är dom så jävla sjukt otrevliga, varför??

Jobbet rullar på som vanligt.. man är ju ganska sliten när man går upp kl 5 och börjar 6 oh jobbar till 14.45 fy fan man är helt slut när man kommer hem. Man måste verklligen hålla i gång annars somnar man så fort man sätter sig ner..


Jag och Nina.. :)

JUL

Jaha då har man gjort Ullared också.. Handla inte så mycket till mig själv. Vart mest barnkläder till systeryster som väntar barn :D Men tre klänningar vart det i alla fall till mig själv. Sen vart det lite julklappar också.

Sarah kom förbi nu en sväng på kvällen hon hade varit hemma hos sin mamma och bakat lussebullar! Vill ni vet hur gott det var. SJUKT GOTT!! fan längtar till första advent då man får ta fram alla julsaker och greja massa. Det är så mysigt.
Baka peppakakor och lussebullar åhh vill ha jul nu!!!!!

Ge mig lite snö också..

.hejdå.

Vi ses på lördag nu drar jag till jobbet sen Ullared :)


Minnen

Ena sidan av mig vill aldrig mer se dig den andra sidan vet att det ska vara du och jag. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna allt det här. Jag känner mig så sårad. Jag kan verkligen inte släppa dig hur mycket du än vill att jag ska göra det. 5-år av ens liv kan man bara inte glömma. Vi har så många fina minnen tillsammans fotbolls VM i Tyskland ett oförglömligt minnen hur många har ens upplevt ett VM under sin livstid, inte många.. Turkiet Side, vi hade två underbara veckor i Side där vi bara lata oss. Budapest är väll resan som har satt mest djupa spår. Det var där vi förlovade oss, det var där allt bara kändes så jävla bra. Detta är bara några av våra fina minnen tillsammans. Jag vet inte vad detta har betytt för dig, men för mig har det satt djupa spår och det är inget man bara vänder sig om och går ifrån. Fan det gör så ont.

Det känns som om det inte rör dig i ryggraden allt som har hänt. Det är de som sårar mest. Jag vet att du mår skit dåligt och måste jobba med dig själv. Men någonstans så vill man se lite käslor. Engång har jag sett dina känslor sen vi gjorde "slut" och då var du verkligen helt förstörd. Jag vet inte om allt kom ut då, för sen dess har du varit helt kall. Jag vet inte riktigt vart jag har dig. 

Åhh allt det här och mycket till har jag legat och tänkt på i natt.
Jag blir dum i huvudet!


Jag kommer alltid att älska dig och det vet du. Du har en speciell plats i mitt hjärta och det kommer du alltid att ha. Ingen kommer någonsin kunna ta din plats där.





Tankar..

Den här natten har inte varit rolig. Man kom hem 23.30 igår kväll från jobbet skulle försöka sova vilket inte gick så bra. Ni vet, man är helt slut men man börjar tänka på massa saker och tillslut kan man inte somna för man bara ligger och tänker. En sånn natt har jag haft. Så nu gav jag upp och sitter här med huvudvärk och är svin trött. Börjar jobba kl 10.00 också så det är bara att hoppa in i duschen och äta lite frukost och sätta sig på bussen och åka igen.. Känns ju för fan som om man inte gör annat än jobba. Linda kommer i alla fall och hämtar mig från jobbet sen i kväll. Sen åker vi ner till skövde och hämtar hennes syster sen vidare ner till Ullared imorn. :) Haha ska blir kul.

Ont....

Nu tror jag att jag vet var min huvudvärk kommer ifrån. Jag har ju fått alla min visdomständer för typ et år sen men dom kommer ju bara upp en liten bit i taget. så nu håller min tand längst bak att komma upp och jag har så fruktansvärt åt i munen är svullen och grejer.. stakars mig... hihi

Haha fråga min lilla chef Mårten igår om jag fick gå in och jobba tidigare imorrn för jag ska ju åka till Ullared. Inte så  kul att åka ner till Lindas syster kl 23.00 i morrn så skönt att vi kommer i väg lite tidigare i allafall...

Jaha då har man bestämt sig för att flytta här ifrån. Tråkigt men sant. Kommer nog aldrig att få en sånn här fin,stor och billig lägenhet igen. Men jag känner att jag måste flytta, den här lägenheten är "våran" jag kommer aldrig att få den till min egen hur mycket jag än vill.. Så nu är det  bara att leta lägenhet,vilket inte är det enklaste. Någon som har en lägenhet ledig så säg till?


Mitt fin sovrum kommer jag sakna :(


Huvudvärk...???!!! Varför ...

Huvudvärk...???!!! Varför får man huvudvärk för? det måste va det jobbigaste som finns. Jag har huvudvärk mist 10 gånger i månaden för jag är så spänd i mina axlar. Men igår och idag har jag haft jordens huvudvärk nästa migrän. Kan knappt se. Fan fan  orkar inte med de här.  Ajajajajaj...!!!!
 
