Bilder

Lite fina bilder från denna sommar..

















Mys väder.


Mina besökare ökar fast jag inte uppdaterar alltför ofta längre, konstigt.. Men glad är jag för det. Kul att ni har hittat hit och jag hoppas att ni gillar det ni läser. Jag skriver om allt som snurrar i mitt huvud.

Som just idag står detta mys väder på agendan, finns det något bättre än att verkligen få ligga i soffan med en bra film på tv, myskläderna på och dra filten över sig och krypa ner i soffan med godispåsen,chipspåsen,jordnötter eller ett glas vin eller vad man nu vill ha och mysa med?! Jag tycker det är helt underbart mysigt. jag ligger här med filten uppdragen och jag hör regndropparna mot fönstret, jag har ljus tända i hela lägenheten och bara myser för mig själv. Jag gillar´t skarpt kan jag säga!
Men visst tycker jag om sol lite mer än detta väder, men detta väder har ni skram också..

Jag har legat sjuk sen i onsdags kan inte säga mer än att jag hatar att vara sjuk. Jag åker alltid på massa konstiga saker. Jag vet inte hur många gånger jag är sjuk på ett år..?! Jag funderar skarp på att kolla mitt immunförsvar ordentligt, för att är väll kanske inte riktigt som det ska.

Jag som hade mina planer denna vecka men nej ingen träning, jag fick helt enkelt ligga i min lilla soffa dag ut och dag in. =(
Men imorn tänkte jag att jag skulle ta mig till jobbet och jobba 6tim i alla fall. Kan nog bli lite roligt...

Har legat här och kollar runt lite på fotbolls sidor. Jag har ju hört att Öfvre Adolfsberg ska starta ett damlag till våren, så jag är lite sugen att testa att träna med dom också innan jag helt bestämmer mig för vilket lag det blir, Sen tycker ju Liza att jag ska test träna med IF Eker också men de är för seriöst för mig känner jag. Ja vi får se vad jag väljer i slutändan, tror det blir Garphyttan i alla fall.. Verkar vara ett glatt gäng tjejer där. Men vi får se.. =)

Jag vet inte, jag vill inte, jag kan inte, jag förstår mig inte på de, jag är splittrad, jag är tom, jag är full av liv, jag är klyven, jag är tyst, jag är bara en människa med känslor, jag vet inte vad jag vill...







fint.



Jag har läst och insett att jag måste ta en rejäl tankställare om saker och ting. Jag har aldrig blivit så berörd av något jag läst. Det var kanske det finaste jag någonsin läst. Du har verkligen fått gåvan att kunna skriva helt underbart fint så det berör en enda in i själen.

Jag har många funderingar i huvudet just nu som jag blir galen på.

Tänker..

:(

. .


Jag sätter punkt för idag. Jag kan inte mer än säga att jag ligger nerbäddad i soffan med förkyldning,hosta, feber och urinvägsinfektion.. Kan det blir bättre?! Svar: nä jag tror fan inte de?!
Detta är helt sjukt!

:(

Konstigaste och jobbigaste jag har varit med om.

fästing.


Igår var en liten sjuk dag kan man säga. Dagen börja med en springtur runt örnsro längst vattnet, de är faktiskt väldigt fint här i örebro trots allt.. =) Det gick faktiskt förvånatsvärt bra att springa, kändes bara lite i höften när jag kom hem. Så de gör vi tummen upp för, nu får vi se vad sjukgymnasten säger idag om jag kan börja spela fotboll igen och börja spring på riktigt.. HOPPAS!!
Sen gick jag förbi nåt ställe på stan Alladin tror jag det hette, köpte mat till mig Pontus och Ibbe gick ner till Satin och käka fick mig rejäl rund vandring inne på Satin, fan det är ju SJUKT stort. 3 våningar! Fast det är bara en som är inredd nattklubb än så länge.. :P De andra är en festvånning som man kan hyra kanske i framtiden och 3 typ som en vind... Ja vi säger i alla fall LYCKA TILL TILL IBBE MED NYA SATIN! det kommer gå sjukt bra tror jag, deras Resurangdel öppnar ikväll, funderar skarpt på att gå dit och testa maten. =) Får se hur de blir.. Eller så blir det kräfter på Martins balkong, vilket ska man välja?! =)
Sen tog jag och Sanna en runda på stan i vanlig ordning, och Mickis får alltid för sig att hon ska handla massa saker fast hon inte har råd riktigt. Men fan in på Levis till Ami och Ami börja kasta fram ett par byxor som hon tyckte jag skulle testa och vist fastna jag för 2par ett par baggy och ett par tajta och självklart lyssna jag på butikschefen Ami som tyckte att jag skulle ta dom tajta! Haha får se om jag kommer andvända dom, dom sitter sjukt tajt men jag fick absolut inte ta en storlek större för dom töjer sig 2stl efter 1 vecka typ. Så då var man helt plötsligt 700kr fattigare men ett par byxor rikare.. haha =)


