SKÄRPNING killar?!

Nu är ÄNTLIGEN våren här :) nu är det på med skinnjackan och ljusa jeansen och bara glida runt i vita sneakers :) Det gillar vi alla eller hur? haha

Jag sitter här med Linda och lyssnar på massa bra musik och dricker massa goda cider.. :) Vi ska inte göra någonting ikväll för er som undrar, :P  Vi bara umgås och snackar massa skit.. Vi båda har lite damp idag, vi längtar till sommarn och värmen...

Vi sitter här och funderar på massa saker kring er killar.. Ni är ju inte helt normala, om man säger så..
Varför städar ni inte efter er.? Vad är det som är så svårt med det?
Varför är ni helt enkelt totalt jävla handikapade, rent ut sagt?
Varför är det alltid vi tjejer som ska göra allting, tvätta.laga mat, bädda sängen,handla, osv..
Ni ser ju aldrig när det är skitigt. Ibland så drar man ut extra på tiden för att ni ska ta tag i dammsugar jäveln och börja dammsuga men ni gör det inte, fast det kanske har gått 3 veckor sen sist..!? Vad är problemet liksom..?

Tänk om man kunde hitta en kille som kunde laga mat och städa och tvätta. Tänk och få komma hem till ett städat hem där det luktar gott och en god middag står på bordet.. Allvarligt talat tjejer hur många av er har kommit hem och maten har stått på bordet? Jag tror ingen av er har kommit hem till ett städat hem och maten har stått på bordet. Om ni har varit med om det så är det för att du kanske har fyllt år eller han kanske har varit dum..?
Och det här med att bädda sängen, hur svårt är det liksom? Det tar inte ens 3min.?! Gör det bara, så slipper ni massa tjafs!

Oj vilken diskussion vi är inne här, vi hörs sen!




Kommentarer
Postat av: Carl Jakobsson

vilka problem ni har flickor :p

2009-03-20 @ 18:45:35
URL: http://culiosa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0