Imorse fick man sms av lilla Viktoria som numera är bosatt upp i Åre. Man saknar henne sjukt mycket. Har inte sett henne på över 6månader om inte mer tror jag träffa henne sist i maj och det är för länge sen. Men men hon skrev att hej gumman jag kommer hem till helgen kan vi inte ses då..?  Fan varför just den här helgen nu när jag ska åka till Ullared..??? Så jävla typiskt. Men vi ska ta en snabb fika på söndag i allafall :D

Nähe ska ta mig hem till morsan en snabbis måste lämna massa saker till Pontus som han ska ha. Om jag bara fick så skulle jag ligga här  under mitt täcke hela dagen!!


Varför?

Varför är han så underbar?
Varför är han så underbar?

Blääää

Jaha då sitter man här igen vakna vid 10.00 käka godaste ägg mackorna til frukost. Nu sitter jag här och väntar på att man ska börja jobba. Jobbar kväll den här veckan, börjar 14.45-23.00 inte kul kan jag medge. Så jävla drygt att jobba kväll varanan vecka. Fast men måste väll se det positivt att man får sluta tidigt varanan vecka också och då börjar jag 06.00 och slutar 14.45 så de är rätt skönt.. :)

Jaha i helgen kanske man ska åka en tripp till Ullared med Linda och hennes syster Sandra. Jag måste ju hitta på nåt, kan ju inte gå ut varje helg som det nu har varit ett tag. haha. Sjukt mycket pengar har det gått åt det ska gudarna veta. haha :P Men jag säger det en gång för alla man lever bara engång, livet kan ta slut imorn! Tråkigt men sant..

Saknar allt..

Sommar eller Höst

Har varit ute och gått en sväng i det fina höst vädret. Fan va kallt det har blivit på bara någon vecka. Fattar inte. Man tyckte nyss att det var sommar och man låg där på stranden i Montenegro med sin vatten flaska fast tryckt i munen haha :) 
Jag vill ha sol och värme nu fast vintern inte ens har börjat. Jag gillar hösten och vinter det är så mysigt man får krypa upp i soffan och tända massa ljus och bara va. Men alltså måste ändå säga det att sommar ändå slår allt. Att bara få gå i ett linne och en liten kjol och sitta ute och grilla,äta färsk potatis och bara va hur skönt är det inte.? Man är ju inte en dugg avundsjuk på mamma min som ligger på stranden i Vietnamn ca: 30 grader varmt liksom. Men men någon ska ju ha sånn tur också som bara får lata sig lite och bara va. Nästa gång är det förhoppningsvis min tur som ligger där på stranden och latar mig.


Vill tillbaka nu...




Nu vill jag bara att det ska bli 22december så man kan få ha lite semester. Man är ju ledig från 22dec-6januari rätt skönt ska de bli.


Kärlek?

Det här med kärlek är det någon där ute som förstår sig på det?

Skaffa blogg

Jaha då sitter man här och har skaffat sig en blogg. Har tänkt på det länge, men har alltid undrat vad det är för roligt att läsa om andras liv. Men det kanske är någon där ute som vill veta vad som händer i mitt liv :) Jag måste ju fördriva tiden med något nu när jag ahr en ledig dag från jobbet haha

Idag är jag avbokad från jobbet, riktigt skönt om man får säga så. Jag får ju fortfarand betalt för att bara gå hemma. Men klart man saknar jobbet lite. :P Marie och Anna-lena lysser ju dagen där. Här hemma sitter man ju alldeles ensam och funderar på vad man ska hitta på. Har i alla fall gjort ett bra handtag i dag har "städat" undan alla sommar kläder och skor. Och varit nere i källar och tagit upp alla tråkiga vinterskor och kläder. Hittade min favorit skor som jag köpte på rean förra året men hann bara använda dom en gång förra året för det var så kallt. Kom ni i håg på hörstadiet tror jag att det var då alla hade sånna här skor TOMTENISSESKOR :D haha världens bästa skor, passar till allt.                   


I fredags var Sarah här vi skulle baka paj och greja in för lördagen då alla underbar människor skulle komma hit ha äta. Så vi baka våra goda pajer och drack lite vin och bubbla massa skit. Sen ringde Nina och var skappligt full kl.19.30 haha hon kom hit och peppade mig och sarah som satt här i våra myskläder att vi skulle till Koren.Och det tackar man ju inte nej till en fredag. Världens drag.

Sen på lördagen så kom Emilia,Nina,Sarah,Linda,Sanna och Marta hit och käka 3 rätters middag. Hoppas alla var nöjda och glada. Det var kul att alla kunde komma och kul hade vi. Sen framåt halv 12 dela vi tyvärr på oss som vanligt. visa ville gå till Stället och andra till Björnis. Drag var det på Björnis i alla fall. :D
Tack för en underbar helg!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0