Sen hängde Sanna med hem och jag hoppa in i duchen sen skriker jag till Sanna, KOM HIT?!
Kolla om detta är en fästing, hon kollar och säger JAA, de är en fästing..!
Haha jag fick panik jag har aldrig haft en fästing i hela mitt liv, men så klart så får jag en bara för att jag prata om fästingar härom dagen.. Den satt precis där BH-n slutar, de var helt sjukt äckligt. Hem till mamma for jag för jag tänkte inte ta bort den själv och Sanna ville inte. haha Mamma vart hysterisk, KOM INTE HIT OM DU HAR EN FÄSTING! Haha har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Fan hela grannskapet vart involverat för att Mickis hade en fästing och ingen ville ta bort den! Men sen fick det ett lyckligt slut i alla fall, Martin snäll som han är och från landet han är fixa ju det där åt mig på 3röda sekunder.. =) Tackar så mycket...
Sen fick jag ett sms halv 12 i natt av Sanna: Mickis det kryper seriöst på hela min kropp, Hoppas verkligen att du fick bort den!! Haha smitt Mickis..

Ja en rolig dag var det i alla fall.

Denna dag består av, Tvätt, Sjukgymnast och Farmor&Farfar. =) Sen får vi se vad som händer ikväll.. Vad tycker ni?


Personalfest på gamla Satin..


Grejs.



Vilket väder vi har haft här i Sverige ett tag nu, det tackar vi vädergudarna för! Men nu ser det ut som om vi inte får någon mer sol på Mickis semester... =( Men va fan sommarn är inte slut än, får vi hoppas det är mycket kvar att hinna med..

* Drar till Götebrog med min underbara tjejer på fredag.
* Ska skriva på papper för att få spela fotboll i garphyttan
* Invigningsfest ute på landet
* Räkbåten
* Och sist men inte minst kräftskiva.

Sen är massa mer grejer vi ska hinna med men detta är de som snart är bokat... =)

På onsdag ska jag skriva på för Garhyttan fan känns lite läskigt. Jag har ju inte tränat på hela sommarn pga. min höft. Jag ska ge mig ut och springa lite nu och se hur det känns. Antar att det inte är någon skillnad.-- =(
Ska verkligen bli gammla tränings Mickis nu! =)

Lägger upp lite bilder från Stockholm nu...


Världens finaste stad!


Vi var på världens största Ikea varuhus..


Stl 47 och 37.. Haha


Ja jag lekte turist i Sthlm.. Haha












förlåt.



Förlåt för dålig uppdatering! Denna semester har varit den bästa i hela mitt liv., Det har hänt jävligt roliga saker..
Jag har haft 3 semester veckor. MEn denna vecka är min sista semester vecka och den ska bli FÖR bra.. Har varit i Stockholm nu från tis-fred och haft det mys.. =) vi låna Martas lägenhet.. Tack gumman!
Nu sitter jag på Sannas balle och dricker vin och har det allmänt bra..  Tjejen flyttar ju till Malmö om 2veckor  så måste passa på att träffa henne nu innan hon flyttar.. =) Love you!  Jag kommer sakna både dig och Nina som FAN!!!!!!!!!!!!
Men jag lovar att jag kommer ner och hälsar på i Malmö, bara ni vissar mig Zlatans hus, HALLÅ!!!?! =) haha

Nästa helg blir Göteborg med mina BÄSTA tjejer!!!!!

Nä denna sommar har varit för rolig, visa saker kanske man kan ha gjort lite snyggare, men det har jag redan bett om ursäkt för... :P Jag hoppas allvarligt att jag är förlåten också....
Fick sms av en av dom vi träffa i Grekland idag också, dom sakna oss roliga Örebroaré!!! Haha vi ska tillbaka snart!!!!!!



upp daterar snart igen!!

Kreta.

Vilken resa vi har varit på, kanske den roligaste resan jag har gjort! Haha Ni ska få ta del av lite som har hänt denna vecka..

Dag 1-2 tog vi det bara lungt. Vi sola,bada och käka helt sjukt god mat! Länge sen jag ätit så gott kan jag säga.

