Underbara väder!!



Det är sjukt varmt ute men härligt är det. Förutom att jag har legat här med förkyldning och hosta i 3 dagar.. Inte så kul dock. Men det börjar bli bättre.

Midsommar var underbart. Jag och Linda låg i varsin solstol innan alla kom och drack lite vin och bara njöt av livet. Sen kom alla och det vart full fart. Mycket trevligt får jag må och säga!

Jag och mamma fick för oss att måla trappen på landet igår sen fanns det färg kvar och vi börja måla sockeln på huset också så idag ska vi fortsätta måla där vi slutade. :) Så vi sover kvar där och grillar lite så, ska bli mysigt.

Hon frågade också ifall vårt lag ville jobba ihop lite pengar. Typ rensa ogräs och så. (det är jävligt mycket ogräs iofs) men pengar är ju pengar och det vill vi ju ha till laget. Så vad säger ni? det bra är ju att landet ligger i Filipshyttan så det är ju nära för alla :P haha

Nä nu måste jag dra.

Kram till alla där ute <3

För varmt!

Ligger här hemma hos mamma och pressar som fan. men nu var jag tvungen att gå in och svalka av mig lite, sjukt att det ena dagen är svin kallt och andra svin varmt. Jävligt konstigt.
Ikväll är det fortbollsträning ska faktiskt bli kul, jag längtar för första gången till att träna. Men som sagt ska jag gå ner 5kg så måste jag ju ge mig fan på de. Men det känns inte som om jag kommer att klara detta jag har så fruktansvärt dålig självdisciplin.. Är det någon som har tips på hur man lyckas att hitta glöden till att gå ner i vikt?

Sitter här och letar recept på någon midsommar tårta som jag ska baka till Midsommar. Jag älskar ju att baka och laga mat så detta är ju ett ypperligt tillfälle att göra nåt man är bra på och tycker är kul. :)

Hitta några gamla bilder här på mammas dator som jag bjuder på. :P



Jag och Lollo för några somrar sen..


Förra Sommaren med mina underbara syskon och Klas på Lilla Örebro.

Ont ont ont!



Vi spela match igår, sjukt bra jobbar tjejer. Vi förlora med 2-1 men en mycket jämn match var det. Jag var såå jävla slut igår när jag kom hem så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen.. Haha och idag har man träningsvärk i varenda muskel, vad gör man åt det?? Jag som skulle ge mig ut och springa men det kan jag ju glömma. haha
Jenny du kommer på träningarna i veckan va? För jag ska ta med mig Martin för en gång skull så du får lite målvaktsträning. :) det har ju alltid krockat med hans träningar men denna vecka ser ut som att det kommer att funka att han följer med.. Haha förbered dig på blodmask i munnen.. :P

Idag skiner solen igen, skönt! Jag ska strax traska över till mor min och vara barnvakt åt Mio en stund. Ska bli kul. Sen får vi se ifall Pontus ringer för jag skulle ev. hjälpa honom i köket idag på Satin. Det ska ju också bli kul, jag älskar ju att lagga mat! Så ska bli en upplevelse att få laga mat i ett riktigt resturang kök. :)


Midsommar på fredag då bär det av till Hallsberg för att ha det lite trevligt där ute med bad,sol (förhoppningsvis), kubb,boul, och lite andra trevligheter. :) God mat såklart!
Någon som har något gott recept på en midsommar tårta?

Här får ni mitt recept på en barnsligt god och enkel midsommartårta som jag gjorde förra året!
Den tar 5min att göra!

Recept:

2st
Marängbottnar
4dl Grädde
250g hallon
1L
jordgubbar
1/2
burk nutella

Sen är det bara att smeta på hur du vill ha det..

Jag hade marängbotten,nutella,hallongrädde,marängbotten, nuttela och hallongrädde och jordgubbar på toppen!








Så god!!


Oj oj


Oj vad mina besökare hade ökat nu då, vad har hänt? Måste hälsa alla nya läsare välkomna hit och hoppas ni gillar det ni läser!

Då sitter man här och funderar alldels för mycket. Allt snurrar i mitt huvud just nu och ingen kan förstå allt jag tänker på....

