HEj

Igår träffa jag Viktoria efter 100år. Sjukt kul var det att se henne i alla fall hon skulle åka tillbaka till Åre imorn. Tråkigt! Hon kommer inte tillbaka någonting innan jul så hon kommer väll hem nästa år någongång. Men fan måste ta tag i det där och åka upp och hälsa på. Kanske lära sig att åka snowboard ordentligt för engångs skull eller varför inte bara sitta på After Skin de är  fan det bästa som finns. Alldeles kall och frysen går man in där och blir alldeles varm framför brassan sen knäpper man öppen en god cider och pratar med alla trevliga människor som är där. Hur bra låter inte det..?!??! de där måste vi ta och styra alltså...

Jaha det här med att leta lägenhet är fan inte de enklaste. Har ringt runt till hur många som helst. Men många svarar inte eller så är de bara en JÄVLA telefonsvare som knäpps på..! Och när dom väll svarar så är dom så jävla sjukt otrevliga, varför??

Jobbet rullar på som vanligt.. man är ju ganska sliten när man går upp kl 5 och börjar 6 oh jobbar till 14.45 fy fan man är helt slut när man kommer hem. Man måste verklligen hålla i gång annars somnar man så fort man sätter sig ner..


Jag och Nina.. :)

Kommentarer
Postat av: nina

haha, janne! :)))) komigen till helgen micki, jag vill ha med dig!

2008-11-12 @ 19:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0