första gräsmatchen.


Igår invigde vi gräsplanen med match mot Lillån. Det gick väl sådär vi förlora med 4-1 men vi får väl tänka att dom spelar i div: 3 och vi i div: 4 så så dåligt är det ju inte..
Bra jobbat tjejer. 
Min insats var ju inte den bästa, har nog aldrig spelat så dåligt någon gång förut. Jag vet inte vad det är med mig, men det känns lite som om jag har tappat suget. Men det vill jag ju inte. jag vart iallafall så förbannad igår på matchen så jag drog där ifrån en stund, för att jag vart så jävla förbannad på mig själv för att jag vet att jag kan bättre!! Får be om ursäkt för det tjejer! Sorry!

Annars så rullar var livet på som vanligt.. Håller på att bli sjuk igen ont som fan i halsen och känner mig helkonstig.. Hoppas det inte blir värre.

Jaha idag är det bara 9 arbetsdagar kvar ute på DHL. Det känns faktiskt rätt okey, men visst är det tråkigt att bli arbetslös men samtidigt rätt skönt att komma därifrån och få chansen att testa på någonting nytt. Man har ju inte direkt motivation för att gå dit om man får säga så..


Jag är nere, jag är uppe, jag är ledsen, jag är glad, jag är dum, jag är snäll, jag är jag, du är du,
förlåt att jag är jag!

Sorry men..


Jag säger det igen, men fan va snälla ni är mina läsare som fortsättar att kolla om jag har uppdaterat någonting, Men jag lovar er som vanligt att jag ska bli bättre på det. Jag har haft sjukt mycket att göra nu en tid. Men nu ska jag väl ha tid att skriva lite mer. Men grejen är den att jag funderar på att göra om denna blogg till en träningsblogg.. Vad säger ni om det? uppdatera hur det går på våra matcher och så sen hur jag själv tränar.. Tycker ni det låter bra eller ska jag fortsätta skriva massa skit som jag gör nu?!  Ge mig tips!!

Nu ska jag ta mig en promenad med Linda, sen blir det mys med karln min om han kommer hem i tid. Han är och spelar match. Jag kanske redan har somnat innan han kommer är sjukt trött idag.

Jag har fått vändligt mycket smak för majskolvar! Jag har ätit det varje dag nu, är det bra?!


På fredag vankas det dildoparty med Linda ute i Mosås.. haha Kan ju bli intressant..
På lördag vet jag inte, kanske bara ta det lugnt, har ju faktiskt cupmatch på söndag (om jag blir uttagen) kl:15.00 på Kilsbergsvallen för er som vill komma och kolla!

Nä nu ska jag dra!
HeJsVeJs!


Streck


Jag är fundersam, jag tänker så det knakar, jag är rätt liten om man tänker efter, ja jag vet inte. Men jag har gått in i en bubbla som jag tydligen trivs i, så varför lämna den?

Jag vet inte, jag vet verkligen inte.. Jag kan inte säga vad det är för jag vet inte själv.. Jag har bara inte ork att öppna munnen förtillfället och säga någonting.

Jag har funnit min vän inom mig och jag tror jag stannar där för jag orkar inte tacklas med omvärlden just nu. Jag vill bara att allt ska vara ett vittstreck. Ett streck av en nivå som alla klarar varför ska vi vara så olika här i världen?
Varför är vissa människor mer välkomna än andra? Jag kan inte förstå, kan du? Jag har tacklas hela mitt liv men inte fan blir det någon skillnad.

Jag ger upp!

energi?



Jag har ingen motivation till någonting.. Jag vet inte vad jag vill jag vet ingenting. Jag har gått ner i en svart gropp förtillfället..
Jag behöver lite positiv energi från någonting, men vad?

Ähh fan jag vet helt ärligt inte!

Det är sool ute i allafall det är de enda som är postivit just nu..
Jag vill ligga på en solstol långt här ifrån just nu och bara få vara ifred.


Uppdate.


Har hänt lite sen sist jag skrev. Nu har vi flyttat igen och allt känns helt underbart. Slut med alla stress. Nu är det bara de där med att köpa en ny soffa för min gamla gick ju så klart inte in.. :(
Men har hittat en soffa som vi verkligen vill ha, men vi får se hur det blir.. Ska iväg och kolla på lite fler ställen innan vi bestämer oss.. :)

Lägenheten är exakt lika stor som våran andra, en tvåa på 63kvm. Ny tapetserad med fondväggar och så.. Skit snyggt. Jag ska lägga upp lite bilder hade jag tänk. Men jag väntar tills det är helt klart istället..
Köket,badrummet och sovrummet är klart men inte det andra.. Så ni får vänta lite till... hahaha =)

Nu är man långledig hur skönt som helst ju! Jag älskart!

Nu är det bara en månad kvar snart tills jag blir av med jobbet.. Konstigt det kommer att kännas att inte ha någonstans att gå varje morgon utan man får ligga i sängen precis hur länge man vill.. Konstigt.
Jag har liksom aldrig varit arbetslös, så det kommer bli lite konstigt. Men vi får hoppas att jag hittar ett nytt jobb snart. Har ju skickat iväg några ansökningar så jag väntar bara på svar.. Så vi får se hur det blir.

Nä nu ska jag ta och äta nåt.. :) Men jag skriver snart igen!


RSS 2.0