Är hos mamma och solar lite, sjukt varmt idag. Men jävligt skönt att solen lysser i allafall. :)

Har bestämt att jag ger det en chans till med fotbollen i Garphyttan. På söndag har vi derby mot Latorp ska bli riktigt kul och se hur det går. :) Hoppas på mycket folk.
Vill tacka Hanna också för att du var så gullig och ringde och fråga hur det var med mig.  Tack så mycket det betyde jätte mycket ska du veta! Guldvärd! :)

Annars är livet precis som vanligt har ju "sommarlov" tills 1:a september då jag börjar jobba igen. Längtar faktiskt lite för man blir ju dum i huvudet att bara gå hemma hela dagarna! Så ni där ute ta hand om era jobb!

Nä nu ska jag lägga mig och bättra på brännan igen! Hejsvejs!

Bjuder på lite bilder också :)






Saknar er ska ni veta, hoppas ni mår bra och att vi ses snart igen!!


tack och hej?



Nu har jag verkligen tappat suget för footbollen. Jag vet inte om jag vill mer i GIF. Funderar på att testträna med några andra lag, för jag känner att det inte går längre.. Det har sina förklaringar till varför jag känner såhär, och jag tycker inte de är värt det för jag mår själv bara dåligt över de..
Men vi får väl se.. jag kanske ger det en chans till....


Kommer man dit och aldrig spelat med detta lag och sätter ut henne på högerkanten och får spela i princip hela matchen så FINE så vet jag vart skåpet ska stå.( Hon var jätte duktig och så det är inte de jag klagar över) Och sätter ner mig på vänster back och mittmitt 2 positoner som jag aldrig har spelat, klart det inte går bra och det ser ju du med eftersom du byter ut mig hela tiden....... det har hänt 2 gånger nu. Och jag vet inte om jag kommer att ge det en chans till vi får se.. Jag kommer inte att komma på tisdag iallafall ska tänka igenom lite vad jag vill och se vad mer för lag det finns.

Prata med Per Hoffner här om dagen efter de så har jag funderat mer och mer på att lyssna på det han sa och byta lag, men den stora frågan är bara vilket lag? eller om man ska starta ett Korpen lag som har varit min tanke i typ 3år nu..

skit samma saken bli ju inte bättre av att jag sitter här och skriver av mig. Men var bara tvungen att göra de fast det låter lite barnsligt när man läser..

tack och hej!

Underbar helg.


Nyss hem kommen från en trevlig helg i Dalarna. :)

Kom dit vid en lunchtid ungefär vi åkte direkt till pappa och kristinas Affär elr vad man ska kalla det. De är både kiosk,inredningsbutik, loppis och en auktionsfirma. så vi gick runt där och titta oss omkring lite. Jag storhandla jag köpte en ny Helly hanson dunväst för 100kr! en parfym, ett par solbrillor och ett par riktigt snygga lyktor. Så jag är riktigt nöjd! Haha :)   Man kan göra fynd om man letar på dessa ställen..

Sen åkte vi hem till Öje och träffa Danna och Emilie och vi tog en sväng med båten, gud vad härligt det är att åka båt! Helt vindstilla med strolande kvällssol. Så himla underbart! Får hoppas att det blir någon mer gång under sommarn.

Sen åt och drack vi super gott under kvällen, Så det var en riktigt lyckad helg! Nu är det bara att invänta Dansbandsveckan för då åker vi nog dit och umgås med allt trevligt folk som är där.. =)

Nu sitter jag här och laddar inför matchen vi har ikväll mot ÖSK, hoppas vi tar en till 3 poängare! Håller på att hälla i mig vatten här. sen tänkte jag att jag skulle ställa mig och göra lite mat nu när det ändå inte är så fint väder ute.. Som man kan frysa  in och bara ta ut när man är hungrig. Det värsta jag vet är att laga mat på sommarn, hur kul är det att gå in bara för att man måste laga mat, då är det perfekt att bara ta fram matlådans ur frysen och värma på och gå ut igen! Haha visst är jag smart??!

Och detta med jobb det rullar på som det ska elr vad man ska säga. Jag har fått ett jobb och väntar på att dom ska ringa från Proffice igen. Så vi får se vilket det blir..

Längtar till Midsommar också. ska bli så mysigt att sitta ute i Hallsberg och grilla,bada, spela spel och vad vi nu kommer att hitta på. :) Alla som vill får komma, säg bara till!

Ni kommer att få lite bilder senare. jag måste försöka få igång på min dator igen, vi har ju hela tiden Martins data igång.. Och jag kan inte lägga in bilder på den, men jag ska försöka få igång den så snart som möjligt så ska ni får en titt på allt som hänt.. haha =)

Nä dags att dra igång matlagningen!! 




RSS 2.0