Vila i Frid!

Allvarligt talat detta som har hänt i en ort utanför Stockholm att Therese Johannsson 16år har blivit mördad av två av sina klasskamrater, hur sjukt är inte detta? Pojken och flickan som har slagit ihjäl Therese är födda 1993?! Alltså 16år och skulle ha gått ut nian i år. Men nu sitter alltså en flicka och en pojke anhållna för mord. Vart fan är samhället på väg? Vågar man ens sätta en unge till världen i framtiden, det kommer ju knappas bli bättre snarare värre?!

"Åklagaren: De planerade mordet på Therese i två veckor"

Dom har alltså planerat detta mord i två veckor, fan när man är 16år ska man inte ens ha såna här tankar i huvudet. Jag vet själv hur det är att vara 16 det var ju inte så länge sen typ 5år sen men jag kommer ihåg det som igår. Visst det är i den åldern man kommer i kontakt med alkhol, ciggaretter, droger, killar, sex osv.. De är inte lätt de är mycket krav som ställs på en, man ska vara smal och ha märkes kläder,pengar, och gärna en moppe (scooter) Det är inte lätt i den åldern man ska hitta sig själv samtidigt som man vill vara den där "inne" människan som alla killar tycker är SJUKT snygg men som alla tjejer också tycker är trevlig och snäll?! Det går inte, man kan inte tycka om alla människor här i världen,men hur fan kan detta spåra ur helt jävla totalt och allt handlar om svartsjuka?! Det ska inte finnas i en 16årings hjärna att man ska mörda en kompis bara för att hon kanske tyckte att hennes kille var snygg?! Allvarligt talat nu måste ju politikerna engagera sig lite i dom unga, öppna alla fridtidsgårdar som ni har stängt igen för att ni inte har råd. Anordna discon, utflykter med övernattning elr vad fan som helst. Bara dom inte springer runt på stan/skogen och slår ihjäl varandra deras liv har inte ens börjat!

Therese´s familj vill att tidningar osv ska publicera bilder på Therese för att hon ska bli ihåg kommen och jag hjälper till med en bild på henne söt som få men tänk att hon aldrig fick uppleva livets bästa dagar...
Skänk både Therese och hennes familj en tanke och ta hand om alla som står dig nära!


Vila i frid!



Låt aldrig något sånt här hända igen!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Bra skrivet Mickis. Det är verkligen helt sinnessjukt.

2009-06-12 @ 16:56:58
URL: http://sarahmoacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0