Dag 2. En jävligt sjuk kväll kan jag säga. Vi börja kvällen med lite vin på balkongen och sen vidare till en välidgt mysig resturang i gamla stan. Där satt vi och käka helt sjukt god mat och drack lite vin. Väldigt trevliga servitörer dom bjöd oss på en flaska vin så vi vart kvar där till halv 1 tror jag klockan var. Haha Sen vidare till Rock Café som tydligen alla turister går till fick vi lära oss av de svenska killarna vi träffa där nere som jobba där nere på kreta. Vi hände lite med dom hade jävligt kul kan man lungt säga. Vi kom inte hem fören halv 6 dagen efter. Skapligt slitna var vi.. Haha

Dag 3. Nä vi skulle inte gå ut men vi hamna nere på "resturangen" på hotellet där någa tjejer från Norge och Sverige satt och drack Raki för en av dom som jobba där fyllde tydligen år så vinvart bjudna på Raki, och jag kan säga att jag aldrig mer kommer dricka de!! Haha var väldigr trevligt. Sen vart man i slängd med kläderna på (helt i ordning gjord var jag för vi skulle gå ut) av han som fyllde år och Emma! haha men de var kul. Sen åkte vi in till stan vi fick med oss Emma och Åsa från vårat hotell som kom med samma plan som oss. Riktigt roliga tjejer måste jag säga! Trodde dock inte mina öron när dom sa att dom var 31 och 36 år gamla. Helt sjukt! Men va fan vi tog med dom ut på en lite bar runda. Och någon av oss vart helt sjukt full och de var Åsa.. Haha Helt sjukt kväll var de i alla fall. Stoneface kommer jag aldrig glömma jävlar vad vi skratta!!

Dag 4-5. Denna dag tog vi det jävligt lugnt. Käka gott bara och åkte in till stan och shoppa loss som fan! Haha

Dag 6 De är den dagen jag kommer minnas längst! Denna kväll var helt magiskt. Vi börja med lite vin på Balkongen uppe hos Emma och Åsa med havsutsikt. Vi drack och rökte en hel del. Haha Folk på hotellet måste ha trott vi var duma i huvudet eller nåt. Sen vid 10 tidern drog jag, Sarah och åsa in till stan för att gå ut igen., Emma duktig som hon är stanna hemma för hon skulle köra bil dagen efter. In till stan kom vi och vi shoppa en handduk till Emma för att hon skulle blir glad igen med Playboy kaninen på! haha Glad vart hon! =) Sen gick vi och käka på mitt och Sarahs ställe och drack lite vin. Sen vidare till Åsas lilla flört där vi drack lite drickar och shots sen bar det iväg till Motropolis (tror jag de hette) en helt okey klubb. Sen vidare till Rock café. Sen där vi 3tiden tänkte vi nästan ta en taxi hem, men nej då råka vi springa på dessa grabbar vi träffa på onsdagen och dom fråga om vi ville ha kul sista kvällen på Kreta och visst ville vi de. Så dom slängde in oss i en Taxi till Room 69. Vi tänkte att nu kommer vi till en vägkrog någonstan långt åt helvete. Men nej du. efter 10min i taxin hoppas vi ut och röda mattan är utrullad. De koster egentligen 300kr att komma in men vi gick in gratis.! =) Väl inne stod vi bara och gapa. De var som om vi var med i någon film eller nåt. Vilket sjukt ställe! Så jävla fint. De går inte ens att förklara hur fint och bra det var.. Det var enbart Greker där inga turister, tydligen mycket miljonärer och bögar som hänger där.Vi dansa och hade jävligt kul sista kvällen i alla fall kom hem halv 7. Då var det bara att lägga sig vid Poolen och sola några timmar för att sedan åka hem till Sverige igen..


Denna resa kommer jag inte glömma i sista taget.. Helt sjukt bra!!!



Åsa,Sarah och jag..


Åsa,Emma o Jag.











Lite bilder från Kreta och fler kommer jag lovar.. =)

Ont i...


De var inte meningen att du skulle bli sårad. Jag har sutit och tänkt på de jag skrev och jag vet helt allvarligt inte varför jag skrev så om dig. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, jag vet att de inte är det du vill höra utan att du vill ha en förklaring på varför jag skrev som jag skrev. Och du fick en lite förklaring via sms och de är fortfarande som jag skrev där om saker och ting..
Jag hatar att såra folk och när du sa att du verkligen blev sårad och att det var så starka ord så börja jag först nästan skratta. Men nu när jag har läst igenom vad jag hade skrivit så förstår jag att du inte var så glad kanske.
Men jag vill absolut inte vara osams med dig och jag hoppas att du kanske kan förlåt mig nångång....
Du vet vad jag tycker om dig, du är en helt underbar människa och jag hoppas du vet de själv också..

Kan inte säga mer än Förlåt.

Jag har lärta mig ett och annat nu, ska inte skriva vad som helst här ute på bloggen. Funderar skarp på att skaffa en blogg med lösenord så jag vet vilka som läser bloggen eftersom detta är en del av en dagbok nästan.. Vissa saker man skriver är ju ganska personliga...




.

Förlåt.

RSS 2.0